Şakaysa 38 yaşındaki birine böyle şakayı yakıştıramam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
7 yabancımız varken bu yönetim iki yabancıyı bir anda almaz. Göndermeden hiç almaz.İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLavezzi ve Palermo bitti, hayırlı olsun.
Yorum
-
ikisini birden alıyoruz zuhahahaha güldürme beni adamların ayağına gelen adamla bile sözleşme yapamıyorlar gidip te lavezzi ile palermo yu bir anda mı alacaklar hem de bu bütçeyleİlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLavezzi ve Palermo bitti, hayırlı olsun.
Yorum
-
8 Mayis tan beri arkadastan haber yok galiba. Ikinci Faruk Kanca olabilir, ya da ucuncu Omer Sariİlk olarak kutoz;841988
AVRUPA'DA ARAYIŞ
Bu sezon San Lorenzo'da 25 maçta 6 gol atan Lavezzi süratli futbolu, 1.73 boyu ile hava hakimiyetindeki başarısı ve oyunu yönlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın yardımcısı [B tarafından gönderildiOsman Denizci[/B]'nin bu oyuncuyu izlemek ve gerekli görüşmeleri yapmak için Arjantin'e gittiği öğrenildi. (Fotomaç 8 Mayıs 07)
-
THE FINDIK TIMESİlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelgen var mı, pardon kaynak var mı
Yorum
-
Erkan abi(Kutoz) durup dururken öyle orta yerden transfer konusuna dalmış
Hemde ısrarla bir kaç mesajında Lavezzi ve Palermo ikilisinden bahsederek. Reklam kokan hareketler bunlar abi
sen durup dururken bu şekilde dalmazdın olaya ya inş. bir bildiğin vardır
#7 King of Kings
Yorum
-
kardes patlat bi isimde gülelim...İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTHE FINDIK TIMES
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
arkadaşlar şaka değil yönetimden aldığım bir bilgi, gözümün önünde imza atılmadı doğru ama 2 sa önce aldığım bilgi bu yönde. sizler gibi bizde iş bilmez bir yönetime sahip olduğumuzu unutmuyoruz, eyvallah. sizler kadar bizde darlandık ve sizinde bu ruh halinizi az çok tahmin ettiğim için güvenilir bir kaynaktan aldığım bu bilgiyi paylaşmak istedim.ya dimdik yaşa ya da öl!
Yorum
-
yeter artık alsınlar şu palermoyu daaa, dha iyisini ve ucuzunu nerden bulacaklar, elin kıçı kırık futbolcuları için dünya kadar para ve dil döküyorlar ama iyi futbolcuları çok ağırdan alıyorlar
bjk Assançao yu alacakmış oda bişeymi bizde de Hasan çao var
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum.İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan abi(Kutoz) durup dururken öyle orta yerden transfer konusuna dalmış
Hemde ısrarla bir kaç mesajında Lavezzi ve Palermo ikilisinden bahsederek. Reklam kokan hareketler bunlar abi
Erkan abim ya rüyanda gördün yada kuşlar haber verdi.
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
kutoz
Cenk,İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan abi(Kutoz) durup dururken öyle orta yerden transfer konusuna dalmış
Bu gece uzun olacak belli.
Hayırlısı diyelim...
Allah Utandırmasın diyelim...
Yorum
-
abi sasirdim ne dicemide bilmiyorum..İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar şaka değil yönetimden aldığım bir bilgi, gözümün önünde imza atılmadı doğru ama 2 sa önce aldığım bilgi bu yönde. sizler gibi bizde iş bilmez bir yönetime sahip olduğumuzu unutmuyoruz, eyvallah. sizler kadar bizde darlandık ve sizinde bu ruh halinizi az çok tahmin ettiğim için güvenilir bir kaynaktan aldığım bu bilgiyi paylaşmak istedim.
simdi burasi kaynar..bitti derken bizim anladigimiz türden bitmekmi..yani bizde biten bisey bitti olmuyorda..ya burasi cilgina döner..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum