Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takıma uyum saglayamadıkdan sonra Ronaldinho gelse ne olur ???? onemlı olan trabzonda yasayabılecek takıma cabuk kaynasıp terını akıtacak bırısı olması lazım yoksa marca gıbı gelse ne olur gerci bunklar ronaldinho alsa kesın sag bek oynatır ama olsun hele bır gorelım neler olacak ..!
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takimin basinda ikinci ligde bile hocalik yapamayacak bir coban var ya ondan bahsediyorum!!! Hani su 7 kisiyle gecen sezon defans yapip, bu seneki transferlerinde hepsini defansa yapan!!! TRABZONSPOR'u yok etme yolunda olan!!! Hadi bakalim alsinlarda görelim...
      bu kadar abartmaya gerek yok.gecen senede daha iyi oynamiyordu bu takim.bekleyip beraber görcez ama adam agzinda diye diye tüy bitti.istedigi 90 dakika kosabilen ayni anda hücüm yapan ve geriye kosan bi takim yaratmak.pas yüzdesi yüksek bi takim olmasi gerekir.iki tane oyun kurucumuz olacak..takim zaten suan alternatifli ve dinamik hala geliyor.bu takim her sekilde oynatilir.rakibin oyununu bozacak cok oyuncumuz var.simdi mükemmel bi oyun kurucuya ihtiyacimiz var.takim hem oyun bozacak hem oyun kuracak hale gelmeli.bunun icin ugrasiyor ama bu sene bunu basaramadi..hepimiz cok üzüldük ama gelecek sene daha iyi olacagini düsünüyorum.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen çok iyi biliyorsun ya futbolu aşağılayabilirsin adamı! Yahu o adamın senin yaşın kadar futbol geçmişi var. Günahım kadar sevmem herifi. Trabzonumdan defolsun gitsin ama böyle yorumları okuyunca adama hak veriyorum..
        Bu adamin yaptiklarini anlamak icin tecrübeye filan gerek yokkkkk!!! TRABZONSPOR'u kimse 7 defansla oynatamazzzz!!! Oda yetmiyormus gibi, hala defansa transfer yaptirmaya devam etmez! Isterse benim yasim kadar 4 kat futbol gecmisi olsun, ne yaptigi ortada degil mi? Ben TRABZONSPOR'umuzu düsürdüge hale üzülüyorum, icim yaniyor!!!!!!! O ADAM benim yarim kadar sevemez TRABZONSPOR'u tamam mi?

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adamin yaptiklarini anlamak icin tecrübeye filan gerek yokkkkk!!! TRABZONSPOR'u kimse 7 defansla oynatamazzzz!!! Oda yetmiyormus gibi, hala defansa transfer yaptirmaya devam etmez! Isterse benim yasim kadar 4 kat futbol gecmisi olsun, ne yaptigi ortada degil mi? Ben TRABZONSPOR'umuzu düsürdüge hale üzülüyorum, icim yaniyor!!!!!!! O ADAM benim yarim kadar sevemez TRABZONSPOR'u tamam mi?
          yahu ne sinirleniyorsun
          ilk geldiginde nasil oynamissak seneyede öyle olacak merak etme sen.bu takimda herkes kosacak.bu takimda herkes hücüm yapip geri kosacak.takim hem oyun bozacak hemde kuracak.bu takimin cok teknik oyuncularida var.seneye cok iyi bi trabzonspor izlicez..
          icimizi ferah tutalim..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu ne sinirleniyorsun
            ilk geldiginde nasil oynamissak seneyede öyle olacak merak etme sen.bu takimda herkes kosacak.bu takimda herkes hücüm yapip geri kosacak.takim hem oyun bozacak hemde kuracak.bu takimin cok teknik oyuncularida var.seneye cok iyi bi trabzonspor izlicez..
            icimizi ferah tutalim..

Nedense bende senın gıbı umutluyum en azından daha ıyı seyler olacagına sonsuz ınanıyorum
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Söle takimlardaki görünümlere bi bakalim, bu sezon en erken transfer yapan takimi kim? Trabzonspor ve bu senenin en erken antramanlara baslayan takim hangi takim? Trabzonspor bunlar kimin sayesinde gerceklesiyor? Ziya Dogan sayesinde, birazda olumlu seyleri konusalim bu tablodan sonra cogu taraftarlarimiz hala Ziya Dogan hakkinda olumsuz elesitirilerde bulunuyorlar.

Bakin ben sizler gibi Yönetime cok karsi ciktim ve halada cikiyorum tabikide istifasini istiyorum ama ben neyi kabul ediyorum biliyormusunuz bu yönetim bu sene sezon bittikten sonra cok hizli basladi ve olumlu islerde yapmaya calisiyor bunu kabul ediyorum etmem lazim cünki bunlar dogru olan seyler onun icin Ziyaya karsi cikan kisilerimizde en azindan Ziya Doganin olumlu isler yaptigini söylemesi gerekirken ona olan kinlesme inadi devam etmektedir, sunu iyi bilinki yönetimin azda olsa gecen seneye göre daha iyi olmalasinin sebebi Ziya Dogandir.

Sabirli olun daha transfer dönemi bitmedi ve Ziya hoca 4 tane daha oyuncu istiyor.
              En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 22:19.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu ne sinirleniyorsun
                icimizi ferah tutalim..
                Budur iste ya, ben bunu anlatmaya calisiyorum iste, Parmaklarina ve yüregine saglik.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Söle takimlardaki görünümlere bi bakalim, bu sezon en erken transfer yapan takimi kim? Trabzonspor ve bu senenin en erken antramanlara baslayan takim hangi takim? Trabzonspor bunlar kimin sayesinde gerceklesiyor? Ziya Dogan sayesinde, birazda olumlu seyleri konusalim bu tablodan sonra cogu taraftarlarimiz hala Ziya Dogan hakkinda olumsuz elesitirilerde bulunuyorlar.

Bakin ben sizler gibi Yönetime cok karsi ciktim ve halada cikiyorum tabikide istifasini istiyorum ama ben neyi kabul ediyorum biliyormusunuz bu yönetim bu sene sezon bittikten sonra cok hizli basladi ve olumlu islerde yapmaya calisiyor bunu kabul ediyorum etmem lazim cünki bunlar dogru olan seyler onun icin Ziyaya karsi cikan kisilerimizde en azindan Ziya Doganin olumlu isler yaptigini söylemesi gerekirken ona olan kinlesme inadi devam etmektedir, sunu iyi bilinki yönetimin azda olsa gecen seneye göre daha iyi olmalasinin sebebi Ziya Dogandir.

Sabirli olun daha transfer dönemi bitmedi ve Ziya hoca 4 tane daha oyuncu istiyor.

İLK DEEFA BIR YAZININ ALTINA SIDDETLE IMZAMI BASIYORUM MUKKEML OLMUS DOSTUM BUYRUN IMZA

(dL)

Yorum

• SON KALE TONY SYLVA

Kaleci konusunda başı dönen Trabzonspor’a şimdi de Monaco ve Lille’de oynayan Senegalli Tony Mario Sylva önerildi.

HER GÜN YENİ İSİM

eknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarla kaleci istemesi üzerine araştırmalarını ve temaslarını bir türlü sonuçlandıramayan Trabzonspor’a dünde yeni bir kaleci daha önerildi. Fransa’nın Monaco, Epinal, AC Ajaccio ve Lille kulüplerinin kalesini koruyan Tony Mario Sylva Bordo-Mavili takımın gündemine sokuldu. Bu sezon takımının oynadığı 33 maçta da görev yapan Sylva özellikle Monaco da parladı ve isim yaptı. Başkan Albayrak’ın bu kaleciyle ilgili çalışmalara başladığı belirtildi. Öte yandan Martinez umudunu da sürdüren Trabzonspor, Sakaryaspor’dan indirim bekliyor.

Oha.....................
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ALLAH ALLAH benmi yanlış hatırlıyorum.. hoca gelirken bu kadro lig için yeterli dedimi ...dedi ...sonra ikinci hafta bu takım hiç idman yapmamış ..siz bizi iki hafta sonra görün dedimi ? dedi ....sonra eksiklerimiz var ( nedense sonra anladı eksiklerimizi ) siz bizi ikinci yarı görün dedi mi ? dedi ..ikinci yarı tigana nın bize şov yaptırdığı maç hariç işte futbol böyle oynanır dedğimiz bir maç hatırlayan varmı ?? herşeyden önemlisi SAMİMİ mi bu adam ? mesela ilk erciyes kupa finalinde kadro neden 16 kişi idi ...cevabını ben vereyim ..tribünlere bakın ne kadar eksiğiz demek için ....bu arada devre arası 3 milyon verip 3 transfer yaptık ...ve bu 3 futolcuda sezon sonu serbest kalacaklardı ...şimdi duuyduğumuza göre ceyhunu nasıl gönderirim derdinde ...neymiş ceyhun yaşlıymış yaşlı futbolcuların çok dinlenmesi lazımmmış ..bu beyanat bile sadece bu cümle bile bu adamın bir dakika bile bu camiada kalmasına engeldir ...la havleee ama gönderecek adam aynı zihniyette olunca........
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• NE zmandan beri duydugunuz ve okudugunuz herseye ınanmaya basladınız cok merak edıyorum ama suda var ceyhun bu taklıma gercekten cok sey vermıs degıl ??

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Söle takimlardaki görünümlere bi bakalim, bu sezon en erken transfer yapan takimi kim? Trabzonspor ve bu senenin en erken antramanlara baslayan takim hangi takim? Trabzonspor bunlar kimin sayesinde gerceklesiyor? Ziya Dogan sayesinde, birazda olumlu seyleri konusalim bu tablodan sonra cogu taraftarlarimiz hala Ziya Dogan hakkinda olumsuz elesitirilerde bulunuyorlar.

Yani solda adama ihtiyaç yok öyle mi?
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Yahu bunlari bindefa sölemeye gerek yok, olmamis bunun sebepleri var adamin agzindan biz ikinci yarida daha iyi olacagiz dedi diye illa sampiyon olacagiz anlaminami gelir, ikinci yarida belki daha iyi bir takim olabilirdik ama ne oldu? sansiz sakatliklar yasandi bunlari tekrarlamaya gerek yok lütfen, asil sezon simdi basliyor, Ziya Dogan takimini mükemmel bir sekilde kuracaktir.

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yani solda adama ihtiyaç yok öyle mi?

yazılan ıle sordugun soru arasındakı baglantıyı kuramadım arız<a bendemı sendemı

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ALLAH ALLAH benmi yanlış hatırlıyorum.. hoca gelirken bu kadro lig için yeterli dedimi ...dedi ...sonra ikinci hafta bu takım hiç idman yapmamış ..siz bizi iki hafta sonra görün dedimi ? dedi ....sonra eksiklerimiz var ( nedense sonra anladı eksiklerimizi ) siz bizi ikinci yarı görün dedi mi ? dedi ..ikinci yarı tigana nın bize şov yaptırdığı maç hariç işte futbol böyle oynanır dedğimiz bir maç hatırlayan varmı ?? herşeyden önemlisi SAMİMİ mi bu adam ? mesela ilk erciyes kupa finalinde kadro neden 16 kişi idi ...cevabını ben vereyim ..tribünlere bakın ne kadar eksiğiz demek için ....bu arada devre arası 3 milyon verip 3 transfer yaptık ...ve bu 3 futolcuda sezon sonu serbest kalacaklardı ...şimdi duuyduğumuza göre ceyhunu nasıl gönderirim derdinde ...neymiş ceyhun yaşlıymış yaşlı futbolcuların çok dinlenmesi lazımmmış ..bu beyanat bile sadece bu cümle bile bu adamın bir dakika bile bu camiada kalmasına engeldir ...la havleee ama gönderecek adam aynı zihniyette olunca........
                                acikcasi bi oyuncusu hakkinda öyle bisey diyebilecegini hic sanmiyorum.iyi bir oyun kurucu alip ordaki rekabeti artirmak istiyor.her bölgede rekabet olmasi icin caba gösteriyor.özellikle kalede cok önemli bu.biz gidip yabanci takimlarin 2.kalecilerine hatta 3.kalecilerine talip olabiliyoruz.yedek kalecilerde cok önemlidir.ayni kaleci tüm sezon o kadar mac trafiginde ayni formu devam ettiremez zaten.bunun sakatligida var..
                                kendisinin söyledigi sey yaratacagi takimin 90 dakika kosacak bi takim olmasi.takim ayni anda hücüm yapip geri kosmasi.pas yüzdesinin yüksek olmasi.hizli futbol oynanmasi...birde sürekli karsilastigimiz ispanyol takimini osasunadan örnek veriyor.lig macinda forma giyen oyuncular diger macta oynamayabiliyor.tüm kadro hazir olmasi gerekir.kimi oynatsa görevini yerine getirmeli.hatta osasuna maci öncesi kimse hangi kadroyla cikacagini tahmin edemedi.bu rakibide yaniltiyor bi sekilde.hem tüm sezon ayni oyunculardan ayni verimi alamaz kimse.kadroda her oyuncu hazir olursa bi kac oyuncunun performansi düsse bile takimi etkilemez.
                                bu sene bunlari basaramadi.olmadi iste.sirf teknik direktörden kaynaklanmaya bir cok sorunda var. artik bahenede kalmadi.istedigi oyunculari alip istedigi gibi hazirlik dönemi gecirecek.bahane yok basarili olmak zorunda.oda cok iddiali..
                                ziya dogani yaratmak istedigi takimi kurabilecegine güveniyorum ve o konuda samimi buluyorum.yaptirdigi transferlere güveniyorum.hem herkes gibi oda basarili olmak ister..
                                artik bekleyip görecegiz...
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 22:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X