ARTIK DALGA GEÇMEYİ BIRAKALIM ve CORDOBANIN VE BÖYLE SAÇMA TRASNFERLERE TEPKİ KOYMANIN BİR YOLUNU BULALIM
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tepkiler 500 sayfa oldu yemiyor dediğin hesap.........İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleARTIK DALGA GEÇMEYİ BIRAKALIM ve CORDOBANIN VE BÖYLE SAÇMA TRASNFERLERE TEPKİ KOYMANIN BİR YOLUNU BULALIM
Yorum
-
Ha birde bazilari Özer Hurmaci diyor.
ASLA OLMAZ!!!
Nedenleri:
1. 100 Kilonun altinda
2. Maclarda 10 km'den fazla kosmuyor
3. Adam eksiltebiliyor
4. On Libero degil
5. Trabzonlu!!!
6. 1 Milyon AVRO'dan fazla Para istemiyorRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Lemi daha ne izlesin, dayisi oluyor, taniyordurİlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yönetim Lemi'yi, Özer Hurmacı'yı izlemeye göndersin...
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
madem iyi futbolcu o zaman dandrik ankarasiporda ne arıyor ya? hem gerçekten iyi olsa bu zamana kadar ist. takımları bırakmazlardı onuİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar kusura bakmayin, mesaji göndermistim ama yinede gönderecegim arada bir, gören olur belki

vollst. Name:Özer Hurmaci
geboren am:20.11.1986
Nationalität:
Türkei
Größe:174 cm
Gewicht:65 kg
Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?
Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.
Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486
Yorum
-
Ziya kabul etmez kiİlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yönetim Lemi'yi, Özer Hurmacı'yı izlemeye göndersin...
ille de ben izlicem diye tutturur
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
Acikcasi Özeri Riquelmeden daha cok isterim..niye... Riquelme Trabzona uyum saglayamicak,sezonun ilk yarisinda ayrilir gider. Böyle adamlar yaramz. Özer Trabzonlu, ama daha önemlisi Trabzonu SEVIYORİlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme nin donunu alamaz bu beyin fakirleri.......TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
yani her iyi yetenekli futbolcu hemen Istanbul takimlari mi aliyor.. ?daha 20-21 yasindaİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem iyi futbolcu o zaman dandrik ankarasiporda ne arıyor ya? hem gerçekten iyi olsa bu zamana kadar ist. takımları bırakmazlardı onuTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Arkadaslar Hamdi beyi dikkate almayın bu güne kadar sacmalamadıgı mesaj olmadıİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem iyi futbolcu o zaman dandrik ankarasiporda ne arıyor ya? hem gerçekten iyi olsa bu zamana kadar ist. takımları bırakmazlardı onu
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
iyi topçu ama mentaliteye uymuyor........İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcikcasi Özeri Riquelmeden daha cok isterim..niye... Riquelme Trabzona uyum saglayamicak,sezonun ilk yarisinda ayrilir gider. Böyle adamlar yaramz. Özer Trabzonlu, ama daha önemlisi Trabzonu SEVIYOR
Yorum
-
Evet Özer'in videosunu izledik. Nasıl Carle'den iyi dimi
Hasan'ın da bir videosunu yapalım, Gs maçında Gökdeniz'e yaptığı asisti koyalaım. Ani yaptığı topla çıkışlarını yapalım şutlarını çalımlarını bir de bitmek bilmeyen enerjisini gösteren kısımları koyalım videoya olur size Lampard
Öte yandan videoları bu kadar küçümsememek lazım. Tabiki sağlıklı bir karar verilmez bu videolarla. Sonuçta kimsenin bu videolara bakıp transfer yaptığı yok. Bu videoları izleyenler bilir ki bu videolar en iyi şekilde hazırlandı, gerçeği tam olarak yansıtmıyor. Bir şeyin iyi tarafını gösteriyor. Bu videolar sadece fikir verir. Sonuçta herkes futboldan az çok bir şeyler anlar. Çok iyi olmayan bir futbolcunun en iyi hareketlerini toplayan bir video hazırlasın bile o adamın kalitesi konusunda yine de şüphe duyarsınız. İyi bir futbolcuyu top sürüşünden, pas atışından, top saklamasından, oyunu okuyabilmesinden, hani derlerya ben futbolcuyu yürüyüşünden tanırım, yani kaliteli futbolcu kendini belli ediyor. Bu videolar da he rne kadar gerçeği yansıtmasa da nasıl hazırlandığını bildiğimiz için bizi yanıltmaktan ziyade sadece fikir verebilirler. Ve ayrıca iyi bir futbocunun iyi hareketlerinden oluşan bir video ile kötü bir futbolcunun iyi hareketlerinden oluşan videolar arasında çok farklar vardır. Çoğumuzda bunu anlayabilecek kapasitedeyiz. Dolasıyısıyla mantıksal bir çıkarım yaparsak, o halde Özer kaliteli bir futbolcudur
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
kardeşim sen daha bu yönetimi anlamadın mı bunlar iyileri eziyorlar yaa bosuna mı fatih gibi yıldızı elimizden dandik antepe sattık sonra acısını cektik bu da öyle olacak galiba...İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem iyi futbolcu o zaman dandrik ankarasiporda ne arıyor ya? hem gerçekten iyi olsa bu zamana kadar ist. takımları bırakmazlardı onuBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
Ha birde bazilari Özer Hurmaci diyor.
ASLA OLMAZ!!!
Nedenleri:
1. 100 Kilonun altinda
2. Maclarda 10 km'den fazla kosmuyor
3. Adam eksiltebiliyor
4. On Libero degil
5. Trabzonlu!!!
6. 1 Milyon AVRO'dan fazla Para istemiyor
7. Kel degil
8. Trabzonspora gelmek istiyor
9. Trabzonsporu seviyor
10. Mantaliteye TERS
Yani dengelerimizi bozabilir. En iyisi kalsin bence.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum