Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga'nin yetismesi kendi kendine olur, oynayarak kendini yetistirir, cunku eksik yani tecrubesi ve ozguveni.. Onunde tecrubeli kaleci oynayinca kendi tecrubesi ve ozguveni artmaz..

Tolga 24 yasinda, bu yastan sonra oynayarak gelisir ancak, eger yetenegi yoksa (ki ben yetenekli olduguna inaniyorum, tek eksigi soyledigim gibi kendine guven ve tecrube) zaten bise olmaz..
    ya gelecek kaleciyle iyi bi rekabete girip kendini gösterip formayida haketmesi gerekir.jefferson kolay lokma ama ondan daha iyi bi kaleci gelirse kendini daha iyi gelistirir.eger gelistirmezsede yedek bekler yapilacak bisey yok.ona verilen sanslari iyi kullanmasi gerekir.herkeste ona sahip cikiyor.her trabzonlu futbolcuya nasip olmaz genelde.
    bu arada rüstü simdi 34-35 yasindaysa 96 da nasil 20 yasinda oluyor cok merak ediyorum
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu yönetimin hataları , önceki yönetimlerin hataları ile aynıdır. Hatta bir çoğundan daha azdır.

Beni üzen hem taraftarın hem oy hakkına sahip üyelerin akıllanmamış olduğudur.

Medya taraftarı yönlendiriyor.

Aynı yanlışlar aynı ayrılıklar hep süregeliyor. İsimler değişiyor ,sorunlar değişmiyor.

Trabzonspor'un 20 yıldır yaşadıklarının sebebini başka yerde aramamak gerek.

Yorum

• Bence bu kadro içinde (Gökdeniz,Milan ve Yattarayı bir kenara ayırırsak) hepsi Mustafa ve onun ayarında....

Hepimiz Mustafayız....
        Biz taraftarlarda Mustafayız...

24 senedir şampiyon olamamış bir takımın taraftarı olarak mustafayız...

7 maç üstüste 1 galibiyet alamayan takımın taraftarı olarak Mustafayız...

Her sene Şampiyonluk parolasıyla yola çıkıp hava gazı alan takımın Mustafasıyız...

Jabi,Adnan,Serkan gibi futbolcuları başımıza tac eden takımın Mustafasıyız...

37 yaşındaki kaleciyi isteyen takımın Mustafasıyız...

Albayrakın başkan olduğu takımın Mustafasıyız...

ZiyanDoğan ın T.D. olduğu bir takımın Mustafasıyız...

Önümüzdeki sene de ligi 4. bitiren takımın Mustafası olacağız....

Hepimiz Mustafayız...Öyle de kalacağız...

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki öyleyse ne zaman büyük takımdık sevgili kardeşim? Benim hatırladığım Trabzonspor'un büyük yankı uyandıran tek transferi Marcelinho. O da bu yönetim zamanında geldi nedense..
          acaba sen bukadarınımı hatırlıyosun
          sana 3 tane yazayım bir yerli 2 yabancı
          sergen
          campel
          olsen
          dahada var istersen
          paffı da unutmadım
          En son anaras tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:34. Sebep: ekleme

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anlaşılan gene transfer yok.
            bekliyoruz.....geçen sene fatihin satılmasını beklemiştik ...bu sene gökdeniz -hüseyin ve step den biri ikisi yada üçünün satılmasını bekliyoruz...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki öyleyse ne zaman büyük takımdık sevgili kardeşim? Benim hatırladığım Trabzonspor'un büyük yankı uyandıran tek transferi Marcelinho. O da bu yönetim zamanında geldi nedense..
              sen yeni Trabzonsporlusun galiba bunları görmedin )))))))

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sergen
                campel
                olsen
                dahada var istersen
                paffı da unutmadım
                +1
                Şota
                Arçil
                Ünal Karaman

Yorum

• 51 tane keçeli var bu takımda adamı napacaksınız.......

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    +1
                    Şota
                    Arçil
                    Ünal Karaman
                    kardeş buna yazsan yazsan anlamaz yönetimde akrabası var galiba )))))))))))

Yorum

• sayın albayrak kulübe maddi destek sağlamayacksa onun hangi özelliği başkan olmasını sağlamıştır......????? yoksa cem papiladan mı torpillidir....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sergen
                        campel
                        olsen
                        dahada var istersen
                        paffı da unutmadım
                        en cok ses getiren marcelinho transferiydi bence..cambell bize geldiginde ingiltere 2.liginin gol krali olmustu.oynadigi takimi birinci lige cikarmisti.evet türkiyede yanki buldu ama marcelinho kadar oldugunu sanmiyorum..paff dönemini pek hatirlamiyorum cok kücüktüm ama oda ses getirmisti.sergeni bu kategoriye sokmak dogru degil.

Yorum

• bu yönetim başarılı diyenler galiba 1950 lerde yaşıyor sanıyor kendini..........

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu cordoba başımıza kalmasa iyidir yaa 40 yaşında kaleciyi ne yapacağız.paraya kıyıp martinez i alsak.yaşı da genç uzun yıllar faydalı olur

tolga da genç ona bakarsak ne gereck var 40 yaşında olsun tercubeli olsun bi yıl dursun kalede ..
                            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu yönetim başarılı diyenler galiba 1950 lerde yaşıyor sanıyor kendini..........
                              trabzonspora son 20 yilda basarili yönetim gelmedi..bu takimi asil hedefi olan sampiyonlugu kazandirmayan her yönetim basarisiz olmustur.
                              acikcasi bu yönetimi digerlerinden basarisiz bulmuyorum.yani bundan önceki yönetimin milyon € lar sacarak aldiklari 3 faydasiz verimsiz yabanciya bakarsan simdiki yönetim daha basarilidir.en azindan aldiklari basarisiz djokaj ve musampa transferlerine yüksek bonservisi bedelleri vermediler.stepanov bize gelen en iyi yabancilar icinde ve trabzonsporada iyi para kazandircak.alinan risp ve jabinin de cok basarili olacagina inaniyorum..
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:42.

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                +1
                                Şota
                                Arçil
                                Ünal Karaman
                                Bunlar büyük transfer mi? Yankı mı uyandırdı? Yav ikisi gürcistan geldi biri anadolu takımlarından

Sergen'i Campbell'i yıldız sayacaksak Oktay da geldi bu takımda, Romaschenko da geldi, Misse misse de geldi, Nikolovskiyi de büyük yıldız sayabilir miyiz acaba? Olsen'i tanımıyorum Pfaff'a sözüm yok.

Haa Lange de var bir de 10 milyon marklık gol kralı yıldızımız, Jun da var. O da gol kralı 4,5 milyon euro
                                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:43.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X