Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya iki türlü yapacaksın..
    ya gençlere yöneleceksin özer,ali vs.vs. gibi..
    ya da para harcayacaksın...

ikisinin de kendine göre riski var.

bizim beyler ikisini de yapmayacaklar.
    niye?
    riske girmeye tutmuyor paçaları??

ne diye oradasınız kardeşim o zaman???

becerilen bir tek iş gösteremiyorum kendime..
    insan 10 tane iş yapıyorsa 5-6 tanesini doğru eder..

doğru iş yapayım diyorsun, onu da ziya doğanla yapmaya kalkıyorsun..

ne diyeyim ki ben bu yönetime...
    allah çektiğimizi size de nasib etsin diyeceğim de..
    çoluğunuz çocuğunuz var. onu da istemem..
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ah bu adami neden satilar ki. Ama ben alinin Trabzon istedikten sonra baska hic bi takima gidecegini sanmiyorum. Yane Trabzonspora küsmez Yönetime küszün
      ali bilgin bize küstü ama
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Travel bari sen şampiyonluk deme yoksa böyle mi gülmeliydim

Trabzonspor taraftarı aslında şampiyon olmuş gibi sevinecek ben buna eminim ne zaman mı ? bu yönetimden kurtuldugu zaman ...tabii ki ruh hastasını hiç saymıyorum yönetimi alana onu bedava veriyorlar ..

Yahu şunu anlamıyorum bunların yanında hiç danışman veya danışmanı da geçtim işi bilen aklı başında adam yok mu ? eger varsa cevap hazır .. demek ki kılavuz karga .))))kılavuzu karga olanın .............

kongre sonrası her şey gerçekten çok güzel olacak ...
        Yok ben kongreye de inanmıyorum. Ne kongreler gördük bişe olduğu yok. Aynı kafalar hep. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. İş dünyasında saygınlık, çevre peşinde.
        Ne olacak öyleyse? Ben de bir çözüm bulamıyorum.

Yorum

• ya ben umudu kestim zaten artık.
          tamamen mikro milliyetçiliğimizden geliyor fanatiklik..
          yoksa erken yaşta futbola ola ilgimi söndüreceğim en yakın zamanda..

eskiden başarı olmasa da umudumuz vardı.
          artık yarışa umutsuz başlıyoruz.

ne farkımız kaldı anadolu takımlarından??

bu hale düşürenler utansın..
          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok ben kongreye de inanmıyorum. Ne kongreler gördük bişe olduğu yok. Aynı kafalar hep. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. İş dünyasında saygınlık, çevre peşinde.
            Ne olacak öyleyse? Ben de bir çözüm bulamıyorum.
            bize trabzonspora gönülden bağlı trabzonspora çok şeyler katacak futboldan anlayan profesyonel yöneticiler lazım
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Carle, ne kadar para istemiste alinmadiki, Ilhan Cavcav gibi tutumlu bir insan parayi bastirmis almis.

Yorum

• olanı tehdit edip şehirden kaçacak hale getiriyoruz..

ula kongre üyesi olmak için belgeleri yolladık..
                yarın biz de zıvanadan çıkmayalım bunlar gibi..
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Ozeri zamaninda dayisi olan lemi bize getiriyordu ama ne yazik ki yonetim fazla ilgilenmedi ama ozer trabzonsporlu bi cocuk lemi tarafindan ikna edilirse bence geri kazanilir

Yorum

• Şimdi bu carle midir nedir gençlerde iyi oynarsa siz seyredin çümbüşü ....önce ruh hastasına saldıracak herkes sen hoca moca değilsin diye gerçi burası dogru hoca moca değil belki cami hocası olur o da zor ya neyse ...

Yönetim zaten en çok bu konuda yara alır .. yani öle masallar vs hep ikinci plana kalır .. bizim mmillet zaten bir yerden yakaladı mı suyunu çıkarıncaya kadar bırakmaz ... halbuki onlara gerek yok kalmayacak ta ..

Şöyle bir düşünüyorum yahu bunların hiç tutar bir yanı yok ..vallahi yeminle söylüyorum herkesi çok iyi kandırmışlar .. bu da bir meseledir ... bu başkan ist takımlarında olsaydı gerçi farklı olurdu

Canaydına yapmadıklarını bırakmadılar ama adam gene bizim bir türlü becerip alamadıgımız adamı da aldı 2 tane daha alacak yerli de alacak vs vs vs .....çok tuhaf ya acaba bizim borç yapımız nakit akış tablomuz gs den kötü mü ? bunu vallahi merak ediyorum...tamam adamların arsaları var falan filan .. ama yahu bizim durumumuz onlardan kötü mü ki ? 150 milyon dolar temiz borçları var kemiksiz su içinde ...bizim 30 trilyon olsa 23 24 milyon dolar eder ... bu nasıl iş yahu

Hadi adamların geliri bizden çok olsun arada tam 6.5 kat var ...

Onlar hala adam alıyor biz kavaga çıkıyoruz ....

HADİ YA GİDİN ŞURADAN HADİ .... İŞGAL ETTİĞİNİZ MAKAMI BIRAKIN ...

Yorum

• Yönetim bu forumdan transfer komitesi kursun varya bu transfer komitesinden daha iyi transfer yapar )))
                      Trabzonsporu yarışmacı takım yapmaya çalışanlar Eskisehirsporu göztepeyi görsün
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• 2006 Aralik Ayinda Basin Toplantisi

Özer Hurmacı: "Trabzonspor'u yenmek istiyoruz"

Ankaraspor kulübü tarafından düzenlenen haftalık basın toplantısına takım arkadaşı Ediz Bahtiyaroğlu ile birlikte katılan Özer Hurmacı, bu hafta oynanacak Trabzonspor maçı hakkında iddialı konuştu.

Genç futbolcu, ''Bir Trabzonlu olarak Trabzonspor'un durumuna üzülüyorum. Ailem de Trabzonlu. Ama profesyonelliğin gereği olarak bu hafta kazanıp, ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz'' diye konuştu.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kongre sonrası her şey gerçekten çok güzel olacak ...
                          hangi kongreden sonra hersey cok güzel olduki..dogru isler yapan adami pek mi sevdikte yanlis yapanlarin cezasini vercez.bu gider yerine onun gibi birisi gelir.madem öyle firsat varken özkan sümeri secerdik.simdi bunlari belki tartismazdik.bu yönetimde ayni bundan öncekide.her ikisindede biner sayfalik transfer topicleri acildi
                          özkan hoca gidip getiriyordu.gökyüzündeki yildizlari cimbizla ayagimiza getiriyordu.hala onun getirdigi adamlar yildiz..gerisi yalan..
                          madem böyle bi degerimiz var neden secmedik???
                          bundan sonra geleceklerde ayni olacak.hic umudum yok.herkes rant pesinde.baskan yemezse cevresi yiyor..sanki bundan sonra daha iyi olacak...
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 01:56.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozeri zamaninda dayisi olan lemi bize getiriyordu ama ne yazik ki yonetim fazla ilgilenmedi ama ozer trabzonsporlu bi cocuk lemi tarafindan ikna edilirse bence geri kazanilir
                            yapma ya bizim yönetimde amma hatalar yapıyor bu kadarda olmazki iyi oyuncu özer ikna edilse bile bakalım ankaraspor bize verecekmi bu arada rizesporlu ferdi elmasta çok kaliteli bir oyuncu alt yapısını avrupada almış solak hem forvette hem forvet arkasında hemde sol açıkta oynayabiliyor çok yönlü bir oyuncu dikkatle izleyin bence
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• [QUOTE=fsagir_ktu;838208]Yok ben kongreye de inanmıyorum. Ne kongreler gördük bişe olduğu yok. Aynı kafalar hep. Hepsi cebini doldurmanın peşinde. İş dünyasında saygınlık, çevre peşinde.
                              Ne olacak öyleyse? Ben de bir çözüm bulamıyorum.[/QUOTE
                              ]

Sevgili kardeşim kongreye inan .. genel kurula inan .. inanmazsan olmaz .. yoksa nasıl olacak ? aman allahım yoksa hep bunlara mı mahkum edeceksin bizi

Çok güzel olacak her şey hele biraz daha belli olsun birşeyler daha kesin konuşabiliriz ....sana söz ,ölçü değil ama bunlardan çok daha iyi bir yönetim olacak. en azından günde 4 yöneticisi 87 demeç vermeyen , Türkçe konuşabilen ne dediğini anlatabilen , vizyonu ve çapı olan , Trabzonsporun misyonunun önemini ve degerini bilen ....

Yorum

• bana ziya gibi bir anti-futbol çapsızı ile çalışmayacak yönetim lazım..
                                ziya ile devam edecek adam zaten baştan kaybetti ...
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X