İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sanmam freiburg bizim yönetimin tırnağı olamazİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah bizim prensip anlasmalarina benzemez buda
biz önce anlaşıyoruz sonra yol gösteriyoruz ayak bağı olma kendine kulüp bul diye anlaşmayıda unut tmm mı olay bitiyo
çok duyarlılar canım anlaşma yapıp yolladığımız topçu sayısı 4 dahasıda var kesin....
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Bence seneye bonservisi elinde olunca bizi sececek ya, Hamburg, Stuttgart, Leverkusen gibi takimlar duruken.
Para harcamayacaklarini bilseydim, Iashvili`yi alin derdim. Ama adam coktan gitti.En son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 17:13.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBari Djokaj`i verirken Pitroipa`yi alsalar.
O dedigini yapmak icon Sol Tarafa Adam lazim oldugunu bilen Yönetim ve akilli bir TD lazim
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Nuri Sahin`i hala en azindan kiralayabiliriz.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Bende aynısı diycektim.Verelim üstüne 2 milyon euro hemen verirler bize Pitroipayıİlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBari Djokaj`i verirken Pitroipa`yi alsalar.
zaten aynı bölgede oynuyolar....
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Sahin`i hala en azindan kiralayabiliriz.
OLMAZ!
Mentaliteye TERS!
Genc, top ile oynayabilir ve Adam eksiltiyor.....
Oyuncu önerirken LÜTFEN "O TD" halen basimizda oldugunu unutmayin ve bizleri bosuna strese sokmayin
En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 17:21.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bencedeİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOLMAZ!
Mentaliteye TERS!
Genc, top ile oynayabilir ve Adam eksiltiyor.....
Oyuncu önerirken LÜTFEN "O TD" halen basimizda oldugunu unutmayin ve bizleri bosuna strese sokmayin
her zaman söylüyorum çoban başımızdayken yararlı futbolcu önermeyin görmez çünkü onun aradığı adamlar belli
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Atay Aktug doneminde alindi teknik direktorde Senol Gunestiİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymeki takima alan kimdi? bunun cevabi yetiyor bile siz konusun dalga gecin bakalim nereye kadar.
Yorum
-
Szymek benim yüzümden kaçmadı herhalde trabzon dan adamı futboldan soğuttu be en sonundada futbolu bıraktı onun yüzünden....İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymeki takima alan kimdi? bunun cevabi yetiyor bile siz konusun dalga gecin bakalim nereye kadar...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Flas...Flas...Flas...
Trabzonsporun basarili TD sonunda aradigi 10 Numarayi buldu!
Adi: Hüseyin S.
Yasi: 31
Oynadigi Takimlar: On Liberospor, Kazmaspor, Defansspor, Mantalitespor.
Pozisyonu: Defansif olan her Görevi yapar, defansin her yerinde oynar, cok iyi Adam "keser".
Sevdikleri: 90 Dakika bilincsiz kosmak; Topu her firsatta auta atmak; rakibe tekme atmak; orta sahayi gecmemek; kazandigi topu 3 metre yaninda duran Futbolcuya aktarmak (3 metreyi kesince is zora girebilir); kesinlikle gol atmamak
Tam ona uygun bir "Futbolcuyum" dimi renkdaslar?
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
çoban ne demek ?İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede
her zaman söylüyorum çoban başımızdayken yararlı futbolcu önermeyin görmez çünkü onun aradığı adamlar belli 
kimden bahsediyorsun sen ?

Burası bu kadar seviyesiz bir forum mu ?
Yorum
-
Valla ben hic öle birsey hatirlamiyorum Ziya Dogan dönemindede Atay Aktug vardi Ziya Doganin raporu dogrultusunda alindi bu oyuncu.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtay Aktug doneminde alindi teknik direktorde Senol GunestiSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum