Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tıkandığın yerde söle ben devam ederim. hala şaşıyorum valla ya bu yönetime ve bu hocayla şampiyon olacağız diyorlarya inanın pes diyorum. sen olan bütün hataları yanlışları yap sonra şampiyon olacağız de yok öle üç kurşa beş köfte . bak elin adamları kimleri alıyo. biz ise kimleri
    dostum tıkanmam da yazarken tansiyonum çıkıyor onun için eksik bırakıyorum .. bir de dinden imandan çıkıyorum çok sövüyorum ayıp oluyor başkalarına ..kısa kısa olunca kan beynime vurmuyor

serkan adnan jabi .... başka cani cici bibi cici de yolda

Yorum

• ARKADASLAR DURUMU OLDUGUNDAN FAZLA KARAMSAR GORMEYE GEREK YOK cordoba bu ulkedekı en tecrubelı ve en basrılı kalecılerden bırısıdır ..! bu takıma kalecı alınacaksan tolgaya abılık yapabılecek ve tolgaya bıseler katacak bır kalecı olmalıdır cunkı tolga bır kalecıde olması ghereeken butun ozellıklerı tasıyan bır kalecıdır tek eksıgı tecrubedır bu da ya sureklı mac oynayarak yada bır abı ıle mumkundur sahsen ben martınez yerıne cordobayı tercıh ederım 11 tane futbolcunun arasından sekerek gelen topları kurtarmak kalecıılık degıldır ??? bakın sakarya defansını bıraz actı en az gol yedıgı macda 4 tane yedı vel hasıl kelam buyutmeyelım su martınezı okadar ıyı b ır kalecı olsa sadece bukalecıyı bız ıstemeyız ku turkıyedekı en buyuk eksıklıklerden bırısı olmasına ramenn ...!
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bir şey dikkatimi çekti.. adnan ve serkan balcı ya bonservis bedeli ödemedik jabi ye ödedikmi ? galiba ödemedik.. nerde bele$ oraya yerle$ taktigi yapıyo bizim yönetim e yuh yani.. bonservisi olmayınca iyi kötü olup olmadıgına bakmıyoo REZİL YÖNETİM
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• serkan adnan jabi .... başka cani cici bibi cici de yolda

çok sevindik çok açık ara şampiyon olacağız.....
          birileri PİYON olmayı bırakmadığı müddetçe şamPİYONluk çok zor arkadaşlar......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dostum tıkanmam da yazarken tansiyonum çıkıyor onun için eksik bırakıyorum .. bir de dinden imandan çıkıyorum çok sövüyorum ayıp oluyor başkalarına ..kısa kısa olunca kan beynime vurmuyor

serkan adnan jabi .... başka cani cici bibi cici de yolda
            geçen sövdüm ben burda rahatladım cezayıda yedim yeni bitti cezam ) tavsiye ederim )

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ama Marcelinhoyu da onlar almıstı o zaman da sloganlar atıyordunuz
              "Slogan atıyordunuz"u kabul etmem. Ama evet, çok heyecanlanmıştım. Hala Carlos mu, Marcel mi desen "Marcel" derim. Çok önemli ve büyük bir transferdi. Ama Marcel'i alıp başına önce Lazoroni'yi, sonra da ZD'ı dikmek iş değil. İnsan kendi getirdiği adamların harcanmasına nasıl göz yumar? Nasıl "yaw hoca şu adamı bu hafta yerinde oynatacaksın, hatta sor, isterse çift forvet arkasında oynatacaksın" demez? Dünkü çocuk mu bu adam, Marcelinho yaw...

Hasılı, başkanın Trabzonspor tarihinde haksız yere eleştirilen ilk isimlerden, belki de en çok haksız eleştri alan adam olduğunu düşünüyorum. Geldi, ortada hiç bir şey yokken sırf siyasi duruşu nedeniyle denilmedik şey kalmadı. E ama ortada yadsınamaz gerçekler de varken, sırf bu yönde düşünüyorum diye adamı da savunamam. Trabzonspor Erciyesspor'la dört kez oynadı ve dördünde de madara oldu. 7 maç puan göremedik. Yani çok normal durumlar mı bunlar? İnsan kendine çoook güvense de bir kriz yönetimi oluşturur, bir hareket yapar. Yaptığımız şey sadece "hocamızın arkasında olmak". Çok mu memnunum takımın oyunundan da şimdi hem hocamın hem yönetimin arkasında olayım?

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir şey dikkatimi çekti.. adnan ve serkan balcı ya bonservis bedeli ödemedik jabi ye ödedikmi ? galiba ödemedik.. nerde bele$ oraya yerle$ taktigi yapıyo bizim yönetim e yuh yani.. bonservisi olmayınca iyi kötü olup olmadıgına bakmıyoo REZİL YÖNETİM
                Normaldir gecen sezon o kadar para aldilar Fatih SULTAN'i satarak yinede borca girdik!!! Yaziklar olsun rezilligin bu kadarina, simdide bonservisi elinde oyuncu ariyorlar, hedefleride bizi sampiyon yapmak!!! ALLAH'im sen sabir ver yarabbim...

Yorum

• Yahu adamlar Saviolayı getirse bonservisi yok diye kötü oyuncu mu olacak? El-insaf yahu..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• cordoba ben askerde iken 2 devre üstüme gelmişti .. yaşı benden azcık küçük ..beyler yapmayın siz şaşırdınız mı alay mı ediyorsunuz

cordoba olayı bomba bu kadar yorum yapmayın ..ilk günden beri diyorum ... yahu yönetici dahi yok dedi hadi benim dememi boşverin ona inanın .. illa biri olursa hasagiç olur ..martinez ve paraguaylı olmazsa yani

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      futbol takımı ( altı pas yapamayan ..ayağında topu tatamayan ..bazı maçlarda rakip kaleye atılmış tek şutu olmayan )yönetimi ( ikinci başkanı ayrıldıktan sonra garip açıklamalar yapan ,başkanı ligi çok zevkli bulan ,bir yöneticisi eski bir yöneticisine kafa atan .....)hocası ( geldiğinde kadro lig için yeterli diyen ...sonra antrenman eksiği var diyen ,8 hafta sonra siz bizi ikinci yarı görün diyen ,lig sonundaki maçlarda bile kadroyu 16 kişi hatta 15,de brakıp gençlerden takviye almayan) taraftarı ( takım 7 maç puan almadığı halde susup desteklediği yönetici ayrılınca yönetim istifa diye bağırmak aklına gelen ) bir kulübün bütün bunlara dahli olmayan taraftarları olarak elbette eskiye göre daha fazla çaba görmek istiyoruz... zira bu seneki kadar hiç utanmamıştık .......
                      Rezil bir sezonu geride bıraktık elbette, eleştirecek çok şey var daha. Transferle alakası yok . Bu yönetim döneminde Trabzonspor tarihindeki en iyi isim bazında futbolcular transfer etti. Ancak plansız programsız işlerin cezasını çektik. Bu transferler bir önceki yönetim döneminde o başarılı takıma yapılsaydı şampiyon olurduk. Trabzonspor'un ben hatırlamıyorum sorunsuz geçen bir transfer sezonunu. Kampa hiç bir zaman transferler yetişmemiştir. Değil kamp şampiyonlar ligi elemelerine kladar transfer yapılmadı golcümuz yoktu eleme maçlarında. İnter toto'yu ciddiye almıyoruz diye eleştiriyorlar. Ulan biz şampiyonlar ligini ciddiye almamışısız becerip bir transfer yapamamışız elenmişiz. Yani transfer hep sıkıntı olmuştur en iyi dönemimizde de, en kötü dönemimizde de.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yinemi Cordoba olayı yoksa geliyo mu ?
                        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu adamlar Saviolayı getirse bonservisi yok diye kötü oyuncu mu olacak? El-insaf yahu..
                          şimdi büyüklük bu mu ? büyüklüge yakışırmı

İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen sövdüm ben burda rahatladım cezayıda yedim yeni bitti cezam ) tavsiye ederim )
                          dogrudur iyi geliyo arada sırada stres atmak

cordobayı da alcaktılar bonservisi elinde diye ama olmadı.. galiba
                          En son yns61 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:13.
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

bir şey dikkatimi çekti.. adnan ve serkan balcı ya bonservis bedeli ödemedik jabi ye ödedikmi ? galiba ödemedik.. nerde bele$ oraya yerle$ taktigi yapıyo bizim yönetim e yuh yani.. bonservisi olmayınca iyi kötü olup olmadıgına bakmıyoo REZİL YÖNETİM
                            Trabzonspor maksimim 1 milyon euro bonservis parası verir her kim olursa olsun ... veremez çünkü para yok .. kongreye borcu azaltıp girecekler derttleri o ... eger o 3 oyuncunun bonservisi olsaydı mümkün değil almazlardı ...cin olmadan taraftarı çarpmaya ugraşıyorlar samimiyet yok sıfır .. yüzleri ile başka yerleri aynı olmuş artık

Yorum

şimdi büyüklük bu mu ? büyüklüge yakışırmı
                              Nedir büyüklük? Bonservissiz oyuncu almamak mı? Bir aydınlatsa birisi beni..
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu adamlar Saviolayı getirse bonservisi yok diye kötü oyuncu mu olacak? El-insaf yahu..

cok haklısın kardesım bazen basarısılıklar ve yolunda gıtmeyen sebeplerden dolayı cogu zman dusunmeden bodozlama elestırıler yapabılıyoruz ama olan gerceklerde var ve bu gercekler sunu soluyor BITIYORUZ KARDESIM BITIYORUZ ama gercekten sunu sıze yurekden solıyım ben suan baskan olsam ınanın bana ya zıya doganla yada fatih terımle calsırdım ıkısının ortak noktası ne bılıyormusunuz ??? aGERCEKTEN BASARI ISTIYORSANIN IKISINEDE EN AZ 3 YIL ZMAN VERMELISIZNIZ ...!!!
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X