Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nick Carle Gençlerbirliği'nde

Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, imza töreninde yaptığı açıklamada, Nick Carle'nin transfer listelerinde bulunduğunu belirterek, "Kendisini uzun süredir takip ediyorduk. Trabzonspor'a transfer
    olmadığını öğrenince kendisini Ankara'ya çağırdık ve anlaşmaya vardık. 3 yıllık sözleşme imzaladığımız Carle, bize toplam 1 milyon Euro'ya mal oldu. Carle'nin Gençlerbirliği'nde başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.
    Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ise, Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği tanıdığım bir kulüp. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Kırmızı-siyahlılar, Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Nick Carle'yi renklerine bağladı. Nick Carle'nin 21 Haziran'da Asya Kupası'nda mücadele edecek Avustralya Milli Takımı'nın kampına katılacağı öğrenildi. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Avustralya'nın final oynaması durumunda Nick Carle'nin 29 Temmuz'a kadar Gençlerbirliği'ne katılamayacağı bildirildi.
    Öte yandan, Gençlerbirliği yönetiminin bugün bir toplantı yaparak, transfer listesinde bulunan ünlü golcü Palermo ile ilgili son kararını vereceği öğrenildi.

Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, daha sonra Galatasaray ve Trabzonspor ile adı anılan Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensipte anlaşmaya vardı. Son günlerde Türkiye'de transfer borsasında adı sık sık anılan Nick Carle, gelecek sezon Gençlerbirliği forması giyecek. Uluslararası haber ajanslarının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu, ancak Sarı-lacivertli kulübün yalanladığı haberin ardından Nick Carle'nin adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmıştı.

Son olarak Trabzonspor ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Nick Carle, Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı. Ankara'ya gelen 25 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçirildiği ve gelecek sezon için prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Nick Carle'nin kısa bir süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Avusralya'da Newcastle Jets forması giyen orta saha oyuncusu Nick Carle, son sezonda ülkesinde yılın futbolcusu seçilmişti.
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• This was posted by someone called Tommo (an Australian) when it was thought Carle was going Trabzonspor:

Though he's never really been tested outside the confines of Australian domestic football, I think you'll find that, if you do sign Carle, you won't be disappointed. An extremely entertaining, intelligent footballer - capable of controlling the game from midfield, scoring goals, as well as pulling off any number of crowd-pleasing dribbles and party tricks. Classic Number 10 stuff. A little selfish at times, sure, but it comes with the territory I guess. Anyway, most Australians think he has a big future with our national team, so if he does sign for Trabzonspor, hopefully it will only mean good things for both parties.

Bir Avustralyalı arkadasın yorumu:
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne listesi bunların birşey yapacağı yok güya devre arasında başlamışlar transfer çalışmalarına
        orasi süphesiz cordoba yi almazlar..yani bu kadar ahmak olmazlar sanirim.iyide futbolu birakmis birisini yeninde futbola döndürmek sevaptir
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• şu transfer konusuna baktığımda inanın tüm stresimi tüm sıkıntımı alıp götürüyor, inanın carleler kavezziler cordobalar jabileri muşambaları duydukça gülmekten yerlere yatıyorum ya dünyanın hiç bir takımında yok böyle şeyler 500 sayfalık topiğe bakın ala ala adnanla jabiyi aldık

nik karleyide cavcav almış seneye 3 milyon euroya satar tekrar bize

Yorum

• taraftar sabirsiz hakli olarak, ama goremedigimiz ya da gormek istemedigimiz nokta takimin basindaki td.. Eksik bolgelere yildiz veya cok iyi futbolcular alsak nolakcak ? , saolsun hocamiz takimi bir sekilde takimi frenler, oyunculari bi sekilde kusturur ve kacirir.. orneklerini yasadik biliyorsunuz.

O yuzden, benim kendi adima onumuzdeki sezondan tek umidim, Aralik ayina kadar Ersun'un yeni bi takimla anlasmamasi, ve gelecek yonetiminde Ersun'la anlasmasi ..
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Carle özellikleri itiariyle ender bulunan, çok özellikli bir futbolcuydu. Önüne gelene 1 milyon dolar yıllık ücret ödeyen yönetim, bonservisi ile birlikte yıllık alacağı toplam 1 milyon dolar olan futbolcuya burun kıvırdı.

Sakatlık ayrı, başka nedenden sanmıyorum ki bu oyuncu başarısız olsun. Adam Avustralya'nın en iyi futbolcusu seçilmiş, herkes tarafından sevilip el üstünde tutuluyor. Yabancı sayısı ise serbest kalacak. Sola koy oynasın ortaya koy oynasın, forvet arkasına koy oynasın. Asist yapsın gol atsın, top saklasın, ileri geri çalışsın, adam eksiltsin, pozisyon yaratsın, penaltı atsın, liderlik kaptanlık yapsın...
              Ama yok, illa bir zıtlık olacak, kalecileri çok canlı izledik ya!
              Youtube görüntülerine göre bende bunlara katiliyorum ama 3 dakikalik görüntülerle ne derece transfer olur orasi tartisilir. Ama adam olacak cocuk ....dan belli olurmus .Alinmamasi yazik olmus bence
              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
              Sevdik bi kere napalim

Yorum

• milet ronaldo vieri sevchenko adrianoyla uğraşsın bizimkilerde cordoba hasagiç orkun falan fıstıkk bu arada cimcomda lincolnle anlaşmış hadi geçmiş olsun bu seneyi mumla ararız artık hedef beşincilik
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• takımın 10 numara ıhtıyacı oldugu ortada ama sonuçta td zıya zıyanın 10 numara ozelıgındekı bı futbolcuyu oynatması ıcın cok kosması lazım hele hele bıde huseyı ayman serken dan bırını kesıp.. bu gercegıde goz onunde bulundurursak en ıı aday mehmet cakır ınsua veya o tarz bı futbolcu gelırse ya ıı bı yedek olur yada yattara yı keser onun ıcın mehmet cakır

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taraftar sabirsiz hakli olarak, ama goremedigimiz ya da gormek istemedigimiz nokta takimin basindaki td.. Eksik bolgelere yildiz veya cok iyi futbolcular alsak nolakcak ? , saolsun hocamiz takimi bir sekilde takimi frenler, oyunculari bi sekilde kusturur ve kacirir.. orneklerini yasadik biliyorsunuz.

O yuzden, benim kendi adima onumuzdeki sezondan tek umidim, Aralik ayina kadar Ersun'un yeni bi takimla anlasmamasi, ve gelecek yonetiminde Ersun'la anlasmasi ..
                      aynen katılıyorum bize ersun hoca ilaç olur
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• HAŞİM SAYİTOGLU AÇIKLAMASI ..

Bu oyuncuyu biz getirmedik ... menejer dedi ki böyle bir oyuncu var ayagına dişine bakın işinize yararsa alın dedi .. bizde baktık ki dişlerinde problem var tarla da çalışamaz yük çekemez ... ama otel masraflarını biz verdik ..titiz davranıyoruz cebine hiç harçlık koymadık ..istediği kadar uzaktan gelsin hem biz çagırmadık ki ..taraftarımız şu olayı da bilsin ..öglen ünlü bir kebapçı da yönetici arkadaşlarımız oyuncu ve menejeri yemek yediler ama hesabı biz onlara yıktık ... Trabzonsporun sokaga atacak parası yoktur

Yorum

• kardeş sorması ayıp ne yazıo burda ??

Yorum

• İşte Cavcav ve Nicky Carle
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              milet ronaldo vieri sevchenko adrianoyla uğraşsın bizimkilerde cordoba hasagiç orkun falan fıstıkk bu arada cimcomda lincolnle anlaşmış hadi geçmiş olsun bu seneyi mumla ararız artık hedef beşincilik
                              onlara nacak ugrasirlar bakma sen onlara kolay mi o isimleri getirmek , bizim yönetim carle olayindan sonra cok iyi bir 10 numara getirmek zorunda oldugunun farkina vardi bence, Marcelinho kadar isim yapmis birini getireceklerini ümid ediyorum . gerci biz ancak ümit ediyoruz Ama ümit fakirin ekmegi
                              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                              Sevdik bi kere napalim

Yorum

• hala bu yönetim ve ziyanın dip yerine adam gibi birilerinin gelmesi için geç değil

zararın eresinden dönsen kardır
                                carle iyi yada kötü iyise gençler alabildiğine göre biz almalıydık kötüyse neden ilgilenildi trükiyeye gelincemi öğrenildi admın kötü oduğu yada adam topalmı çıktı :P

bu biizmkiler yönetici değillllllllllllllllll
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X