bu takım bence sampiyon olamz evet katılıyorum ama bu ziya doğanın sucu değil yılların verdiği geride kalmışlık var her sey onun sucu değil bunu böyle kabul edersek anca kendimizi kandırırız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lakaplar takmak konusunda acımasız olunca saçmalamamış oluyorsunuz.Transfer politikası eleştirilirken bilmemnespordan albülrezzak yazmaktan gına getiriyorsunuz. Tabi sen yazdın demiyorum ama her sayfada bu bayat espri oluyor. Ben sıkıldım artık bu tarz yazılardan, bak rahat rahat dururken polemiklere giriyorum. Transfer önerileri, gelen oyuncular veya ilgilenilen oyuncular hakkında yorumlar, takımla ilgili bilgi ve yorumlar okumak istiyorum. Forumda kel insan yok mu da bu kadar kolay bir insana kel lakabını takıyorsunuz, forumda çoban yok mu ki bu mesleği aşağılayibiliyorsunuz... Ben saçmalıyorsam birileri saçmaladığı için kızıp saçmalıyorum...İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda bayağı saçmalamaya başladınız buna son verin artık ne ana avrat sövmesi neden bahsediyorsunuz siz eleştri yapmak hakkımız olduğunu düşünüyorum tamam lakaplar konusunda acımasız olabiliriz ama edep sınırlarını aşabilecek bir yazı okumadım ben şimdiye kadar.....Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
ziyanın oyun sistemini bende beenmiorum ama o klplerin ynnda istkrarsız gzkmemizide istemiorum amatorler gibi kalcaz ynlarında yoksaİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU oyun sistemiyle ileriye değil geriye gideceğimizden şüphen olmasın...Bunun öncesi var teknik direktör devamlılığı sağlanacak diye ziya doğan a tahammül etmemizi beklemiyorsun herhalde..
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
hiç şüphen olmasın ziya doğanda aynısını diyecek bize mazeret üreten değil icraat yapan hoca lazımİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım bence sampiyon olamz evet katılıyorum ama bu ziya doğanın sucu değil yılların verdiği geride kalmışlık var her sey onun sucu değil bunu böyle kabul edersek anca kendimizi kandırırız
Yorum
-
Transfer Dosyamız başlığı ZD sevdirme ve yaşatma derneği lokaline dönmüş.Hayırlı olmasını dileyerek birileri yükseklerden ZD'nın kovulma ihtimali olabileceğini duyduğu sanısına kapılarak sevinçle takip ediyorum.En kısa zamanda ZD'dan kurtulduğumuz haberini bekliyorum.Baki selam.
Ha birde ZD için yapılan eleştrilerden dolayı üzülen arkadaşlara bir atasözü ile cevap vereyim...'' Kötüye bişey olmaz.....''Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç şüphen olmasın ziya doğanda aynısını diyecek bize mazeret üreten değil icraat yapan hoca lazım
Bu Konuda onun üzerine kimseyi tanimiyorum!
Mazeret üretmek
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Asıl böyle gidersek amatörleşmeye yüz tutacaz yanlış yönetim vede yanlış teknik ekip ve ayrıca bunları doğuran yanlış transfer politikaları bunları birleştirmek yetiyor zaten başarısız olmak için malzemelerin tümü var zaten ...İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyanın oyun sistemini bende beenmiorum ama o klplerin ynnda istkrarsız gzkmemizide istemiorum amatorler gibi kalcaz ynlarında yoksa..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
brawo.. 100% katılıyorumİlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer Dosyamız başlığı ZD sevdirme ve yaşatma derneği lokaline dönmüş.Hayırlı olmasını dileyerek birileri yükseklerden ZD'nın kovulma ihtimali olabileceğini duyduğu sanısına kapılarak sevinçle takip ediyorum.En kısa zamanda ZD'dan kurtulduğumuz haberini bekliyorum.Baki selam.
Ha birde ZD için yapılan eleştrilerden dolayı üzülen arkadaşlara bir atasözü ile cevap vereyim...'' Kötüye bişey olmaz.....''Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Sana katılıyorum arkadaşım...İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer Dosyamız başlığı ZD sevdirme ve yaşatma derneği lokaline dönmüş.Hayırlı olmasını dileyerek birileri yükseklerden ZD'nın kovulma ihtimali olabileceğini duyduğu sanısına kapılarak sevinçle takip ediyorum.En kısa zamanda ZD'dan kurtulduğumuz haberini bekliyorum.Baki selam.
Ha birde ZD için yapılan eleştrilerden dolayı üzülen arkadaşlara bir atasözü ile cevap vereyim...'' Kötüye bişey olmaz.....''..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
aynen katılıyorum ziya gitsin bjkyı çalıştırsın bi ara alırlar diye bizi bırakıp gitmişti ama onlarda biliyor ziyada iş yok bu senede ertuğrul hocayı aldılar ziya seni bjkya almazlar boşuna heveslenme bi tek biz alırız oda yönetimin piyonu olduğun içinİlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer Dosyamız başlığı ZD sevdirme ve yaşatma derneği lokaline dönmüş.Hayırlı olmasını dileyerek birileri yükseklerden ZD'nın kovulma ihtimali olabileceğini duyduğu sanısına kapılarak sevinçle takip ediyorum.En kısa zamanda ZD'dan kurtulduğumuz haberini bekliyorum.Baki selam.
Ha birde ZD için yapılan eleştrilerden dolayı üzülen arkadaşlara bir atasözü ile cevap vereyim...'' Kötüye bişey olmaz.....''
Yorum
-
bu konu gereğinden fazla uzadı zaten ziya istifa ersun trabzonaİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi cümleten iyi akşamlar bu konu uzar gider....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum