İlk olarak turgi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yarın trabzona gideceğim.. içimde zerre heyecan yok.. bu kadar mı köreltilir bi adamın umutları..
her sene maç izleyeceğim, avni akerde gırtlak patlatacağım diye 1 ay gittiğim şehre bu sene 3 aylığına gidiyorum ama umut yok..
adnanı nokta olarka aldık işte.
fazlası zarar bize..
bi yürüyüş düzenleyemedik ya şunları kovmak için...
müstehak bize.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
yok ben aday olmuyorumİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenmi aday oluyorsun yoksa
öyle birinin aday olupta secilebilecegini nerden biliyorsunki.zamaninda öyle birisi adaydi ama secmedik ve bunlara kaldik.onu secseydik böylemi olurdu..haa sen kastettigim kisiyi istemezsen onada saygim var..
::ama otel paralarını karşılayan birini kabul ederlerse yönetici olurum
asbaşkan öle diyor ya otel parasını verdik diye .. gerçi onu da kimse cebinden vermemiştir kulup ödemiştir .. akrep var akrep 
senin dediğin kişi sanırım Ahmet Agaoglu ...Bence başkanlık yolu Trabzonsporda ona kapanmıştır .. ama tabii ki bu işler pek bilinmez ..eski konular karışık işler var oralarda .. bilmem aday olur mu olabilir mi ...
yok ben aday değilim
: en çok otel masrafı verecek kadar yönetici olabilirim
... benim kast ettiğim başkan adayı ihtimali olan kişi o değildi
Yorum
-
yürüyüse gerek yok araliga az kaldiİlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın trabzona gideceğim.. içimde zerre heyecan yok.. bu kadar mı köreltilir bi adamın umutları..
her sene maç izleyeceğim, avni akerde gırtlak patlatacağım diye 1 ay gittiğim şehre bu sene 3 aylığına gidiyorum ama umut yok..
adnanı nokta olarka aldık işte.
fazlası zarar bize..
bi yürüyüş düzenleyemedik ya şunları kovmak için...
müstehak bize.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Şimdi eve yeni gelmiş biri olarak bmn nin şöyle bir hizmeti olsa ....günün özetini sunsa bana neler olmuş bugün ....sayfa sayfa okumak zor olacak şimdi ...neyse başlayalım ...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
sakın bana MAY deme kafayı vururum duvara..İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ben aday olmuyorum
asbaşkan öle diyor ya otel parasını verdik diye .. gerçi onu da kimse cebinden vermemiştir kulup ödemiştir .. akrep var akrep 
senin dediğin kişi sanırım Ahmet Agaoglu ...Bence başkanlık yolu Trabzonsporda ona kapanmıştır .. ama tabii ki bu işler pek bilinmez ..eski konular karışık işler var oralarda .. bilmem aday olur mu olabilir mi ...
yok ben aday değilim
... benim kast ettiğim başkan adayı ihtimali olan kişi o değildiÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
Kulübümüzün öyle bir hizmeti var aslında. Böyle bir sıkıntı doğmasın diye gün boyunca hiçbirşey yapmıyorlarİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi eve yeni gelmiş biri olarak bmn nin şöyle bir hizmeti olsa ....günün özetini sunsa bana neler olmuş bugün ....sayfa sayfa okumak zor olacak şimdi ...neyse başlayalım ...
Şaka bir yana bugün tık yok
BORDO MAVİ
Yorum
-
o zaman kafanda adayligini koymayi düsünen tanidigin birisi var.o kisiye yakinligin olabilir..umarim dedigin gibidir ve secilir.stad ve tesis projesinide gerceklestirebilirmi?İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ben aday olmuyorum
yok ben aday değilim
... benim kast ettiğim başkan adayı ihtimali olan kişi o değildiKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Trabzon'da son karar Cordoba
Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı
Yine Cordoba
Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.
Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
öne çıkardı.
DUDEK KABUL ETMEDİ
Telefon ile görüşülen Cordoba ile prensipte anlaşıldığı belirtildi. Bazı yöneticiler ise hâlâ Martinez'in istiyor. Polonyalı kaleci Dudek de bordo- mavililerin teklifini kabul etmedi. Liverpool'un kalecisinin bu kararı Szymkowiak ile görüştükten sonra aldığı ifade edildi. Trabzon'un eski oyuncusunun, Dudek'i olumsuz etkilediği belirtildi.
Yorum
-
ewt doğru diyor sadece özer hurmacıyı konuştuk alsak çok iyi olurdu diyedeİlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi boşuna okuma..
hiçbirşey yok..
şu anda ne varsa orada da o var.
10 larca sayfa boşa konuştuk anlayacağın..ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
cordobayı alırlarsa varya daha ts maçlarını izlemeyeceğim ya takımda gıcık futbolcular çok zaten bi bu eksikti heyret ya bu yönetim inadına yapıyorİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da son karar Cordoba
Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı
Yine Cordoba
Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.
Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
öne çıkardı.
DUDEK KABUL ETMEDİ
Telefon ile görüşülen Cordoba ile prensipte anlaşıldığı belirtildi. Bazı yöneticiler ise hâlâ Martinez'in istiyor. Polonyalı kaleci Dudek de bordo- mavililerin teklifini kabul etmedi. Liverpool'un kalecisinin bu kararı Szymkowiak ile görüştükten sonra aldığı ifade edildi. Trabzon'un eski oyuncusunun, Dudek'i olumsuz etkilediği belirtildi.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum