Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon`da rota Martinez

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in gündemdeki yerini koruduğu öğrenildi.
    20.06.2007

Antalyaspor’da geçen sezon oynayan Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba’nın transferinin bordo-mavili takımın gündeminde yer almadığı ve Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in transferi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Ancak Sakaryaspor’un Martinez konusunda fazla bonservis bedeli istemesi nedeniyle şu anlık transferin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.
    Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez’in gündemlerinde bulunan birkaç kaleciden biri olduğunu, Kolombiyalı kaleci konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ve Gençlerbirliği'nden Eren'in transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

ÖNCELİK KALECİYE VERİLDİ

Serkan Balcı, Adnan Güngör ve Jabi'ye imza attıran Trabzonspor, kaleci, forvet, oyun kurucu ve solbek arayışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerbirliği'nden Eren ile temaslarını sürdüren bordo mavililer Arjantinli Palermo'nın transferini şimdilik askıya kaldı.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın Arjantin'den genç bir forvet oyuncusunun ismini yönetime verdiği öğrenildi. Cordoba'nın ülkesine gitmek istemesi üzerine bu transferden vazgeçen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla ve Sakaryaspor kalecisi Martinez'e yöneldi.

İki kalecinin de fiyatının yüksek oluşu Trabzonspor'un önüne engel koyarken, Sakaryaspor yönetiminin Martinez'in fiyatında indirime gitmesi bekleniyor.

SAKARYA MARTİNEZ'İ SATMALI

Martinez'in menajeri Batur Altıparmak, Trabzonspor'un Martinez için teklifte bulunduğunu doğrulayarak, "Ancak Sakaryaspor yönetimi bu futbolcudan yüksek fiyat istediği için transfer gerçekleşmemişti. Arada oldukça yüksek bir fiyat farkı var.

Sakaryaspor gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bir yabancı kaleci barındırmanın zorluğunun farkında olmalılar. Olası bir Süper lige çıkamamaları durumunda ise Martinez, seneye serbest kalabilir. Bu yüzden Martinez'in satılma ihtimali oldukça yüksek. Şu ana kadar Martinez'i Trabzonspor dışında ne yurt içinden ne de yurt dışından hiç bir takım istemedi. Sakaryaspor yönetiminin burada duyarlı davranması gerekiyor" diye konuştu.

Sakaryaspor'da yönetim ise Martinez'de fiyat indirimine bir türlü yanaşmıyor. Trabzonspor bu futbolcu için Sakaryaspor kulubüne 1 milyon dolar önermiş, Sakaryaspor ise 2 milyon 500 bin dolarda direnmişti.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bizim en büyük kaybımız bu başkan diye gelenler futboldan anlamıyor ve tüccar zihniyetiyle takımı yönetiyolar hep kısa sürede para kazanmayı amaçlıyorlar
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en cok ses getiren marcelinho transferiydi bence..cambell bize geldiginde ingiltere 2.liginin gol krali olmustu.oynadigi takimi birinci lige cikarmisti.evet türkiyede yanki buldu ama marcelinho kadar oldugunu sanmiyorum..paff dönemini pek hatirlamiyorum cok kücüktüm ama oda ses getirmisti.sergeni bu kategoriye sokmak dogru degil.
        Campbel takımın ikinci golcüsüydü. Birincisi Van Hoojdonk , 35 gol filan atmıştı osene. Nothingam Forest'ı yeniden birinci lige çıkarmıştı ikisi. Sadece büyük transfer yapmak adına alındı , Trabzonun oyun yapısı ile alakası yoktu. M.A.Y. Misse misse ve shaka'nın hırsını ondan çıkarınca adam ülkesine kaçtı.

Paff efsane kalecilerden. Yanlış hatırlamıyorsam oynadığı son iyi takım Trabzon.

Sergen ve Oktay'ın geldiği sene büyük yankı bulmuştu ama ikisinide elimizde tutamadık. İstanbul takımlarına gittiler.

Olsen'de o zamanlar türkiye getirilebilecek en iyi oyunculardandı. Ama o da oldukça yaşlı gelmişti.

Vugrinec'te Varteks den iyi paraya gelmişti. Bedelsiz Lecce'ye gitti.

Şota ve Arçil bu katagoriye giremez. Maliyet açısından sıralıyorsak. Yattarada öyle.

Jun elimizde fena patladı. uyum kursaydı onunda adı bu listede olacaktı.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:55.

Yorum

ya gelecek kaleciyle iyi bi rekabete girip kendini gösterip formayida haketmesi gerekir.jefferson kolay lokma ama ondan daha iyi bi kaleci gelirse kendini daha iyi gelistirir.eger gelistirmezsede yedek bekler yapilacak bisey yok.ona verilen sanslari iyi kullanmasi gerekir.herkeste ona sahip cikiyor.her trabzonlu futbolcuya nasip olmaz genelde.
          bu arada rüstü simdi 34-35 yasindaysa 96 da nasil 20 yasinda oluyor cok merak ediyorum
          Rustu 1973 dogumlu, ve fenere de 94-95 senesinde (21 yasinda) gelmis ve oynamaya baslamis, 96'da sampiyonlugu bizden aldiginda da 23 yasinda idi.. Ben 20 dedim ama 3 yil benim anlatmak istedigim seyi degistirmiyor..

Ayni sey Cech icin de gecerli, o da 1982 dogumlu ve Chelsea'nin kalesine 2004 senesinde yani 22 yasinda gecmis..

Yani Tolga eger bizim onumuzdeki 10 yili goturecekse kaleye gecmek icin gec bile kadi demektir..
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• martinez i bu saate kadar alamadılar bu saatten sonrada alamazlar alsalar bile gereğinden çok para harcayarak alırlar

Yorum

1996 dan 2004 de kadar takim süründü resmen.kimsenin de pek umudu yoktu.hala 96 da yasadigimiz travmanin izleri var. son iki senede de ayni sekilde verimsiz gecirdik ama önümüzde seneden umutluyum..
              sen umutla yaşamaya devam et bu kadar taraftar umutsuz sen umutlusun demekki mentalitenin ışığı herkese vurmuyor sana vurmuş bana sorarsan zerre kadar inancım yok ve bu sözüme geleceksin...........

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rustu 1973 dogumlu, ve fenere de 94-95 senesinde (21 yasinda) gelmis ve oynamaya baslamis, 96'da sampiyonlugu bizden aldiginda da 23 yasinda idi.. Ben 20 dedim ama 3 yil benim anlatmak istedigim seyi degistirmiyor..

Ayni sey Cech icin de gecerli, o da 1982 dogumlu ve Chelsea'nin kalesine 2004 senesinde yani 22 yasinda gecmis..

Yani Tolga eger bizim onumuzdeki 10 yili goturecekse kaleye gecmek icin gec bile kadi demektir..
                Kardeş o zaman buradan ben Tolga'nın yeteneksiz olduğunu çıkarıyorum. Cech'in yada Rüştü'nün çok mu tecrübesi vardı da o yaşta öyle kaleciydi? Gel de bizim 24 yaşındaki kalecimizin yediği saçma sapan gollere bak. Yan toplar falan tecrübedir de koltuk altından top kaçırmanın tecrübeyle pek alakası yok bence..
                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:58.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet zaten hesaptan 23-24 cikiyor ayni görüsteyiz sonucta.bencede kendisini yeteri kadar gelistiremedi.iyi bi kaleci alinirsa tatli rekabetten kendisini cok daha iyi gelistirir ama jeff.kalirsa o kolay lokma oldugundan normal olmasi gereken rekabet ortami olmaz pek
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hala bir seçim harekatı başlamaması enteresan. Gidelim Brezilyalara beğenelim bir futbolcu ve şöyle bir diyalog geçsin
                    - Var mı beğendiğin futbolcu
                    - Var
                    - Kimdir ? maliyeti nedir ?
                    - Maliyetini sorar öğrenirim uygundur heralde
                    - Adı neydi demiştin ?
                    - Robinho
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen umutla yaşamaya devam et bu kadar taraftar umutsuz sen umutlusun demekki mentalitenin ışığı herkese vurmuyor sana vurmuş bana sorarsan zerre kadar inancım yok ve bu sözüme geleceksin...........
                      umut fakirin ekmeği umudu kaybetmemek lazım ama şunu da biliyorum ki trabzonspor un şampiyon olabilmesi için gelen yönetimin trabzonspor u misyon edinmiş olması lazım yani para veya makam mevki için değil sadece trabzonspor un başarısı için herşeyini bu yolda harcayabilecek bi yönetim gelmesi lazım ki bu takım başarılı olsun yoksa biz birbirimizi yemeye devam ederiz

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        martinez i bu saate kadar alamadılar bu saatten sonrada alamazlar alsalar bile gereğinden çok para harcayarak alırlar
                        Sakaryasporun durumu berbat Kaleci Cenk dahil bircok oyuncusuyla yollarını ayırdı futbolcuların 22-23 mac başı alacakları varmıs serbest kalanlar bu sekilde alacaklarına karsı bırakılıyor adamlar yeni gelecek futbolculara bile 2 ay sonraya cek vermisler yani martinezi kesin satıyorlar bizim 3.kaleci Ahmet Sahin Hüsnü Hocanın Belediyeden ögrencisi muhtemelen o olacaktır takas artı parada yani yüzde 80 Martinez işi olacak arkadaşlar.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kimse kimsenin sözüne gelecek diye bisey yok.basarisiz olursak hep birlikte cok üzülecegiz basarili oluncada hep birlikte sevinecegiz..
                          bu kadar karamsar olmaya gerek ve kimseye bi faydasida yok.simdiden bu kadar strese hic gerek yok.bence transfer dönemi suana kadar verimli geciyor bizim acimizdan.nerden baksan artik alternatifli ve gercekten dinamik bi kadroya sahip oluyoruz.ziya dogan bunu nasil kullanir bilmiyorum ama iyi bi kadro kuracagindan eminim.uzun hazirlik dönemide var ve istedigi oyuncularida aliyor.artik kimsenin bi bahaneside kalmadi.
                          ziya dogan mentalitesi neki..adam tüm takimin 90 kosmasini istiyor.takim birlikte hücuma kalkip birlikte geri dönmesi gerekir.bu sene bunlarin hicbirini yapamadi ama artik seneye yapmamasi icin bi bahane yok.ilk geldigi dönemde defans oyuncularida gidip gol atiyordu.gercekten büyük maclar haric anadolu takimlarini ezerek yendiler tabi bi kac sans galibiyetide vardi o meshur seride.senol hocamiz döneminde yattaraya bagimliydik.onu elestirmek icin demiyorum ama gercekten yattara olmadan pozisyon yaratamiyorduk...
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakaryasporun durumu berbat Kaleci Cenk dahil bircok oyuncusuyla yollarını ayırdı futbolcuların 22-23 mac başı alacakları varmıs serbest kalanlar bu sekilde alacaklarına karsı bırakılıyor adamlar yeni gelecek futbolculara bile 2 ay sonraya cek vermisler yani martinezi kesin satıyorlar bizim 3.kaleci Ahmet Sahin Hüsnü Hocanın Belediyeden ögrencisi muhtemelen o olacaktır takas artı parada yani yüzde 80 Martinez işi olacak arkadaşlar.
                            febe de bu adamı düşünüyo hiç bişey yapamazsa araya girer fiyat yükseltir

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar büyük transfer mi? Yankı mı uyandırdı? Yav ikisi gürcistan geldi biri anadolu takımlarından

Sergen'i Campbell'i yıldız sayacaksak Oktay da geldi bu takımda, Romaschenko da geldi, Misse misse de geldi, Nikolovskiyi de büyük yıldız sayabilir miyiz acaba? Olsen'i tanımıyorum Pfaff'a sözüm yok.

Haa Lange de var bir de 10 milyon marklık gol kralı yıldızımız, Jun da var. O da gol kralı 4,5 milyon euro
                              Kim ne derse desin bizim en cok yanki uyandiran transferimiz unaldi..Anadolu takimindan gelmis olmasi bir seyi degistirmez..Herkes pesindeydi unalin, yilin degil ondan sonraki 5 yilin transferiydi unal.
                              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar büyük transfer mi? Yankı mı uyandırdı? Yav ikisi gürcistan geldi biri anadolu takımlarından

Sergen'i Campbell'i yıldız sayacaksak Oktay da geldi bu takımda, Romaschenko da geldi, Misse misse de geldi, Nikolovskiyi de büyük yıldız sayabilir miyiz acaba? Olsen'i tanımıyorum Pfaff'a sözüm yok.

Haa Lange de var bir de 10 milyon marklık gol kralı yıldızımız, Jun da var. O da gol kralı 4,5 milyon euro
                                Bence futbolun bir takim oyunu oldugunu gozden kaciriyoruz, daha dogrusu yonetimlerimiz kaciriyor.. Shota takimda yildizlasirken neden Campell uymadi, ya da Olsen.. (hatirlarsaniz o yil Olsen Avrup Kupasini kaldirdi, Danimarka kaptani olarak - 1992 sanirim) ya da en guncel ornekler Marcel ve Musampa..

Eger Marcelinho 3 yil onceki sampiyonluga oynayan takima gelseydi gene boyle mi olurdu ?? Ya da Shota 90'lardaki takima degil'de bugunku takima gelseydi, Ziya Dogan'in 4 onliberolu sisteminde gene Shota olabilir miydi ??

Szymek 2 yil once neden canavar gibi top oynuyodu da, bu yil oynayamadi ??

Bu sorularin hepsinin cevabi (tek cevabi degil belki, cevaplardan biri) su anda ortada bir takim olmamasi.. Takim ruhu yok.. O yuzden Marcelinho transferi "at kuyruguna konmus kelebek" gibi oldu..

Bu yuzden yapilan ve yapilacak transferler beni cok heyecanlandirmiyor.. Bir sekilde tekrar takim ruhu olusturulmali, ve takim oyunu oynayan bir ekip kurulmali . . Transferler bu yuzden genc ve basariya ac oyunculardan olusmali..
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X