İlk olarak telvin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
etoo rakibimiz olsun o zaman anlarız. ormandan kaçmış, hindistan ceviziyle eğitim yapmış.. çok kötü ya... kasıtlı olsa daha da kötü. insanlar nerde nasıl doğacaklarını kendileri belirlemiyorlar. bu tür doğal süreçlerle dalga geçilmez. buna izin veremeyiz. kasıtlı ya da kasıtsız küçümsemedir bu. o taksimde saat satanlar da açlıktan, dün Martins'in maruz kaldığı dehşetin coğrafyalarındadan kaçıp geliyorlar buralara.
-
tehdit ettiğinin farkındasın umarım. biraz akıllı olsan iyi olur. karşında olsam ne yapacaksın? bu yönetimin yaptıklarını savunacak herkes karşıma geçsin. ne olacakmış bakayı o zaman.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ne ise kaldi böle insanlarla, insanda biraz insaf biraz utanma olur ya ne demek sen nasil bu sekilde benim takimimdaki yöneticiler olsun futbolcular olsun beddua edersin, burda sana birsey demiyorum ama karsimda olsaydin ve bu laflari benim karsimda yüzüme söleseydin ozaman ne olacagini sen bile hayal edemezdin, biraz saygi ya.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Yaw konumuz bu da değil o arkadaşı savunmak değil ama kasıtlı bir söz ettiğini sanmıyorum zaten söylüyoruz arkadaşın espri kabiliyeti haddinden fazla olduğu içindir ki biraz muzip olmak adına yapılmış birşey gibi görüyorum ben ben yazıda tuhaflık sezmedim nede olsa yazı şeklini biliyorum tanımayan arkadaşlarda alınmasınlar böyle sözlere....İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetoo rakibimiz olsun o zaman anlarız. ormandan kaçmış, hindistan ceviziyle eğitim yapmış.. çok kötü ya... kasıtlı olsa daha da kötü. insanlar nerde nasıl doğacaklarını kendileri belirlemiyorlar. bu tür doğal süreçlerle dalga geçilmez. buna izin veremeyiz. kasıtlı ya da kasıtsız küçümsemedir bu. o taksimde saat satanlar da açlıktan, dün Martins'in maruz kaldığı dehşetin coğrafyalarındadan kaçıp geliyorlar buralara...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
doğru zamanında başkanımızın bile kendi futbolcumuza espriyle karışık maymun dediği bir ülke burası... böyle muziplik malzemesi olmaz olsun.İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw konumuz bu da değil o arkadaşı savunmak değil ama kasıtlı bir söz ettiğini sanmıyorum zaten söylüyoruz arkadaşın espri kabiliyeti haddinden fazla olduğu içindir ki biraz muzip olmak adına yapılmış birşey gibi görüyorum ben ben yazıda tuhaflık sezmedim nede olsa yazı şeklini biliyorum tanımayan arkadaşlarda alınmasınlar böyle sözlere....
Yorum
-
Savunmuyorum sadece beddua etme, nasil elestiriyorsan elestir beni ilgilendirmez, ama bedduayi kabul etmem sadece ben degil hic kimsenin hosuna gitmez bu olay.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületehdit ettiğinin farkındasın umarım. biraz akıllı olsan iyi olur. karşında olsam ne yapacaksın? bu yönetimin yaptıklarını savunacak herkes karşıma geçsin. ne olacakmış bakayı o zaman.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-

Arkadaslar ne bu gerginlik sakin olun kücükler büyüklerine saygılı olsunlar bakın takım calısmaya baslamıs serkanda gözüküyor arkada bu arada:
Trabzonspor Gerede deki ilk antrenmanına başladı.Teknik Diröktör Ziya Doğan nezaretinde Dorukkaya otelin sahasında yapılan antrenmana 26 futbolcu katıldı.Stepanov'un bu gece, Mustafa Keçeli'nin 22, Erdinç ve Ömer Rıza'nın 25, Risp'nde 28 Temmuz tarihlerinde Gerede kampına katılacakları öğrenildi.
Trabzonspor antrenmanda yarım saatlik düz koşunun ardından kondisyona dayalı istasyon çalışması gerçekleştirdi.Ayman takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Trabzonspor Gerede kampı boyunca sabah 10.00 ve akşam 18.00'de olmak üzere günde iki antrenman yapacak.
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın normalde 30 Haziranda bitirmeyi düşündüğü Gerede kampını 29 Haziran'da bitireceği öğrenildi.30 Haziran'da Trabzon'da tüm takımı toplayacak olan Ziya Doğan'ın buna göre gidecek kalacak futbolcular hakkında yönetime rapor vereceği öğrenildi.
En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 20:03.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Arkadaşım bir kulüp başkanıyla forumda yazı yazan bir arkadaşı sen birmi tutuyorsun şimdi bence alakası olmayan bir konu vede yersiz konuşmalarla duygusallık yapmanada gerek yok..Ben ciddiye almadım deyip geçmen yeterli olacakken incelemen ve iv yeri araman yersiz bence...ilgilenmemiz gereken konuşmamız gereken o kadar şey var ki bu konu varya devede ancak kulak olur saygılar..İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru zamanında başkanımızın bile kendi futbolcumuza espriyle karışık maymun dediği bir ülke burası... böyle muziplik malzemesi olmaz olsun...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
trabzonsporun düştüğü bu halde beddua etmeyip de ne yapmam gerektiğini söylermisin canım kardeşim. darlanıyorum da. aynı zamanda eğer yöneticiler iyi adamlarsa korkma beddua tutmaz...İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunmuyorum sadece beddua etme, nasil elestiriyorsan elestir beni ilgilendirmez, ama bedduayi kabul etmem sadece ben degil hic kimsenin hosuna gitmez bu olay.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Ceyhun'a Yaşlılık İzni..Teknik Direktör Ziya Doğan Ceyhun’un kampa alınmamasını ilginç bir dille yorumladı.
İzin verilen futbolculara milli ve sakatlık durumları mazeret gösterilirken Ceyhun’un mazereti ise hiç birini tutmadı. Sakatlığı ve milli durumu olmayan futbolcuya yaşlılık izni veridi. Doğan” Bu tür yaşlı oyuncuların daha çok dinlenmesi lazım.Yaşından dolayı beş gün daha fazla izin kullanacak ”dedi.
Öte yanda Ziya Doğan’ın bu açıklamaları kampı izleyen tarafından inandırıcı bulunmazken,Teknik Direktör Ziya Doğan ile bu oyuncunun yollarının ayrıldığı söyleniyor.
Keza Ziya Doğan, Ceyhun’un yerine daha etkili oyuncu alınması için yönetime talepte bulundu.
Komediye bakarmısınız sayın iş bilen hocamız ceyhun a yaşlılık izni vermiş demek ki cordoba gelse ne olacaktı ben söyleyeyim tahminime göre cordoba ya bir doktor tahsis edecekti her an doktor kontrolünde olacaktı hatta tesislerde onun için ambulans bekletecekti
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-

İki transferimiz
En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 20:02.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
"arkadaşım" jargonunu bir kenara bırak ilk önce,İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım bir kulüp başkanıyla forumda yazı yazan bir arkadaşı sen birmi tutuyorsun şimdi bence alakası olmayan bir konu vede yersiz konuşmalarla duygusallık yapmanada gerek yok..Ben ciddiye almadım deyip geçmen yeterli olacakken incelemen ve iv yeri araman yersiz bence...ilgilenmemiz gereken konuşmamız gereken o kadar şey var ki bu konu varya devede ancak kulak olur saygılar..
söylediklerimin duygusallıkla ilgisi yok.. gayet net bir bilinçle üstünüze geliyorum.
insanları türlere ayırmak onların backgrounduyla dalga geçmek hatta isimleri veya başka bir farklılığını kullanarak, aynen lisedeki berbat espri anlayışıyla burada, trabzonsporumuzun kollektif bilincinin oluştuğu yerde gülüşme nedeni olarak seçmeniz hiç hoşuma gitmedi. eğer ben de burada kayıtlı bir üye, bu bilincin bir parçasıysam buna itiraz etmek hakkım var.
Yorum
-
harbiden tam güreşci olmus bu serkan...
Ayman-Serkan güreşte yüz akımız olacaklar.
En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 19:49.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Evet yaw eppeyi kilolu gözükiyor cenesini alti yag bile toplamis.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu serkan baya kilo almis yoksa banami öle geliyor.
Ama onu kafaya takmaya gerek yok Ziya Hoca onun pestilini cikarir.
Yorum
-
Serkanda Dobi Hasan potansiyeli görüyorum.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu serkan baya kilo almis yoksa banami öle geliyor.
(oturanlar , sol baştaki oyuncumuz )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum