Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• peki kaynakmı yoksa tüyo mu
    onuda bi bilsek
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ziya Doğan'In istifası ile sonuçlanır inşalah..
      Sonra da arkası gelir inşallah lig başlamadan!
      hislerime tercüman oldun. umarım ziyanın inadı tutarda gitmese bile göndermek zorunda kalırlar
      BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
      ÜLKERE HAYIR

Yorum

• ya arkadaşlar iyi akşamlr takımdan son günlerde pek haber alamıyorum neoldu ne olmadı beni haberdar etsniz ts aşkına ....
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 21:25.
        ŞUANA KADAR YAPILAN EN BÜYÜK HİZMET ZİYANIN İSİTFA ETMESİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN OHHHH BEEEE

Yorum

• Son Gelisme!

Ziya Dogan oyuncularin konusmasini yasaklamis.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• pandomim mi yapacaklarmış

Yorum

• İlk olarak yigit_efe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya arkadaşlar iyi akşamlr takımdan son günlerde pek haber alamıyorum neoldu ne olmadı beni haberdar etsniz ts aşkına ....
              yeni bir furyadır koptu martinezle anlaşıldı diye bekle gör taktigiyle suskun suskun açıklamalar bekliyoruz renkdaşım
              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 21:25.
              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Arkadaslar Martinezin cok büyük oranda bittigini 3 saat önce söylemistim sadece Sakaryasporun Trabzonlu maalesef evet tekrar ediyorum Trabzonlu baskanı hala ikna olmus gözükmüyor yaptıgı son acıklamalarla bu arada bazı muhalifler görüyorum hala Martinez konusunda ligin en iyi kalecisidir bu senenin en iyi transferidir transfer biterse
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar transfer varmı transfer..???
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar Martinezin cok büyük oranda bittigini 3 saat önce söylemistim sadece Sakaryasporun Trabzonlu maalesef evet tekrar ediyorum Trabzonlu baskanı hala ikna olmus gözükmüyor yaptıgı son acıklamalarla bu arada bazı muhalifler görüyorum hala Martinez konusunda ligin en iyi kalecisidir bu senenin en iyi transferidir transfer biterse
                    ee nedir yani son durum
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar Martinezin cok büyük oranda bittigini 3 saat önce söylemistim sadece Sakaryasporun Trabzonlu maalesef evet tekrar ediyorum Trabzonlu baskanı hala ikna olmus gözükmüyor yaptıgı son acıklamalarla bu arada bazı muhalifler görüyorum hala Martinez konusunda ligin en iyi kalecisidir bu senenin en iyi transferidir transfer biterse

bir saat öncede transfer bitmiş diyolar ))))
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Martinez şüphesiz kaliteli bir kaleci. Tek çekindiğim ve kararsız kaldığım konu klasik Güney Amerikalı kalecilerin karakterinde olup olmadığı... ( Konsantrasyon eksikliği, sorumluluk anlayışında eksiklikler...) Hayırlısı olsun
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• türkiye de olup olmaması önemli değil ki trabzon da olsun yeder
                          SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi
                            kaynak the mısırekmeği times olmasın sakın
                            hamdi bey ziya doğan gibi siz de taktınız mı bırakmıyorsunuz

Yorum

• Arkadaslar iddaalı acıklamalar yapan biri degilim transfer haberi verme gibi bir özelligim hic yok ben tamamen sakaryadan aldıgım haberi paylastım sizinle yönetimlerindede hicbir sorun yok sadece Trabzonlu baskanları problem ama kamptan bir futbolcu daha ayrılırsa sasırmayalım ilk Ahmet Sahin oldu Zeki Ayvaz Trabzondan Geredeye geldi
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• cem demirde gidiyomu ))
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 20:19.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X