Arkadaslar Martinezin cok büyük oranda bittigini 3 saat önce söylemistim sadece Sakaryasporun Trabzonlu maalesef evet tekrar ediyorum Trabzonlu baskanı hala ikna olmus gözükmüyor yaptıgı son acıklamalarla bu arada bazı muhalifler görüyorum hala Martinez konusunda ligin en iyi kalecisidir bu senenin en iyi transferidir transfer biterse
Arkadaslar Martinezin cok büyük oranda bittigini 3 saat önce söylemistim sadece Sakaryasporun Trabzonlu maalesef evet tekrar ediyorum Trabzonlu baskanı hala ikna olmus gözükmüyor yaptıgı son acıklamalarla bu arada bazı muhalifler görüyorum hala Martinez konusunda ligin en iyi kalecisidir bu senenin en iyi transferidir transfer biterse
ee nedir yani son durum
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
bir saat öncede transfer bitmiş diyolar ))))
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Martinez şüphesiz kaliteli bir kaleci. Tek çekindiğim ve kararsız kaldığım konu klasik Güney Amerikalı kalecilerin karakterinde olup olmadığı... ( Konsantrasyon eksikliği, sorumluluk anlayışında eksiklikler...) Hayırlısı olsun
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Arkadaslar iddaalı acıklamalar yapan biri degilim transfer haberi verme gibi bir özelligim hic yok ben tamamen sakaryadan aldıgım haberi paylastım sizinle yönetimlerindede hicbir sorun yok sadece Trabzonlu baskanları problem ama kamptan bir futbolcu daha ayrılırsa sasırmayalım ilk Ahmet Sahin oldu Zeki Ayvaz Trabzondan Geredeye geldi
Yorum