Martin Palermonun alınmasını isterim 34 yasında ama gecen her yıl 20 gol atıyor Umut ile iyi ikili olurlar bonservisi de yok 1.500 dolara anlasırlar iki yıllık alınmasını isterim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen kendi mesajlarına bakİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Hamdi beyi dikkate almayın bu güne kadar sacmalamadıgı mesaj olmadı
Yorum
-
bu youtube çok garip bir olay, yani hasan üçüncünün hareketlerini toplayıp ronaldinhoyla bile kapıştırabilirsinizİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bizim konustugumuz cordoba bu cordoba mı inanamadım da ben
http://www.youtube.com/watch?v=iBg_TkMvlCQ
Yorum
-
Herkes avatarına Özer'in resmini koysun diyorum ben.İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle katılıyorum nasıl bir kampanya başlatılacaksa ben varım. bu adamı seneye en az 5 milyon euro ahada burda söylüyorum.
Yorum
-
ii o zaman bende birkaç oyuncu istiyorumİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartin Palermonun alınmasını isterim 34 yasında ama gecen her yıl 20 gol atıyor Umut ile iyi ikili olurlar bonservisi de yok 1.500 dolara anlasırlar iki yıllık alınmasını isterim.
1-rivaldo olimpiakos da sov yapıo çok istiom
2-romairo 1000. golünü attı
3-alpay tecrübeli
4-maldini harika defans
5-costacurta koçum dayanıklı paşa
6-zidane TEKNİĞİ enfes
Kadrom
-----------cordoba--------------
costacurta-alpay-maldini-keçeli(K)
--rivaldo----zidane-----hasan--
----------ROMARİO--------------
----m.palermo---jefferson--------Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Albayraka tavsiyem Soneri geri alsin 10 numara acigimiz kapayabiliriz arkadslar belki futbolu birakti ama olsun cordoba kaleye soner 10 numara belki yildiz transfer sozunude Tanju Colaki alarak yerine getirebilir
Yorum
-
Oemer61
Sizde amma yaptiniz ama!!! Cordoba gelsin hepiniz bu yazdiklarinizdan utanacaksiniz!! Cordoba cok iyi bir kaleci, yasi kac olursa olsun!!!İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayraka tavsiyem Soneri geri alsin 10 numara acigimiz kapayabiliriz arkadslar belki futbolu birakti ama olsun cordoba kaleye soner 10 numara belki yildiz transfer sozunude Tanju Colaki alarak yerine getirebilir
Yorum
-
Arkadasım öncelikle kendimizin yetkisi olsa tabiki genc futbolcu isteriz bu takıma ama yukarıda saydıgın futbolcularla Palermonun benzerligi cok yok Rivaldo Yunanistanda basarısız Romario keske 5 yıl önce alınsaydı zidaneve costacurta futbolu bıraktı Maldiniyi Milan vermezİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleii o zaman bende birkaç oyuncu istiyorum
3-alpay tecrübeli
4-maldini harika defans
6-zidane TEKNİĞİ enfes
Kadrom
----m.palermo---jefferson--------
Palermo 44 gol attı iki yılda Arjantinde formundan birsey kaybetmis degil biliyorsun Hoojdonk Feneri şampiyon yaptı 35 yasında :
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
şampiyon kadro
ürkek güvercin tolga zengin
şikeci cordoba
adı büyük futbolu küçük insan musa büyük
inceci çağdaş
marangoz hasan
kasap ayman
çökmüş ferhat
torpilli celaleddin
fbyi yıkan adam kecelinho
2.lig topçusu adnan
küme dişen jabi
artık serkan balcı
çılgın santrafor ersen martin
gladyatör ziya doğan
mütahit nuri
ekonomist haşim
biz bunlarlamı şampiyon olacağız
Yorum
-
roger milla ve omambıyık'ı da ekle biyerlere.tecrübeli adamlarİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleii o zaman bende birkaç oyuncu istiyorum
3-alpay tecrübeli
4-maldini harika defans
6-zidane TEKNİĞİ enfes
Kadrom
----m.palermo---jefferson--------
Yorum
-
Rüştü ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Fenerbahçe'nin kalecisi Rüştü Reçber ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. Beşiktaşlı yöneticilerle bugün masaya oturan Rüştü'nün anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Neşet Yalçın, Colin Kazım Richards ile imzaladıkları sözleşmenin töreninden sonra gazetecilere Rüştü ile yeniden anlaştıkları yönünde açıklama yapmasına rağmen, bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Rüştü, sabah saatlerinde ezeli rakipleri Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturdu. Rüştü'nün, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada dün gece geç saatlere kadar yapılan görüşmelerin ardından 2 oyuncu ile anlaştıklarını ve sözleşme yaptıklarını açıkladı. Rüştü'ye yıllık 1.2 milyon Euro civarında bir ücret verileceği, Yozgatlı'ya ise 1 milyon Euro civarında bir para ödeneceği öğrenildi. Rüştü ile anlaşınca Runje'yi gönderme kararı alan yönetim, yabancı oyuncu kontenjanı için Helguera'yı ne pahasına olursa olsun transfer etmeyi düşünüyor. Diğer yabancı hakkında ise kararı teknik direktör Ertuğrul sağlam verecek.
Böylelikle Beşiktaş, Colin Kazım Richards transferinde Fenerbahçe'ye karşı yaşadığı düş kırıklığına cevap vermiş oldu... Beşiktaş geçen sene de Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Nobre'yi renklerine bağlamıştı.
Bu arada Rüştü'nün bugün veya yarın yazılı ya da basın toplantısı şeklinde bir açıklama yapması bekleniyor.
ERDOĞAN: ''TRANSFERLERİ ANCAK ALT YAZILARDAN ÖĞRENEBİLİYORUZ''
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan ise ''Yönetim kurulu üyeleri olarak transferleri ancak alt yazılardan öğrenebiliyoruz'' şeklinde sitemde bulundu. Erdoğan, Rüştü ile anlaşmanın sağlandığını belirterek, ''Yönetim kurulu üyeleri olarak alt yazılardan öğrenebiliyoruz. En son biz duyuyoruz. Anlaşma oldu'' dedi.
Transfer döneminin suskun takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Mehmet Yozgatlı'yı alarak suskunluğunu bozdu. Siyah-beyazlı takımın, ön protokol imzaladığı Mehmet Yozgatlı ile yarın 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Başkan Yıldırım Demirören döneminde Fenerbahçe'den bazı oyuncuları transfer eden Beşiktaş, kaleci Rüştü ile birlikte Mehmet Yozgatlı'yı da transfer ederek, bu sezon da ezeli rakibinden futbolcu alma geleneğini sürdürdü.
Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un açıklaması da CNN Türk ekranlarında son dakika olarak alt yazı ile geçti. Kolot, Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı ile sözleşme imzalandığını açıkladı.
17.06.2007
Kaynak : DHA ve AA
Neler oluyor hayatta..Özkan SÜMER
Yorum
-
ya bırakın ne cordobası...
darülaceze mi burası..??
38 yaşına gelmiş, futbolu bırakmış adama gel bizde oyna diyorsun..
acizler ekibi miyiz biz?
cordoba dan iyisini bulamayacak kadar düşmüş bi kulüp müyüz??
cordobanın alınması rezilliğimizin belgelenmesi olur..ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
neresi iyi o yüzden antalyadaydı küme düştüler o yüzdenİlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizde amma yaptiniz ama!!! Cordoba gelsin hepiniz bu yazdiklarinizdan utanacaksiniz!! Cordoba cok iyi bir kaleci, yasi kac olursa olsun!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum