Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşikdüzü plajında kıran kırana maçlar oynanıyor, yöneticiler orayıda araştırsınlar iyi topçular çıkar ordan, bizim kurti abi var iyi defans yapıyor jabinin yanında oynar o

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beşikdüzü plajında kıran kırana maçlar oynanıyor, yöneticiler orayıda araştırsınlar iyi topçular çıkar ordan, bizim kurti abi var iyi defans yapıyor jabinin yanında oynar o
      Sende varya vazgeçmedin şu esprilerinden sana espri takımı kur desek varya kesin o ilginç isimli adamlarla takımını şampiyonluğa oynatırsın sen espri yaptıkça benim espri yapasım gelmiyo daha çünkü yaptıkların artık güldürmüyo forumdakileri artık sende değiş be yaw ne bileyim farklı metodlar seç kendine
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• kaç sayfa oldu hala transfer haberi alamadık.Stichus abi nerelerdesin?

Yorum

• Müjde.. Futbol Federasyonu hamdi bey'e aynı sayfada en fazla 5 espri yapma kısıtlaması getirecekmiş.
          Gün içinde yapacağı esprilerin toplamı da 8'i geçemeyecekmiş...
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

misse misse miz vardı birde hey gidi futbolcu diye aldılar adam berber çıkmış, bunları ormandan bulup bulup getiriyorlar hindistan ceviziyle top oynayıp sırtlanlardan falan kaçarak idman yapıyorlar kimileride taksimde saat satıyor hey Allahım yaa bunlar gelecekte bizi şampiyon yapacak , gidip alsalarya etoo yu falan
            bu mesajı yöneticiler görmüyor mu acaba?
            ırkçılık bu ya.. düpedüz ırkçılık. insanların ten rengini bu kadar ucuz bir geyik malzemesi yapmak yakışıyor mu trabzonspor taraftarına?
            burdayim,
            sorunun cevabi içtigi yerde
            http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Biri gelsede Yöneticilerimizin Ziya Hocanın ayın 30 una kadar alınmalarını istedigi 4 futbolcu konusunda ugrastıklarının haberini bize verse yoksa bu sessizlik hayra alamet mi bilmiyorum rakipler iyi calısıyor yapılan üc transfer iyi olsada sampiyonluga yetecek bir kadro kesinlikle degil maalesef.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sende varya vazgeçmedin şu esprilerinden sana espri takımı kur desek varya kesin o ilginç isimli adamlarla takımını şampiyonluğa oynatırsın sen espri yaptıkça benim espri yapasım gelmiyo daha çünkü yaptıkların artık güldürmüyo forumdakileri artık sende değiş be yaw ne bileyim farklı metodlar seç kendine
                Olsun forumdada bi kişi böyle olsun eğlenceli oluyo,zaten transfer yok....

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Müjde.. Futbol Federasyonu hamdi bey'e aynı sayfada en fazla 5 espri yapma kısıtlaması getirecekmiş.
                  Gün içinde yapacağı esprilerin toplamı da 8'i geçemeyecekmiş...

Yorum

• Marsilyada oynayan Nasriye ne dersiniz?

Messinin diger versiyonu.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BU karar hamdi beyi çökertir bütün karizma gider
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• millet bence ziyanın açıklamasını kaçırıoz. adam 4 transfer diyor. biri de stoper. ve stephanovun durumu belli değil diyor. şampiyon olmak isteyen bir büyük takım elindeki en iyi savunma oyuncusunu satarmı allahaşkına. adamla 2010 a kadar sözleşmemiz var. beklersin olmadı, 2009 da satarsın. böyle mantık mı olur anlamadım. bu kalitesiz insanlarla dolmuş yönetim bu takıma zarar vermekten başka ne yaptı.bunlardan transfer falan istemiyoruz. bakın, iki adam alacaz diye adamlar gökdenizi ve stephanovu satma oyunlarına başladılar. allah topunun belasını versin bunların. transfer falan da yapmasınlar. defolup gitsinler.....................................
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu mesajı yöneticiler görmüyor mu acaba?
                          ırkçılık bu ya.. düpedüz ırkçılık. insanların ten rengini bu kadar ucuz bir geyik malzemesi yapmak yakışıyor mu trabzonspor taraftarına?
                          pekte kasıtlı yazılmış gibi durmuyo yazı öle olsa etoyu alın demez (ben öle düşünüyorum)...eleştirinin anafikri doğru ama anlatış biçiminin pek hoş olmadığı aşikar...ama bence kasıtlı yazmamıştır...
                          YOU WİLL NEVER WALK ALONE!

Yorum

beşikdüzü plajında kıran kırana maçlar oynanıyor, yöneticiler orayıda araştırsınlar iyi topçular çıkar ordan, bizim kurti abi var iyi defans yapıyor jabinin yanında oynar o
                            Hamdi bey kardeş ...muhalefet yöntemin biz muhalifleri bile bıktırdı haberin olsun )kaldıki jabi konusunda bende ümitvarım ...bülent boşa istemezdi o adamı bursaya ..ihtimalki ucuza ve iyi bir transfer yaptık hemde bek bulmanın hazine bulmak kadar zor olduğu bir ülkede...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              millet bence ziyanın açıklamasını kaçırıoz. adam 4 transfer diyor. biri de stoper. ve stephanovun durumu belli değil diyor. şampiyon olmak isteyen bir büyük takım elindeki en iyi savunma oyuncusunu satarmı allahaşkına. adamla 2010 a kadar sözleşmemiz var. beklersin olmadı, 2009 da satarsın. böyle mantık mı olur anlamadım. bu kalitesiz insanlarla dolmuş yönetim bu takıma zarar vermekten başka ne yaptı.bunlardan transfer falan istemiyoruz. bakın, iki adam alacaz diye adamlar gökdenizi ve stephanovu satma oyunlarına başladılar. allah topunun belasını versin bunların. transfer falan da yapmasınlar. defolup gitsinler.....................................
                              Vallahi ben olsam Stephanovu hemen satar onun yerine oyunu degistirebilecek futbolcu alırdım stoperin yapması gerekenler bellidir 5-6 milyon euro degerinde stoper bizim takıma fazla bakın Gs ın yaptıgına Song ve Tomas gibi ligimizin üzerindeki iki stoperi gönderip bütün parayı Lincoln transferine yatırıyorlar dogru olan bu bence.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                millet bence ziyanın açıklamasını kaçırıoz. adam 4 transfer diyor. biri de stoper. ve stephanovun durumu belli değil diyor. şampiyon olmak isteyen bir büyük takım elindeki en iyi savunma oyuncusunu satarmı allahaşkına. adamla 2010 a kadar sözleşmemiz var. beklersin olmadı, 2009 da satarsın. böyle mantık mı olur anlamadım. bu kalitesiz insanlarla dolmuş yönetim bu takıma zarar vermekten başka ne yaptı.bunlardan transfer falan istemiyoruz. bakın, iki adam alacaz diye adamlar gökdenizi ve stephanovu satma oyunlarına başladılar. allah topunun belasını versin bunların. transfer falan da yapmasınlar. defolup gitsinler.....................................
                                Yahu ne ise kaldi böle insanlarla, insanda biraz insaf biraz utanma olur ya ne demek sen nasil bu sekilde benim takimimdaki yöneticiler olsun futbolcular olsun beddua edersin, burda sana birsey demiyorum ama karsimda olsaydin ve bu laflari benim karsimda yüzüme söleseydin ozaman ne olacagini sen bile hayal edemezdin, biraz saygi ya.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X