Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En az bir tane var!
    bence daha cok var

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence daha cok var
      neden çok var

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        neden çok var
        ya burası transfer baslıgı degilmi?

Yorum

• serkan balci yarin imzaliyor saat 13,00
          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• transfer dosyasında transfer yazmıyor bu nasıl iş

Yorum

• Sabah açsak baksak ki Martinez'le anlaşılmış, Martin Palermo çarşamba Trabzon'a geliyor, Özer Hurmacı için Ankarasporla görüşülmüş. Sol kanada bir futbolcu alınmış haberleri olsa ne güzel olurdu be...

Yorum

• Ben baskanın oglu falan degilim . saka yaptım bi sürü msj geldi ya

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabah açsak baksak ki Martinez'le anlaşılmış, Martin Palermo çarşamba Trabzon'a geliyor, Özer Hurmacı için Ankarasporla görüşülmüş. Sol kanada bir futbolcu alınmış haberleri olsa ne güzel olurdu be...
                  hayal kura kura hayalperest olacağız ALLAH ÖSTERMESİN bu gidişlede kafayı yiyeceğiz

Yorum

Ben baskanın oglu falan degilim . saka yaptım bi sürü msj geldi ya
                    yoksa başkanmısın

Yorum

• martinez martinez martinez

martinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yoksa başkanmısın
                        Evet . bakıyorum kimleri almısım kimleri almamısım

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          martinez'in kesin alınması lazım. kalede süklüm püklüm duran Tolga ile başarılı olamayız. tolga güven vermiyor. martinez her bakımdan iyi bir kaleci. martineze karşı olanlar futbolun f sinden anlamıyor demektir. bonservisi yüksek olabilir ama birkaç yıl sonra daha yüksek paraya satabilirsin. al martinezi 10 yıl kaleci sorunun olmaz. bu kadar bariz bir gerçeği ancak Trabzonspor düşmanı olanlar göremez. Toroğlu' nun Martinez hakkında yazdıklarını okumuyormusunuz? hem kıçıkırık Erdinç için Sakarya küstürülmeseydi Martinez şimdi bizdeydi. Bizde 50 tane Erdinç var...Yazıklar olsun..insan yazdıkça sinirleniyor....Kabus Nuri ve Ziya ve Haşim devam ediyor..Allah bize sabır versin...
                          AMİNN ALLAH UTANDIRMASIN
                          Bİ AŞMPİYONLUK GÖRSEK BE NASIL BİRŞEY ACABA

Yorum

Evet . bakıyorum kimleri almısım kimleri almamısım
                            SEN ALMA BOŞVER ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIYORSUN

Yorum

Bence hepimizden cok seviyor . Sevmese o kadar kufuru kaldırabilirmi ?
                              çok iyisin yaaa. sevdim bu yaklaşımı
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• araya fener girmezse martinez %80 bizde olacak diye düsünüyorum...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X