Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor un şu an bulup bulabileceği en iyi isim tolgadır
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya tamam sus ya daha cocuksun sen ...bişe anladıgın yoq...adam geleni yedi gideni yedi...bi denizli macı beşeiktaş macı sakarya maçı bursa macı gayse macı...konya macım rize macı ordaki yediği golleri izlede ondan sonra konuşş....
      Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

şimdi bartuğ kardeşimi daha iyi anlıyorum..

gayse maçı demişsin ikisi de savunma hatası..bursa maçı demişsin sinanın attığı golü hatırlarsan iki üç kişiyi çalımlayıp karşı karşıya attı..sakarya maçını dersen biri penaltı biri karambol..konyada da rizedede hatırlamıom hatalı gol yediini..geriya kalan maçları da sen düşün artık..
      En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 21:22.

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonspor un şu an bulup bulabileceği en iyi isim tolgadır
        Vahhhh TRABZONSPOR'un düştüğü hale bak!!!

Yorum

• jeff hakkaten mükemmel bir kaleci. bir konya maçı hatırlıyorumki evlere şenlik. bir osasuna maçı hatırlyıorumki şatolara şenlik.
          tolga her şartta jeffden daha iyidir.
          jeff iki senedir kalede ve kendini bir adım ileri götüremedi. en sonunda kendini sakatladı. tolgaya bakarsak ilk oynadığı maçla son oynadığı maç arasında dağlar kadar fark var.

Yorum

• Amma uzattınız yaw Jeff idi Tolga idi Jeff gitmeli Tolga 2.kaleci olur
            Tolgadan daha iyisi lazım bize

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6637

ko9nuyu değiştirme abisi cevap ver....

Yorum

ko9nuyu değiştirme abisi cevap ver....
                aynı mesaja bi daha bak istersen..

Yorum

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6637

gayse maçı demişsin ikisi de savunma hatası..bursa maçı demişsin sinanın attığı golü hatırlarsan iki üç kişiyi çalımlayıp karşı karşıya attı..sakarya maçını dersen biri penaltı biri karambol..konyada da rizedede hatırlamıom hatalı gol yediini..geriya kalan maçları da sen düşün artık..
                  valla helal olsun sana baya zekisin ii kıcırııyosun...serdar ortaç baba ne demiş binlerce dansöz var

Yorum

valla helal olsun sana baya zekisin ii kıcırııyosun...serdar ortaç baba ne demiş binlerce dansöz var
                    kardeşim üslubunu bozma cevap ver dedin verdim verince de baya zekisin bilmem ne..

Yorum

• Travelair ne diyorsun şu carle yı devre arasında cav cav dan 1 . milyon euro verip alırmıyız sence ?

Yorum

• Arkadaşlar tolganın kendi başlıgı var rica etsem orada tartıssanız yada özel mesaj sistemide mevcut forumumuzda...

Başlıkta Transfer Dosyası deniyor...
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

kardeşim üslubunu bozma cevap ver dedin verdim verince de baya zekisin bilmem ne..
                          abisi burda artistlik yapma gel yanımda öt...

Yorum

• vallahi dogru ya şiştik tolga ve jeef den ... satın gitsin ikisini de

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vallahi dogru ya şiştik tolga ve jeef den ... satın gitsin ikisini de
                              ii olur

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Travelair ne diyorsun şu carle yı devre arasında cav cav dan 1 . milyon euro verip alırmıyız sence ?
                                Ben hazırlık maçlarından sonra talip olmamızdan korkuyorum
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X