Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herşey güzel olacak diyen vatandaş nerde??
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğur Boral işi ciddi gibi gözüküyor.
      Ben sonuna kadar karşıyım.
      Birincisi bu adam geçen sene bizim teklifimizi görmezden gelip koşa koşa febeye giden, sonra da ilk onbir şansı kalmayan bir adam. Yani İstanbul artığı tanımına cuk oturuyor.

Teknik olarak bakılınca da çok anlamlı değil. Transferi destekleyen arkadaşlar genellikle solda Celo'dan başka adam yok gibi bir mantık içindeler. Halbuki Uğur'un alınması Celo'nun oynamasını engellemiyor. Çünkü Uğur solbek oynayamaz. Önce karar verelim solbek mi istiyoruz, sol açık mı? Sol açık desen mevcut kadroda bile keseceği adam yok.(Gökdeniz? Ceyhun?) En iyi ihtimalle iyi bir yedek olur ki yaklaşık 1 milyon dolar bonservis verip yedek solaçık almaktansa ben o parayı orta sahaya alacağım adamın parasına ilave ederim.

Sol taraf için düşünülen diğer iki isim Faruk ve Eren'in birer yıllık sözleşmeleri var. Eren kanımca işe yaramaz. Faruk ise Antep takası kabul ederse iyi bir transfer olur, yetenekleri çoğu arkadaşın sandığından fazladır, yalnızca kafasında bazı sorunları var.

Faruk olmazsa da Sivas'lı Hayrettin düşünülebilir. Bonservisi yok diye biliyorum.

Özetle ben yerli sol kanat oyuncusuna fazla bonservis ödenmesine karşıyım.

Ha bir de artık söylemekten bıktık, bek değil de açık düşünülüyorsa Kasımpaşa'lı Erhan ve Gençler'den Engin düşünülebilir.
      senin gibi düşünmüyorum ..en iyi yerli sol kanat oyuncusudur bence uğur ...defansif yönü zayıf diyebiliriz ama yok değil sol kanatın yattarası olmaz ..ama romaşenkodan sonra uğur gelirse nihayet soldan orta gelecek diye düşünüyorum ...tabi becerebilirlerse vede makul fiyata......
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        herşey güzel olacak diyen vatandaş nerde??

2-3 Gündür ortalikda yok.
        Transfer pesindedir herhalde
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzon testten geçtiTrabzonspor'da futbolcular Ziya Doğan tarafından laklak testinden geçirildi..

Futbolcuların oldukça neşeli göründüğü test süresince Serkan ve Ersan Martin espriler yaptılar. Laktak testi sonuçlarına göre antrenman planlarını ayarlayacak olan Ziya Doğan'ın kamp programındaki tempoyu artırması bekleniyor. Futbolcuların fiziksel durumlarının belirlendiği testte, yeni transfer Serkan Balcı'nın performansı Ziya Doğan'ı mumnun etti.

Serkan çabuk ısındı takıma - hayırlısı olsun diyelim..
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon testten geçtiTrabzonspor'da futbolcular Ziya Doğan tarafından laklak testinden geçirildi..

Futbolcuların oldukça neşeli göründüğü test süresince Serkan ve Ersan Martin espriler yaptılar. Laktak testi sonuçlarına göre antrenman planlarını ayarlayacak olan Ziya Doğan'ın kamp programındaki tempoyu artırması bekleniyor. Futbolcuların fiziksel durumlarının belirlendiği testte, yeni transfer Serkan Balcı'nın performansı Ziya Doğan'ı mumnun etti.

Serkan çabuk ısındı takıma - hayırlısı olsun diyelim..
            serkan dan zaten şpem yoktu adam bu takım içinde kondisyonu bence en çok olan kişidir

Yorum

• ben çok merak ediyorum acaba özellikle mi dünyanın öbür ucundan topçu bakıyorlar adamlar gelip de kolay kolay kaçamasınlar diye? gidin şu komşu ülkelere baksanıza , kosta rika ,paraguay duyunca sinirlerim bozuluyor .

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emre Toraman Rize ile anlasmis.
                Ilginc!

Hani bir ara BJK ve biz istiyorduk.

Palavra Palavra Palavra.....
                Ben Gazianteple anlaştığını duydum...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlar risk almam deyip transfer yapmaz. Ama paraları nereden kaybediyorlar anlamadım gitti. Gelirleri saklayıp giderleri gösteriyorlar..

bence bu konuda biraz bizde haksızlık ediyoruz. çünkü geçen yıl güzel transferler yaptılar(hepsi iyi çıkacak diye bir garantisi yok) birde sağolsun yönetimden şimdi ayrılıpğta sağa sola b.k atan başkanımızın sayesinde ziya gibi bi hocamız oldu.
                  ee transferlerden sonra ne oldu derseniz bizim çok bilmiş yerel medyamız ve bazı aklı evveller bindi yönetimin başına çok borç yaptınız diye. adamlar daha ne yapsın geçen yıl yaptıkları hataları takrarlamamak istiyorlar. tabi buına göre transfer yapıyorlar ama gözardı edilen birşey var iyi oyuncu iyi para eder. veya yetenek avcısı bir hocan olacak.
                  hangisini yaptık şampiyonluğu ne kadar hak ediyoruz.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• rakiplerimizin transerlerine bakın.. bizim transferlere.. KOCA Bİ ALKIŞ YÖNETİMİMİZE hangi alkış oldugunu anladını siz onu
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sana tek şey söylim..eğer uğurun ismi uğurdinho olsaydı o takımın baş tacı olurdu o yeteneğiyle..ne yazıkki kendi değerlerimize sahip çıkamıyorz..

İyi güzelde kardeş.Sen bunu bize değil febe yönetimine anlatman lazım.Bunca sıkıntımız arasında birde febede yedek kalanların sorunlarına eğilecek vaktimiz olmadığını düşünüyorum.Üstelik bu topçular oynayabilecekleri takımlar yerine yedekte kalsak televolelere çıkarız hevesinde istanbula geliyorlar.Dolayısıyla kabahatin büyüğü kendilerinin ve Atasözünde olduğu gibi '' Kendi düşen ağlamaz''..
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Gazianteple anlaştığını duydum...

Rizeye Imza atmis Usta.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzon, İstanbul'la maddi olarak hiçbir zaman boy ölçüşemez. Bu futbolcular da paraya geliyor, İstanbul'un yaşamına geliyor. Bunu anlamak zor değil.

Bize keşfedilmemiş oyuncular lazım. Bir de bunları keşfedecek işinin ehli kadrolar, yoksa Avrupa'nın yıldızlarını almak israftan başka birşey değildir. Değerinin üstünde getiriliyorlar çünkü Türkiye'ye
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor transferiyle alakalı bir haber duyucazmı acaba bugün..
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Lincoln formalarına taraftardan büyük ilgi...

Galatasaray'da transferi dün gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ın forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor.
                              Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı ''Lincoln'' formalarının, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı.

Alirsin Yildiz, satarsin Forma, bulursun Para......

Yorum

• Milliyet Son Dakika

@Badaloglu

Emre Toraman Çaykur Rizespor'da...

Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Emre Toraman ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.
                                Olağanüstü genel kurul öncesi, camianın ismi etrafında birleştiği başkan adayı Hakan Kalkavan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Emre'nin çok başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Çaykur Rizespor camiasına hayırlı olsun. Kendisini ispatlamış bir futbolcu. Kulübümüze büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.
                                Kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediklerini ifade eden Kalkavan, ''Gelecek yıl Çaykur Rizespor adından söz ettirecek bir takım olacak. Ligde çok iyi işler başarabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda alınmasını istediği bütün transferleri yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
                                Kaleci transferinde son noktaya gelindiğini kaydeden Kalkavan, şöyle devam etti:
                                ''İsviçre'nin FC Sion takımının kalesini koruyan Kolombiyalı David Gonzalez'i Türkiye'ye getirdik. Kendisi sağlık kontrolünden geçti. Son bir görüşme yapacağız. Bu transferin de bugün veya yarın netleşmesini bekliyoruz.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X