ya bu ali karimi diyosunuz ama bu adamın bizim ceyhundan hiç bi farkı yok..oda pas vermiyo buda..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şampiyonluk ipini göğüslemek için süper yıldız gerekiyorsa alın Kulüp maddi olarak batacaksa şampiyon olduktan sonra batsın en azından itibarımız geri gelir küçülttühüz takımı ele güne güldürmeyin bizi 23 sene oldu şampiyon olamadık ben çocuğumun yakın zamanda şampiyonluk hatırlamasını istiyorum ezik carlosu getirdiği gün 2000 kombine satmış mağgazalarında çıkarttıkları formalar 1 günde bitmiş biz bunlarla yarışıyoruz siz adnanın serkanın jabinin isimlerini toplu halde de yazsanız formanın arkasına satamazsınız bize topçu getirin bize bizi şampiyon yapacak topçu getirin bıktık artık yeter....UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
pardon yanlis yazdim ligin dördüncü haftasindan beri yedek kulübesinde.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam almanyaya geldiginde ne almancasi vardi ne ingilizcesi bu yönden büyük sikinti cekti...tamamen magathin istegiyle alinmis bir oyuncu...4 haftadan beri yedek oturdugunu nerden cikardin bilmiyorum ama adam tam son 4-5 hafta ilk onbirde oynadi...2004te asayada yilin futbolcusu secildi...adama asyanin maradonasi diyorlar...türkiye liginde oynar bu adam hatta ligi sallar...alman liginde ve bayern münihte oynamak kolay degil...bunun yaninda dedigim gibi dil sorunu yasamak ve basarili olmak cok zor...biliyorsunuz bayern münih adam alip cürütmeyi seven bir takim...cok fazla sansta vermediler adama...trabzonda bu adam oynar....
Yorum
-
kaynak neydi acaba eziklerin hangisi.İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben Transfer diye buna derim iste ezikler Roy Makaayi ile anlasmis..Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
fb aldıysa iyi onlarda kesin iç çekişme çıkar bu sene. takımında adını huzur evi diye değiştirirler.İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb..alman sitesinde takip ediyorum...Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
sola bir tek isim geçmiyor sol bek cello-murat-keçeli trabzonspor seneye soldan çok gol yer çok of of ziya be gette kurtulalım sola adam al başkan bırak ziyanın listesini mistesini gir bordo mavi nete de taraftarın listesine bir bak...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
abi birakinkendimizi avutmayi, adamlar saka maka catir catir futbolcular aliyorlar...bizimkilerde seyrediyorİlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb aldıysa iyi onlarda kesin iç çekişme çıkar bu sene. takımında adını huzur evi diye değiştirirler.
offffffff
Yorum
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi birakinkendimizi avutmayi, adamlar saka maka catir catir futbolcular aliyorlar...bizimkilerde seyrediyor
offffffff
sana katılamamayı çok isterdim ama haklısın..aynen katılıyorm..helal olsun adamlara..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-

Martinez'e Almanya'dan sürpriz teklif
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez'in transferi için Almanya'daki bir takımdan ciddi bir teklif aldıklarını söyledi.
Hacıeyüpoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada Martinez için yurt içinden
yeterli talep gelmediğini belirterek, şunları söyledi:
''Almanya'daki bir kulüpten ciddi bir teklif aldık. Bu kulübün 3 yabancı
oyuncu kontenjanı var. Bu sorununu halletmek için, bizden süre istediler. 4
milyon avroluk fiyat isteğimizi onlara ilettik ve bizden Martinez'in transferi
konusunda beklememizi istediler. Bu nedenle, istediğimiz fiyatı kabul ettiklerini düşünüyorum. Yurt içinden gelen teklifler ise bizim istediğimiz rakamın çok çok altında.''
sakarya başkanı uyanık olmaya çalışıyo...ama o paraları kimseye yedirmiceklerinden haberi yok...4 milyon avroymuş pehhh.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum