Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bari Djokaj`i verirken Pitroipa`yi alsalar.
    Pitropia iyiyse almazlar bize iş görmez yaramaz topçu lazım özellikle yabancı transferinde......
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      insallah bizim prensip anlasmalarina benzemez buda
      Sanmam freiburg bizim yönetimin tırnağı olamaz biz önce anlaşıyoruz sonra yol gösteriyoruz ayak bağı olma kendine kulüp bul diye anlaşmayıda unut tmm mı olay bitiyo çok duyarlılar canım anlaşma yapıp yolladığımız topçu sayısı 4 dahasıda var kesin....

Yorum

• Bence seneye bonservisi elinde olunca bizi sececek ya, Hamburg, Stuttgart, Leverkusen gibi takimlar duruken.

Para harcamayacaklarini bilseydim, Iashvili`yi alin derdim. Ama adam coktan gitti.
        En son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 17:13.
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

O dedigini yapmak icon Sol Tarafa Adam lazim oldugunu bilen Yönetim ve akilli bir TD lazim
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Nuri Sahin`i hala en azindan kiralayabiliriz.
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

Bende aynısı diycektim.Verelim üstüne 2 milyon euro hemen verirler bize Pitroipayı zaten aynı bölgede oynuyolar....

Yorum

Nuri Sahin`i hala en azindan kiralayabiliriz.

OLMAZ!

Mentaliteye TERS!

Genc, top ile oynayabilir ve Adam eksiltiyor.....

Oyuncu önerirken LÜTFEN "O TD" halen basimizda oldugunu unutmayin ve bizleri bosuna strese sokmayin
                En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 17:21.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  OLMAZ!

Mentaliteye TERS!

Genc, top ile oynayabilir ve Adam eksiltiyor.....

Oyuncu önerirken LÜTFEN "O TD" halen basimizda oldugunu unutmayin ve bizleri bosuna strese sokmayin
                  Bencede her zaman söylüyorum çoban başımızdayken yararlı futbolcu önermeyin görmez çünkü onun aradığı adamlar belli

Yorum

• Szymeki takima alan kimdi? bunun cevabi yetiyor bile siz konusun dalga gecin bakalim nereye kadar.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Szymeki takima alan kimdi? bunun cevabi yetiyor bile siz konusun dalga gecin bakalim nereye kadar.
                      Atay Aktug doneminde alindi teknik direktorde Senol Gunesti

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Szymeki takima alan kimdi? bunun cevabi yetiyor bile siz konusun dalga gecin bakalim nereye kadar.
                        Szymek benim yüzümden kaçmadı herhalde trabzon dan adamı futboldan soğuttu be en sonundada futbolu bıraktı onun yüzünden....

Yorum

• Flas...Flas...Flas...

Trabzonsporun basarili TD sonunda aradigi 10 Numarayi buldu!

Adi: Hüseyin S.

Yasi: 31

Oynadigi Takimlar: On Liberospor, Kazmaspor, Defansspor, Mantalitespor.

Pozisyonu: Defansif olan her Görevi yapar, defansin her yerinde oynar, cok iyi Adam "keser".

Sevdikleri: 90 Dakika bilincsiz kosmak; Topu her firsatta auta atmak; rakibe tekme atmak; orta sahayi gecmemek; kazandigi topu 3 metre yaninda duran Futbolcuya aktarmak (3 metreyi kesince is zora girebilir); kesinlikle gol atmamak

Tam ona uygun bir "Futbolcuyum" dimi renkdaslar?

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bencede her zaman söylüyorum çoban başımızdayken yararlı futbolcu önermeyin görmez çünkü onun aradığı adamlar belli
                            çoban ne demek ?

kimden bahsediyorsun sen ?

Burası bu kadar seviyesiz bir forum mu ?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atay Aktug doneminde alindi teknik direktorde Senol Gunesti
                              Valla ben hic öle birsey hatirlamiyorum Ziya Dogan dönemindede Atay Aktug vardi Ziya Doganin raporu dogrultusunda alindi bu oyuncu.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• şu resimdeki arkası dönük adamı alabilseydik ne güzel olurdu yaw....

.........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X