İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi toplu savunma toplu hücum haklısın doğrusu bu.Ama ziya hoca bunu yapmıyor ki.Dörtlü savunma yapıyoruz beklerimiz ileri çıkmıyor.Bunun sonucu olarak hücuma çıkıyoruz ileride 3 kişi var napabilirler.Biz sadece toplu defans yapıyoruz onu da ne kadar becerdiğimiz de ortada.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mentalite olayina neden cok takiliyoruz anlamiyorum.sonucta adamin kafasinda 90 dakika kosabilen mücadele veren, öncelikle defansi saglam olan, hücüma hep birlikte kalkan ve geriyede ayni sekilde dönen bi takim yaratmak var.bu sene bunu basaramadi..ilk geldigi dönemlerde bizim defans oyuncularida bol gol pozisyonlarina giriyorlardi ve goller atiyorlardi.yani takim hep birlikte hücüm yapiyordu..senol hocamiz zamaninda sirf yattara ya bagimliydik.o olmasa gol pozisyonuna giremiyorduk..
bakalim umarim böyle bi takim yaratabilir.iyi bir kaleci iyi bir sol bek ve oyun kurucuyla bu takim kolayca sampiyonluga oynar.zaten 8 futbolcusu cesitli milli takimlarda oynayan bir takimiz.bu kadar da karamsar olmaya gerek yokki.
Yorum
-

bunlari alip djokaj,musampa,jun,hüseyin(avrupa),ceyhun,keceli,ömer riza ve takimda ne kadar kazma varsa satip transferi kapatsak ne kral olurdu be..cok mu zor olmasi...karimi'nin bonservisi elinde...öbürlerini istersek zaten aliriz..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Kaleci:
Luis Martinez
Tolga Zengin
Ahmet Sahin
Sag bek:
Daouda Jabi
Adnan Güngör
Musa Büyük
Ufukhan Bayraktar
Tayfun Cora
Savunma:
Milan Stepanov
Fredrik Risp
Erdinc Yavuz
Cagdas Atan
Sol bek:
Murat Ocak
Celaleddin Kocak
Ön Libero:
Hüseyin Cimsir
Ayman Abdelaziz
Hasan Ücüncü
Ferhat Cökmüs
Sag acik:
Ibrahima Yattara
Gökdeniz Karadeniz ( Sag ve Sol)
Serkan Balci
Sol acik:
Gökdeniz Karadeniz ( Sag ve Sol )
Ufuk Bayraktar
Erhan Kücük
Oyun Kurucu:
Özer Hurmaci
Ceyhun Eris
Forvet:
Umut Bulut
Ersen Martin
Ali Güzeldal
Ergin Keles
2007/2008 Trabzonsporun kadrosu böyle olmali!
- Aradigimiz kaleci Luis Martinez...Hic tartismaya gerek yok süper bi sezon gecirdi.
- Aradigimiz 10 numara burnumuz dibinde ( Özer Hurmaci ). Cok genc ve tecrübesiz oldugu icin Ceyhun var zaten.
- Aradigimiz Forvet: Ali Güzeldal...Hem forvet oynuyor hem orta sahaya kadar inip topu ileriye tasiyor... Yedeklerede cok genc ve yetenekli olan Ergin Kelesi uygun görüyorum.
Hic büyük transferler yapmaya gerek yok...sadece yukardaki genc ve trabzonlu yildizlari alalim yeter bize!BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
evet ama yapmak isteyipte yapamadigi sey bu iste.bu sene basarisiz oldu ama seneye kendi kuracagi takimla basarili olmak zorunda.zaten bu transfer dönemindede bu eksikleri görüp seneye bu sekilde futbol oynayacak takimi yaratmak istemiyormu.sag kanattan eminimde sol kanat icin ayni seyi diyemicem.oraya mutlaka transfer yapacaktir.birde oyun kurucu lazim tabi.simdi bu seneye iki oyun kurucuyla baslicaz..ceyhun ve alinacak yabanci oyun kurucu arasinda iyi bi rekabet ortamida olusur.bu arada hepimizin istedigi özer hurmaci tam ziya doganin istedigi oyun kurucu tipi.defansif özelligi bile var.üstelik bence ortasaha nin her yerinde oynar..ben onu su senelerdir adi gecen pascal fein. benzetiyorum hani su yattara nin milli takim arkadasi..İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi toplu savunma toplu hücum haklısın doğrusu bu.Ama ziya hoca bunu yapmıyor ki.Dörtlü savunma yapıyoruz beklerimiz ileri çıkmıyor.Bunun sonucu olarak hücuma çıkıyoruz ileride 3 kişi var napabilirler.Biz sadece toplu defans yapıyoruz onu da ne kadar becerdiğimiz de ortada.
geride biraktigimiz sezon kötüydük ama simdi bunlari düzeltme imkani var.iyi bi hazirlik dönemi ve istedigi oyuncularin alinmasiyla artik bahane de kalmiyor ortadaEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 02:16.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Konuyla alakasız olacak ancak yine de yazayım. Ziya Doğan eleştirilemez diye bir şey demiyorum. Sahaya sürdüğü 11, oyun anlayışı, verdiği taktikler, yaptırdığı oyuncu değişiklikleri, transferler vs eleştirilebilir. Hatta saçı olmaması da eleştirilebilir ki nitekim ne alakaysa eleştiriliyorİlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettiğim birşey var, futbol denilen olgu, uzaya gönderilecek aracı tasarlayacak ve çalıştıracak mühendislik bilgisini öğrenecek kadar bir zorlukmu gerektiriyor, yada 3 bilinmeyenli bir denklemi, yada bilmem kaçıncı dereceden denklemi çözecek matematik bilgisini r, yada quantum fiziği bilmek ve öğrenmek kadarmı zor bir olgumudur.. futbol basit bir oyundur.şimdi gelelim ziyan hocanın sistemine, eyvallah işin taktiğini bilmem teknik yönünü bilmem bu futbol denilen kompleks oyunun, ancak bildiğim bir şey var. bu hocanın diyelimki sistemi var ve o sistemde keyifsiz, savunmaya önem veren bir sistem. onada eyvallah ,peki bu sistemde taraftarı memnun edecek bir sonuç çıktımı, şampiyon olamadık, şligine katılamadık, uefaya bile küme düşen bir takıma elenerek katılma şansını bıraktık.hocam yani bu ziyanı eleştirmek için futbol profesörümü olmak gerekiyor allahaşkına
Benim dikkat çekmek istediğim nokta Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü, zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren yeni neslin futbol profosörü edasıyla tartışmak istemesi.
Futbol nihayetinde bir matemetik, bir fizik olmasa da bunun gibi bir çok ilimle dolaylı yolla da olsa ilişkilidir. Herşeyden önce halı sahada dahi futbol oynamayan bir insanın futbol denen kavramı anlayacağını düşünemiyorum. Ziya Doğan'ı bu sezon eleştirmek ne derece doğrudur. Bana göre bu kayıp sezonun sorumlusu Ziya Doğan'dan önce yönetimdir. Defalarca aynı şeyleri yazmayalım ilk yarıda takım neden bu hallere düşdü yazdık çizdik. O zamanlar Ziya Doğan'ı ikinci yarıdaki performansına göre değerlendirmek lazım diyordum. Sonuç olarak ilk yarıdaki rezillikleri yaşamadık, ligin kalitesi düşse de ikinci yarıda Ziya'nın çalıştırdığı takım en çok puanı toplayabildi. Şansımız biraz yanımızda olsa çok daha farklı olabilirdi. Ziya Doğan bu takımı şampiyonluğa oynattığı sezon çok mu kaliteli takımımız vardı. Bana göre hayır.Sadece Fatih Tekke faktörü vardı. O zamanlar Ziya Şimek'i istiyordu becerip alamadılar. Ziya gidince aldılar. İstemekle ne kadar haklı olduğu görüldü. Ziya'nın aldırdığı adamlar hepsi biz de faydalı olmuştur. Celaleddin oldukça başarılıydı. Volkan öyle, Emrah öyle, defansta Tolga öyle. Bu sene ise, Ceyhun ikinci yarıda çok iyi olmasa da bir kaç maçı çevirdi. Ayman ortasahada Hüseyin'in yükünü hafifletti. Risp'i göremedik sakatlandı. Ben en çok ondan umutluydum. Ziya Doğan elbette Capello değil ama adam da gerizekalı amatör bir hoca değil. Nihayetinde şu Türkiye liglerinde ilk 5 veya 10 içerisinde gösterilecek bir hoca kendisi. Futbolun defans yönüne ağırlık veriyor. Ancak bunu yaparkende hücumu unutmuyor. Ziya'nın çalıştırdığı takımlar genelde az gol yer çok gol atar. Ziya Doğan'ı ben de eleştiriyorum. Bazen çıldırıyorum ama adamın hocalığını tartışma konusu yapıp, burdaki çok bilmiş haddini bilmez arkadaşlarımız gibi yok kel, çoban vb sıfatlarla adama hakaretlerde saydırmıyorum. Futbol bilgisayar başında orasını burasını kaşıyarak cins cins yorumlar yapılarak tartışılan bir olgu değildir. Takım öyle veya böyle bir hocısı var. Adam gitmiyor bu sene de orda. Kendine göre bir sistemi var. Ona göre transferler yapılıyor. Arkadaşlarımız bu durumu eleştirir eyvallah ta, herşeyin bir adabı usulü var. Forumun seviyesi yerlerde, yani öyle şeyler yazılıyor ki bazen, kahvedeki ağzında sigara dişleri sapsarı, kirli sakallı, küfürbaz taraftarımızı forumda görür gibi oluyorum
yani kahvede izlenen ve mağlup biten maçın ardından sinirle söylenen sözleri forumda okumak istemiyorum. Akıl ve mantık ölçülerine sığmayan, eleklenmemiş, bomboş laflar neden forumda yazılsın ki. Forumlar sadece tartışma platformaları değil ki, tartışırken de bir amaca hizmet etmek lazım, forumda yazılanları, okuyanlara yön göstermek nihayetinde fayda sağlamak önemli. her transfer sezonunda forum maalesef garip bir hal alır, kalite düşer, transferler biter ligler başlar ortalık biraz sakinleşir. Şunu anladım transfer sezonları mağlup bitirilen maçların sonrasından daha beter. Bu forumda yazı yazan arkadaşlarımız şunu unutmamalılar. Burda yazdıklarımızı çeşit çeşit takımların taraftarları, kendi taraftarlarımız okuyor. Bu gibi platformaların faydacı anlayışa göre hizmet etmesini düşünen biriyim. Bu faydacı anlayışta Trabzonspor'a hizmet etmektir. Trabzonspor'a hizmet etmek maça gitmek veya ürün almakla alakalı değil sadece, şu platformada güzel, anlaşılır, yararlı yazı yazmakla da mümkündür.
Burda savaşmıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Burda kullanılan kötü sözlerin hiç bir şeye hizmet etmeyeceği belli. Ziya hoca mıdır evet hocadır. Capello'nun takımını Ziya'ya verin Capello'dan çok daha fazla başarılı olur
En son Emorfo tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 03:09.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
ben son satırada katılıorumİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon satır hariç sonuna kadar katılıyorum
Yorum
-
karadeş sonuna kadar haklısın helal olsun bunun üzerine söylenecek başka sözü olan varsa onada helal olsun ....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla alakasız olacak ancak yine de yazayım. Ziya Doğan eleştirilemez diye bir şey demiyorum. Sahaya sürdüğü 11, oyun anlayışı, verdiği taktikler, yaptırdığı oyuncu değişiklikleri, transferler vs eleştirilebilir. Hatta saçı olmaması da eleştirilebilir ki nitekim ne alakaysa eleştiriliyor
Benim dikkat çekmek istediğim nokta Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü, zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren yeni neslin futbol profosörü edasıyla tartışmak istemesi.
Futbol nihayetinde bir matemetik, bir fizik olmasa da bunun gibi bir çok ilimle dolaylı yolla da olsa ilişkilidir. Herşeyden önce halı sahada dahi futbol oynamayan bir insanın futbol denen kavramı anlayacağını düşünemiyorum. Ziya Doğan'ı bu sezon eleştirmek ne derece doğrudur. Bana göre bu kayıp sezonun sorumlusu Ziya Doğan'dan önce yönetimdir. Defalarca aynı şeyleri yazmayalım ilk yarıda takım neden bu hallere düşdü yazdık çizdik. O zamanlar Ziya Doğan'ı ikinci yarıdaki performansına göre değerlendirmek lazım diyordum. Sonuç olarak ilk yarıdaki rezillikleri yaşamadık, ligin kalitesi düşse de ikinci yarıda Ziya'nın çalıştırdığı takım en çok puanı toplayabildi. Şansımız biraz yanımızda olsa çok daha farklı olabilirdi. Ziya Doğan bu takımı şampiyonluğa oynattığı sezon çok mu kaliteli takımımız vardı. Bana göre hayır.Sadece Fatih Tekke faktörü vardı. O zamanlar Ziya Şimek'i istiyordu becerip alamadılar. Ziya gidince aldılar. İstemekle ne kadar haklı olduğu görüldü. Ziya'nın aldırdığı adamlar hepsi biz de faydalı olmuştur. Celaleddin oldukça başarılıydı. Volkan öyle, Emrah öyle, defansta Tolga öyle. Bu sene ise, Ceyhun ikinci yarıda çok iyi olmasa da bir kaç maçı çevirdi. Ayman ortasahada Hüseyin'in yükünü hafifletti. Risp'i göremedik sakatlandı. Ben en çok ondan umutluydum. Ziya Doğan elbette Capello değil ama adam da gerizekalı amatör bir hoca değil. Nihayetinde şu Türkiye liglerinde ilk 5 veya 10 içerisinde gösterilecek bir hoca kendisi. Futbolun defans yönüne ağırlık veriyor. Ancak bunu yaparkende hücumu unutmuyor. Ziya'nın çalıştırdığı takımlar genelde az gol yer çok gol atar. Ziya Doğan'ı ben de eleştiriyorum. Bazen çıldırıyorum ama adamın hocalığını tartışma konusu yapıp, burdaki çok bilmiş haddini bilmez arkadaşlarımız gibi yok kel, çoban vb sıfatlarla adama hakaretlerde saydırmıyorum. Futbol bilgisayar başında orasını burasını kaşıyarak cins cins yorumlar yapılarak tartışılan bir olgu değildir. Takım öyle veya böyle bir hocısı var. Adam gitmiyor bu sene de orda. Kendine göre bir sistemi var. Ona göre transferler yapılıyor. Arkadaşlarımız bu durumu eleştirir eyvallah ta, herşeyin bir adabı usulü var. Forumun seviyesi yerlerde, yani öyle şeyler yazılıyor ki bazen, kahvedeki ağzında sigara dişleri sapsarı, kirli sakallı, küfürbaz taraftarımızı forumda görür gibi oluyorum
yani kahvede izlenen ve mağlup biten maçın ardından sinirle söylenen sözleri forumda okumak istemiyorum. Akıl ve mantık ölçülerine sığmayan, eleklenmemiş, bomboş laflar neden forumda yazılsın ki. Forumlar sadece tartışma platformaları değil ki, tartışırken de bir amaca hizmet etmek lazım, forumda yazılanları, okuyanlara yön göstermek nihayetinde fayda sağlamak önemli. her transfer sezonunda forum maalesef garip bir hal alır, kalite düşer, transferler biter ligler başlar ortalık biraz sakinleşir. Şunu anladım transfer sezonları mağlup bitirilen maçların sonrasından daha beter. Bu forumda yazı yazan arkadaşlarımız şunu unutmamalılar. Burda yazdıklarımızı çeşit çeşit takımların taraftarları, kendi taraftarlarımız okuyor. Bu gibi platformaların faydacı anlayışa göre hizmet etmesini düşünen biriyim. Bu faydacı anlayışta Trabzonspor'a hizmet etmektir. Trabzonspor'a hizmet etmek maça gitmek veya ürün almakla alakalı değil sadece, şu platformada güzel, anlaşılır, yararlı yazı yazmakla da mümkündür.
Burda savaşmıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Burda kullanılan kötü sözlerin hiç bir şeye hizmet etmeyeceği belli. Ziya hoca mıdır evet hocadır. Capello'nun takımını Ziya'ya verin Capello'dan çok daha fazla başarılı olur
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum