Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kırmızı-Beyazlı İngiliz temsilcisi, milli oyuncu konusunda son karar gününü pazartesi olduğunu belirtirken, ödenecek 5 milyon Pound (yaklaşık 13 milyon YTL) ve başkanın özel uçağı çoktan hazırlandı. Yönetim her ne kadar ‘nezaketen bir görüşme yapıldı’ dese de Trabzonspor’un artık resmi teklif beklediği ortaya çıktı.

Son talip Blackburn Rowers
    Daha önce gelen rutin tekliflerde, “Kesinlikle satılık oyuncumuz yok’ ifadeleri kullanılırken, son durumun yönetimin kurmayları tarafından masaya yatırılması bekleniyor. Bu süreçte Gökdeniz’e talipler de birer birer artıyor.
    --------------------------------------------------------------------------
    arka sayfadan bir haber ....eger bu dogru ise gökdeniz satıldı ... bu iş bitti ... belki rakamı 15 trilyon yapmaya ugraşırlar ....ha eger bu haber gerçek ise ve satmıyorlarsa bundan daha büyük aptallık da olamaz ...

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya adamlar ellerine gelmiş beleş adamı kaçırdılar yaa daha neyin tartışmasındayız biz...

nick carle gençlerbirliğini uçuracaktır sırf o adam için gençlerin maçlarını izleyecem
      kimse kimseyi kaçırmadı yanlış bilgi vermeyelim lütfen o futbolcu bilerek alınmadı !!!

Yorum

ya adamlar ellerine gelmiş beleş adamı kaçırdılar yaa daha neyin tartışmasındayız biz...

nick carle gençlerbirliğini uçuracaktır sırf o adam için gençlerin maçlarını izleyecem
        Alla alla ne demek beleş adam arkadaş 1 milyon euro bile çok yüksek rakam o futbol fakirine dua edelimki gençlerbirliği aldıda takım 1 gereksiz adamdan daha kurtuldu...
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• LAVEZZI icin DESTEK !

İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lavezzi trabzona 3 gömlek ağır gelir bizimkiler ellerine gelmiş carle'yi alamadılar daha aciz şerefsizler...
          kardes bu carle tam bi uydurma iyidir kotudur bilmem ama elinde kasetle kafasina turkiyede bi klube giderim diye gelmis belli...fb olur olmassa gsye giderz sora trabzon deneriz olmadi baska klube variriz...herifin ortalikta gorunen bi kamera kayidi yok...yaw allah askina bu lavezzi alinir beyler.buyutmeyin alinir. yildiz mildiz ayagina yatmayalim.kalecide bonservis odemeyecekler zaten alirken.bu herif 3,5 milyon euro verilir...3-4 katla satilinir...yaw bu yonetim hic mi futboldan anlamiyor !...offf allahim kahroluyorum yaa...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimse kimseyi kaçırmadı yanlış bilgi vermeyelim lütfen o futbolcu bilerek alınmadı !!!
            iyi bilerek harika bir topçuyu almadık gel seni deneyelim dedik... düşük maliyetine rağmen...
            7

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              su takima San Lorenzolu LAVEZZIYI getirelim...Beyler forvet arkasinda iddaa ediyorum dunyada henuz kesfedilmemis en iyi oyuncudur !!!...Yaw su trabzonspordan bi yonetici yokmu buralari okuyan ALLAH RIZASI icin getirin SU ADAMI tek basina sampiyon yapar yaaa.... bu haftaki maci tek basina aldi yaaa 1 asist 1 GOL 1 PENALTI yaptirdi...yok mu sesimi duyan....
              ZIYA DOGAN OKU SU YAZIYI YAAA...gerekirse kampanya yapalim beyler ciddiyim ben bole laf olsun diye ortaya atmiyorum.su herifi alalimmm tek basina sampiyon yapar !!!......henuz kimse almamisken....bi yetkili duysun yaa....
              kardeş şampiyon yapacaksa bizi mantaliteyu uymaz birde forbet arkası ofansifdir o adam hiç uymaz olmaz olmaz zaten para yok birde bunun deneme süresi ne kadar bunlar önemli konular biliyorsun
              işkenaz

Yorum

iyi bilerek harika bir topçuyu almadık gel seni deneyelim dedik... düşük maliyetine rağmen...
                harika bir topçu ....

bu tamlama hariç diğerleri doğrudur...

Yorum

• arkadaşlar buyurun size nick carle'nin maç görüntüleri...

Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Kenan Alan, Rize'de yatırım yapılabilecek yeterli arsa bulunmadığını, bu nedenle yapılmakta olan OSB'nin büyük önem taşıdığını söyledi.Alan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Artvin ile birlikte organize sanayi bölgesi (O

izleyin ve görün
                  7

Yorum

arkadaşlar buyurun size nick carle'nin maç görüntüleri...

Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Kenan Alan, Rize'de yatırım yapılabilecek yeterli arsa bulunmadığını, bu nedenle yapılmakta olan OSB'nin büyük önem taşıdığını söyledi.Alan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Artvin ile birlikte organize sanayi bölgesi (O

izleyin ve görün
                    onların hepsini en az 5 erkere izledim yinede sağol ...

Yorum

• Başlığa girememiştim.Neler olmuş.Nick Carle'ı Gençlerbirliğimi aldı şimdi.
                      Travelair abimi gerçekten tebrik ediyorum.Olayı dün çok güzel analiz etmişti.Bu adam iyi çıktığı taktirde 2 misli fiyatını teklif edip Cavcava yalvarırız şimdi.Umarım o kadar iyi değildir de en azından tesellimiz olur.
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ricardo Quaresmanın bonservis ücreti ne kadar bileniniz varmı?
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ricardo Quaresmanın bonservis ücreti ne kadar bileniniz varmı?
                          en az 6 m euro an azz...

Yorum

onların hepsini en az 5 erkere izledim yinede sağol ...
                            izledin ve beğenmedin dimi kardeşim?

adam tuncaydan daha klas heleki koşup mücadele ediyor...
                            7

Yorum

• hamdi bey nerdesin yahu )))

andersenden masallar izlemeye devam ediyoz.
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

ilerki zamanda göreceksin ...

bi yorum yapmıyorum ...
                                aha imzama yazdim seni hadi bakalim ..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X