İlk olarak KHE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
neden çok varİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence daha cok var
Yorum
-
tsampiyon61
ya burası transfer baslıgı degilmi?İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden çok var
Yorum
-
hayal kura kura hayalperest olacağız ALLAH ÖSTERMESİN bu gidişlede kafayı yiyeceğizİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah açsak baksak ki Martinez'le anlaşılmış, Martin Palermo çarşamba Trabzon'a geliyor, Özer Hurmacı için Ankarasporla görüşülmüş. Sol kanada bir futbolcu alınmış haberleri olsa ne güzel olurdu be...
Yorum
-
yoksa başkanmısınİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen baskanın oglu falan degilim . saka yaptım bi sürü msj geldi ya
Yorum
-
martinez martinez martinez
martinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...

Yorum
-
tsampiyon61
Evet . bakıyorum kimleri almısım kimleri almamısımİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoksa başkanmısın
Yorum
-
AMİNN ALLAH UTANDIRMASINİlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...

Bİ AŞMPİYONLUK GÖRSEK BE NASIL BİRŞEY ACABA
Yorum
-
SEN ALMA BOŞVER ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIYORSUNİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet . bakıyorum kimleri almısım kimleri almamısım
Yorum
-
çok iyisin yaaa. sevdim bu yaklaşımıİlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hepimizden cok seviyor . Sevmese o kadar kufuru kaldırabilirmi ?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum