İlk olarak cebcare tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
transfer dosyası degil zaten ziyaN dosyası ve son dakika baskılarıBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
-
tsampiyon61
fener arada ne yapcak ? Rüstü gitti die diyorsan sanmıyorumİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearaya fener girmezse martinez %80 bizde olacak diye düsünüyorum...
Yorum
-
tsampiyon61
Manevi acıdan da bakmak gerek . Pskolojik olarak vs.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok iyisin yaaa. sevdim bu yaklaşımı
Yorum
-
Bu yönetimin eli zaten ta$in altindadir, eger ellerini ceplerine atarlarsa transfer yaparlar, cünkü külübün parasi olmadigi bizat ba$kan tarafindan aciklandi.İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi benim anlamadığım şu; Ziya Doğan diyor ki istediğim yerlere istediğim kişileri transferler yapalım bu sene şampiyon oluruz.
Yönetim istediği adamlara versin parayı kampa yetiştirsin. Peki yönetim neden bu transferleri bukadar ağırdan alıyor? Şampiyonluğa mı inanmıyor yoksa Ziya Doğana mı? Ziya Doğana inanmıyorsa neden kovmuyor? Şampiyonluğa inanmıyorsa neden kendileri ordalar?
Ziya Doğana ve şampiyonluğa inanıyorlarsa neden ellerini taşın altına koymuyorlar? Bu verdikleri parayı şampiyon olduktan sonra fazlasıyla kazanırlar.
$imdi burada yazilip cizilen ismi aklima gelmeyen Avusturalyali bir orta saha oyuncusu, önce fenere geliyor sonra biz onlarin elinden aliyoruz onu, ve en sonunda parayi en cok seven ba$kanlardan biri olan Ilhan Cavcav onu transfer ediyor.
Bize kaptirmaya cali$tiklari bu transferin adi nedir biliyormusunuz? $i$irme transfer, biz böyle $i$irme cok transferler yaptik ve zarar ettik, Thomas Jun ve Lange, ilk aklima gelen isimler. Ziya Doganin teknikdrektörlügü tarti$ilabilir, fakat böyle $i$irme transferler yapacagini hic sanmiyorum.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
hocam konuya çok sert girmişşin ve de konusurken biraz daha dikkatli ol derim................İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...

1-martinez çok yiy bir kaleci degil ve onun yanında tolgayı ezmeye de hakkın yok
2-futbolun f sinden anlamıyo dediklerin insanlar gecelerce sabaha kadar forum da yazı yazıp notları biryerlere gitsin diye kıçlarını yırtıyorlar....
3-madem ilerde satacagız bikaç yıl sonra neden alalım bu adamı...
4-kıçıkırık diye aşagılama kimseyi erdinç sayesinde nice maçlardan döndük...
5-madem bir yorumcuyu okucan ERGUN ATAyı tercih et derim sana toroglu da kimin nesi program da mangal keyfi yapıyo adam eli d..ş..klarından ayrılmıyo
+
6-son yorumuna katılıyorum allhım bizi nuri-ziya şerrinden korusun
7- ve sen sorum sana HANGİ TAKIMLISIN?? yorumlarından anlamayadım ANTİTS misin nesin?????BMN | ANTALYA
Yorum
-
inşallah öyledir. bu sessizlik fırtına öncesi sessizliktir inşallah. bu kent takımını çok seviyor. yeter ki bu takım mücadele etsin diyor. ama yönetimler, futbolcular ve teknik adamlar hep duyguyu sömürüyor. maalesef olan bize oluyor.İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimin eli zaten ta$in altindadir, eger ellerini ceplerine atarlarsa transfer yaparlar, cünkü külübün parasi olmadigi bizat ba$kan tarafindan aciklandi.
$imdi burada yazilip cizilen ismi aklima gelmeyen Avusturalyali bir orta saha oyuncusu, önce fenere geliyor sonra biz onlarin elinden aliyoruz onu, ve en sonunda parayi en cok seven ba$kanlardan biri olan Ilhan Cavcav onu transfer ediyor.
Bize kaptirmaya cali$tiklari bu transferin adi nedir biliyormusunuz? $i$irme transfer, biz böyle $i$irme cok transferler yaptik ve zarar ettik, Thomas Jun ve Lange, ilk aklima gelen isimler. Ziya Doganin teknikdrektörlügü tarti$ilabilir, fakat böyle $i$irme transferler yapacagini hic sanmiyorum.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
hocam konuya çok sert girmişşin ve de konusurken biraz daha dikkatli ol derim................İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...

1-martinez çok iyi bir kaleci degil ve onun yanında tolgayı ezmeye de hakkın yok
2-futbolun f sinden anlamıyo dediğin insanlar gecelerce sabaha kadar forum da yazı yazıp notları biryerlere gitsin diye kıçlarını yırtıyorlar....
3-madem ilerde satacagız bikaç yıl sonra neden alalım bu adamı...
4-kıçıkırık diye aşagılama kimseyi erdinç sayesinde nice maçlardan döndük...
5-madem bir yorumcuyu okucan ERGUN ATAyı tercih et derim sana toroglu da kimin nesi program da mangal keyfi yapıyo adam eli d..ş..klarından ayrılmıyo
+
6-son yorumuna katılıyorum allhım bizi nuri-ziya şerrinden korusun
7- ve sen sorum sana HANGİ TAKIMLISIN?? yorumlarından anlamayadım ANTİTS misin nesin?????BMN | ANTALYA
Yorum
-
"Lincoln Transferi Haberi Hakkında Açıklama
Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları farklı kollardan yürütülmektedir. Yeni transferimiz olan İsmail Bouzid'in transfer konfirmasyonu kulüp medya organlarına ulaştırılırken bir karışıklık yaşanmıştır.
Bundan ötürü bu akşam girilen ve çok kısa süre yayında kalan Lincoln transferi haberinden dolayı camiamızdan özür dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü"
Habere Bakın
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
AMİL ANAHAR
Başkan Nuri Albayrak, demoralize olmuş, Trabzonspor'da oynamak istemeyen futbolcu yapısını 18 aylık sürede değiştirdiklerini ve takımı tercih edilen hale getirdiklerini söyledi. Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan'ın raporları doğrultusunda 51 kişilik kadroda revizyona gideceklerini, futbolcu sayısını 25 ya da 26'ya düşürmeyi planladıklarını belirtti. Trabzonspor'da oynamanın bir ayrıcalık olduğunun altını çizen Albayrak, “18 ayda Trabzonspor'u tercih edilen bir kulüp haline getirdik. Artık herkesin Trabzonspor'da oynamak istediğini biliyorum” dedi. YATTARA ÖZEL FUTBOLCU
Gineli oyuncu İbrahime Yattara'nın çok özel bir futbolcu olduğunu belirten başkan Albayrak, “Onu izlemek bana büyük zevk veriyor. Ferhat'ın da futbolunu beğeniyorum. Teknik direktörümüz Ferhat'la özel olarak ilgilendi ve onu kazandı. Bu da futbolcu ile teknik kadro arasındaki köprülerin ne kadar sağlam olduğunu göstermiştir” ifadelerini kullandı. Trabzonspor Başkanı, Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Jabi'nin de takıma büyük katkılar sağlayacağına inandığını kaydederek, “Jabi, Gine Milli Takımı'nda Yattara ile birlikte. Zaten arkadaşlar. İyi anlaşacaklarını düşünüyorum” açıklamalarını yaptı. Yeni sezonda her şeyin daha güzel olacağını vurgulayan başkan Albayrak, bordo-mavili taraftarlardan bundan sonra da takıma destek olmalarını istedi.
Serkan'a sınav izni
Trabzonspor'un F.Bahçe'den transferi Serkan Balcı, ÖSS sınavına gireceği için hafta içinde imza atacak.
Trabzonspor'un Fenerbahçe'den renklerine kattığı Serkan Balcı, üniversite yerleştirme sınavına katılacağı için kendisine bordo-mavili renklere bağlayan imzayı hafta ortasında atacak. Bordo-mavili kulübün Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu milli futbolcuya sınavı olması nedeniyle izin verdiklerini söyledi. Trabzonspor'la protokol imzalayan Serkan Balcı'nın salı veya çarşamba günü Trabzon'a gelerek, bordo-mavili takımla resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
17.06.2007
yorum yok arkadaşlar ...yeni şafak tan..... ferhat konusuna mı takılalım ..TRABZONSPORu tercih edilir hale getirdik ..e mi takılalım ..
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
offf offf ... ne diyodu birileri ...ahlaklı ve paralı başkanımız var .. gayet güzel bir kadromuz var ...eee ne mutlu bize o halde .....yaşasın ferhatı kazandıran ziya hoca ...yaşasın TRABZONSPORu tercih edilir hale getiren sayın başkan .....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Hocam Ben karsiyim martinez e tonla para verilmesine. O klupten alcak olsam o paraya cangele yi tercihlerimİlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...

Kimse martinez alinmasinb demiyor ama abarti para verilmesin diyor.Hem Tolga yi o kadar kucumsemeye hic hakkin yok bana gore bir yil sonra martinez halt yer yaninda.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Boşuna geliyorlar!
Trabzonspor Yönetimi, Gökdeniz Karadeniz'i satmama konusunda çok kararlı...
18.06.2007

Trabzonspor Yönetimi’nin Gökdeniz Karadeniz’i satmama konusunda kararlı olduğu öğrenildi. İngiliz kulüplerinin, özellikle de Middlesbrough ve Newcastle’ın önümüzdeki günlerde Bordo-Mavililer’in kapısını tekrar çalacağı bildirilirken, Karadeniz temsilcisinin taviz vermeyeceği dile getirildi. Teknik heyetin de görüşünü dikkate alan başkan Nuri Albayrak’ın, “Durum Fatih Tekke’deki gibi değil. Şartlar bambaşka. Gökdeniz’i elden çıkarmayı düşünmüyoruz. Çünkü hedefini büyüten bir takımız. Gelecek teklifleri, daha önce de olduğu gibi nazik bir şekilde reddedeceğiz” ifadelerini kullandığı belirtildi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bu hafta bitiyor!
Trabzonspor, kaleci transferine bir an önce noktayı koymakta kararlı. Rüştü'yü Kartal'a kaptıran Bordo-Mavililer'de öncelik hâlâ Martinez'de.
18.06.2007

Kamp, işi hızlandırıyor
Bir kaleci bir de golcü alarak transferi noktalayacak olan Trabzonspor’da yönetimi bu hafta içerisinde yine hareketli günler bekliyor. 20 Haziran’da Gerede’de ilk etap hazırlıklarını gerçekleştirip, 30 Haziran’da Trabzon’a dönmeyi planlayan ve bu süreçte gündemdeki konuları çözüme kavuşturmak isteyen Karadeniz ekibinde, önceliğin kaleci konusuna verileceği öğrenildi. İlk sıradaki aday konumundaki Rüştü’nün Beşiktaş ile anlaşmasının ardından bu defteri tamamen kapatan Bordo-Mavililer, listedeki diğer isimlere yöneldi.
Hasagiç’e Doğan vetosu
Bu paralelde Trabzonspor’un ‘1 numara’lı adayı Sakaryasporlu Martinez... Yeşil-Siyahlı kulüp her ne kadar yüksek bonservis ücretleri belirlese de özellikle Ziya Doğan’ın gözdesi halinde genç file bekçisinde son ana kadar bekleneceği kaydedildi. Tecrübeli hocanın, yönetimin imzaya çok yaklaştığı Hasagiç’i ise düşünmediği, Martinez’in olmaması halinde daha önce belirtildiği gibi Cordoba ihtimalinin ağırlık kazanabileceği ifade edildi. Ancak Trabzon’un gireceği yoğun tempoyla paralel olarak Kolombiyalı’nın yaş problemi bu transfere en büyük engel.
Cordoba dünden razı
Trabzonspor’da teknik heyet bu tip çekinceler sebebiyle Cordoba’da kararsızlığını korurken, deneyimli oyuncunun Bordo-Mavililer’e sıcak baktığı ifade edildi. Yıllık 400-500 bin Euro alması beklenen Cordoba’nın, maç başı önerisini de kabul ettiği vurgulandı. Tüm bu ihtimalleri göz önünde bulunduran yönetimin, Cordoba’dan da vazgeçilmesi halinde ise yurt dışı seferini başlatıp, genç isimler üzerinde duracağı bildirildi.
Kozlar Trabzon’da
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın kaleci arayışını noktalaması, Martinez konusunda Trabzonspor’un en büyük kozu. Diğer devlerin fiyat yükseltme ihtimalinin bulunmamasını göz önüne alan Bordo-Mavililer, 3 milyon isteyen Sakaryaspor’a en son 1.2 milyon dolara kadar çıkarak, “Kararınızı bildirin” mesajını yolladı.
Kaynak: Fanatik"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum