Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ziya duymasın gizlice alalım nede olsa adam oyuncu katili herif....
    lemi abi gizliden yürütür bu işi..
    lemi futbolcuyken lakabı başkandı gerçektede başkanımız olsa iyi olmazmıydı
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• yarın trabzona gideceğim.. içimde zerre heyecan yok.. bu kadar mı köreltilir bi adamın umutları..
      her sene maç izleyeceğim, avni akerde gırtlak patlatacağım diye 1 ay gittiğim şehre bu sene 3 aylığına gidiyorum ama umut yok..

adnanı nokta olarka aldık işte.
      fazlası zarar bize..

bi yürüyüş düzenleyemedik ya şunları kovmak için...
      müstehak bize.
      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        senmi aday oluyorsun yoksa öyle birinin aday olupta secilebilecegini nerden biliyorsunki.zamaninda öyle birisi adaydi ama secmedik ve bunlara kaldik.onu secseydik böylemi olurdu..haa sen kastettigim kisiyi istemezsen onada saygim var..
        yok ben aday olmuyorum::ama otel paralarını karşılayan birini kabul ederlerse yönetici olurum asbaşkan öle diyor ya otel parasını verdik diye .. gerçi onu da kimse cebinden vermemiştir kulup ödemiştir .. akrep var akrep

senin dediğin kişi sanırım Ahmet Agaoglu ...Bence başkanlık yolu Trabzonsporda ona kapanmıştır .. ama tabii ki bu işler pek bilinmez ..eski konular karışık işler var oralarda .. bilmem aday olur mu olabilir mi ...

yok ben aday değilim : en çok otel masrafı verecek kadar yönetici olabilirim ... benim kast ettiğim başkan adayı ihtimali olan kişi o değildi

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yarın trabzona gideceğim.. içimde zerre heyecan yok.. bu kadar mı köreltilir bi adamın umutları..
          her sene maç izleyeceğim, avni akerde gırtlak patlatacağım diye 1 ay gittiğim şehre bu sene 3 aylığına gidiyorum ama umut yok..

adnanı nokta olarka aldık işte.
          fazlası zarar bize..

bi yürüyüş düzenleyemedik ya şunları kovmak için...
          müstehak bize.
          yürüyüse gerek yok araliga az kaldi
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Lemİ Çelİk BaŞkan Olsun Abİ Bence Bİze Uyar
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Şimdi eve yeni gelmiş biri olarak bmn nin şöyle bir hizmeti olsa ....günün özetini sunsa bana neler olmuş bugün ....sayfa sayfa okumak zor olacak şimdi ...neyse başlayalım ...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok ben aday olmuyorum::ama otel paralarını karşılayan birini kabul ederlerse yönetici olurum asbaşkan öle diyor ya otel parasını verdik diye .. gerçi onu da kimse cebinden vermemiştir kulup ödemiştir .. akrep var akrep

senin dediğin kişi sanırım Ahmet Agaoglu ...Bence başkanlık yolu Trabzonsporda ona kapanmıştır .. ama tabii ki bu işler pek bilinmez ..eski konular karışık işler var oralarda .. bilmem aday olur mu olabilir mi ...

yok ben aday değilim : en çok otel masrafı verecek kadar yönetici olabilirim ... benim kast ettiğim başkan adayı ihtimali olan kişi o değildi
                sakın bana MAY deme kafayı vururum duvara..
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi eve yeni gelmiş biri olarak bmn nin şöyle bir hizmeti olsa ....günün özetini sunsa bana neler olmuş bugün ....sayfa sayfa okumak zor olacak şimdi ...neyse başlayalım ...
                  Kulübümüzün öyle bir hizmeti var aslında. Böyle bir sıkıntı doğmasın diye gün boyunca hiçbirşey yapmıyorlar

Şaka bir yana bugün tık yok
                  BORDO MAVİ

Yorum

• melih61 yok arada sallıyodu güzel oluyorduya oda anladı birşey olmayacak girmiyor siteye desene
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• abi boşuna okuma..
                      hiçbirşey yok..
                      şu anda ne varsa orada da o var.
                      10 larca sayfa boşa konuştuk anlayacağın..
                      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o zaman kafanda adayligini koymayi düsünen tanidigin birisi var.o kisiye yakinligin olabilir..umarim dedigin gibidir ve secilir.stad ve tesis projesinide gerceklestirebilirmi?
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Trabzon'da son karar Cordoba

Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı

Yine Cordoba

Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
                          öne çıkardı.

DUDEK KABUL ETMEDİ
                          Telefon ile görüşülen Cordoba ile prensipte anlaşıldığı belirtildi. Bazı yöneticiler ise hâlâ Martinez'in istiyor. Polonyalı kaleci Dudek de bordo- mavililerin teklifini kabul etmedi. Liverpool'un kalecisinin bu kararı Szymkowiak ile görüştükten sonra aldığı ifade edildi. Trabzon'un eski oyuncusunun, Dudek'i olumsuz etkilediği belirtildi.

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi boşuna okuma..
                            hiçbirşey yok..
                            şu anda ne varsa orada da o var.
                            10 larca sayfa boşa konuştuk anlayacağın..
                            ewt doğru diyor sadece özer hurmacıyı konuştuk alsak çok iyi olurdu diyede
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• şimdi bela okuyacağım..
                              ne cordobası yaw.
                              yaşlılar yurduna çevirecekler takımı..
                              ayman-ceyhun-cordoba..
                              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'da son karar Cordoba

Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı

Yine Cordoba

Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
                                öne çıkardı.

DUDEK KABUL ETMEDİ
                                Telefon ile görüşülen Cordoba ile prensipte anlaşıldığı belirtildi. Bazı yöneticiler ise hâlâ Martinez'in istiyor. Polonyalı kaleci Dudek de bordo- mavililerin teklifini kabul etmedi. Liverpool'un kalecisinin bu kararı Szymkowiak ile görüştükten sonra aldığı ifade edildi. Trabzon'un eski oyuncusunun, Dudek'i olumsuz etkilediği belirtildi.
                                cordobayı alırlarsa varya daha ts maçlarını izlemeyeceğim ya takımda gıcık futbolcular çok zaten bi bu eksikti heyret ya bu yönetim inadına yapıyor
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X