Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor; futbol bilgisi yüksek , bilimsel olarak analiz yapabilen , dünya liglerini takip edecek , insan fizyolojisi hakkında fikir sahibi , beşeri ilişkilerde kabiliyeti yüksek bir scout takımı kurmalı.

Trabzonsporun ekonomik gücü ve şehrin sosyal , kültürel değerleri göz önüne alındığında aslında Carle uygun bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Şu bir gerçekki dünya liglerinde bir çoğundan henüz haberdar olmadığımız onlarca yüzlerce kendini yerel olarak kanıtlamış , sıçrama yapmayı bekleyen futbolcu var. Bilimsel ve planlı çalışma takımın doğru adımları atmasını sağlayacağı gibi klübe çok büyük miktarlarda tassarruf yapmasını sağlayacaktır.

Bu işler biraz bütçe meselesi tabi. Ligleri yerinde takip eden profesyonel bir scout yapılanmasının yıllık milyon doların üzerinde maliyeti olacaktır. ingiliz , fransız klüplerinin bu işe iyi bütçeler ayırdığını biliyorum . Trabzonsporda ekonomik gücü doğrultusunda, ayağını yorganına göre uzatacak şekilde yapılanmaya başlayabilir.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 12:37.

Yorum

• Tamama da stichus sen Carlenin menajerinin rakiplerimizden birine imza atmayacagını söylemiştin Genclerbirligi rakibimiz mi

Cavcav yaptı yapacagını bu adam burada coşarsa kötü olur vallahi

E Bizim Arjantinli ne zaman biniyor ucaga Kasımpasa yabancı arıyormus da
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Karadeniz Oyunları aday kadrosu
        1. Karadeniz Oyunları'na katılacak olan U16 Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

1. Karadeniz Oyunları'na katılacak olan Şenol Ustaömer yönetimindeki U16 Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. 02-08 Temmuz 2007 tarihleri arasında Trabzon, Rize ve Giresun illerinde düzenlenecek olan 1.Karadeniz Oyunları'na katılacak U16 Milli Takımı Aday Kadrosu'na davet edilen oyuncular 29 Haziran 2007 Cuma günü saat 12:00'de, TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesislerinde toplanacak.
        U16 Milli Takımı Aday Kadrosu'na şu oyuncular davet edildi;

Cem SULTAN (Galatasaray A.Ş.)
        Emre ÇOLAK (Galatasaray A.Ş.)
        Emrah YOLLU (Galatasaray A.Ş.)
        Emirhan ERGÜN (Galatasaray A.Ş.)
        Alptekin TEYTEY (Fenerbahçe)
        Özgür ÇEK (Fenerbahçe)
        Sertaç EREN (Fenerbahçe)
        Ali KUÇİK (Beşiktaş A.Ş.)
        Batuhan KARADENİZ (Beşiktaş A.Ş.)
        Uğur DEMİRKOL (Ankaraspor A.Ş.)
        Eren ALBAYRAK (Bursaspor)
        Mahmut BOZ (Gençlerbirliği)
        Abdülkadir KAYALI (MKE Ankaragücü)
        Barış MEMİŞ (Trabzonspor A.Ş.)
        Erhan KARAYER (Dardanelspor A.Ş.)
        İsmail ASLAN (Giresunspor)
        Furkan ÖZCAL (1860 Münih)
        Tunay TORUN (Hamburger SV)

bir derin nefesaldım trabzonsporlu bir oyuncu gördüm
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şimdi hafifledi üzüntüm.. cavcavın almak istediğini biliyordum ama ülkeme döneceğim kimseyle görüşmeden gideceğim demişti carle.. ayağı dolanmış.. sözü hafifmiş..
          bize hayatımızın dersini vermedi..
          ona teşekkür ederiz..
          artık almamış olmaktan dolayı en ufak bir üzüntüm yoktur, fenerbahçenin dediği gibi:
          nick carle a başarılar dileriz!
          Bence daha fazla üzülmemiz lazım, çünkü adam Türkiye'ye hemen uyum sağlamış !!
          GB. maçlarımız da zor geçecek üstelik...
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Carle kimle görüsmek isterse görüssün,adamin hakki
            Insallah Genclerbirligine transfer edilir ve basarili olur
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Stichus, Hamza Mısır'ın yazısı seninle mi ilgili? Ben pek karar veremedim de..
              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.

Yorum

• şu ersun yanal ile ertuğrul sağlam çok müthiş teknik direktör yaw
                işini en iyi yapanlardan genç oyunculara önem veriyorlar
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Evet gördüğümüz üzre gençler bu adamı alıyosa başka bi futbolcuyla anlaşma aşamasına geldiğimiz için vazgeçtik yoksa gençlerrin verdiği parayı bizde verirdik heralde.. Üzülücek bişi yok gibi.. Bakalm şu arjantinli nasıl birisiymiş..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• "Transferde hata istemiyoruz"

Trabzonspor'da yönetim transfer konusunda bu sezon hata yapmak istemiyor. Avustralyalı futbolcu Nick Carle'nin transferinin gerçekleşmediğini söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcsı Aydın Pişiren, "Süt içtik ağzımız yandı, şimdi yoğurtu üfleyerek yiyoruz. Trabzonspor'un özellikle yabancı futbolcu transferinde bir hatayı daha kaldırma lüksü yok" diye konuştu.

ZİYA DOĞAN ÜÇ TRANSFER İSTİYOR

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan transferlerden çok canı yanı yanan Bordo mavili ekipte yönetim ince eleyip sık dokuyor. Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle ile daha önce prensip anlaşmasına varılmasına rağmen, dün akşam yapılan son görüşmede küçük pürüzler giderilemeyince yönetim bu transferden vazgeçtiğini açıkladı.

Futbolcunun menajerinin Carle'yi sürekli başka kulüplerle gündeme getirmesinden rahatsız olan Albayrak'ın, Ziya Doğan'ı arayarak izlediği 10 numaralar hakkında bilgi istedi. Doğan'ın Albayrak'a verdiği listede Güney Amerikalı bir futbolcunun isminin ön plana çıktığı belirtildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Carle tranfserinin gerçekleşmediğini ve görüşmelerin askıya alındığını söyledi. Teknik direktör Ziya Doğan ise, iyi bir kaleci, sol kanat ve oyun kurucu arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz. Trabzonspor'un yararına olacak en iyi futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz" dedi.

GÖZLER CORDOBA'YA ÇEVRİLDİ

Trabzonspor'un kaleci arayışlarında ise bol alternatifli bir liste üzerinde çalışmalar hız kazandı. Sezonun bitiminin ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan yönetim, Sakaryaspor yöneticilerinin fiyatta bir türlü indirime gitmemesi üzerine bu transferden vazgeçmişti.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, kaleci arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Şu ana kadar 5 - 6 kaleci ile görüştük. Ama hiç biriyle kesin anlaşma sağlamadık. Çünkü Trabzonspor'a bunların arasından en iyisini, en çok katkı yapanı getirmek istiyoruz. Tolga'yı yok etmeyecek, ona ağabeylik yapacak, yol gösterecek bir ismi kadromuza katmak hedefindeyiz. Bazı futbolcular fiyatta gerçekten çok yüksekten uçuyor. Şu anda Martinez transferi tamamen kapanmak üzere.

Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak isim Cordoba'dır, ama çok daha iyi bir kaleci bulursak tabi ki onu Trabzonspor'a kazandırız" diye konuştu. Öte yandan yönetimin tecrübeli kaleci Cordoba ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

YABANCI FUTBOLCULARDAN CANIMIZ YANDI

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve transfer komitesi üyesi Aydın Pişiren, transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz sezonlarda özellikle yabancı tranfserinden çok canımız yandı. Yönetim olarak yaptığımız hataların farkındayız. Süt içtik ağzımız yandı şimdi yoğurtu üfleyerek yiyoruz.

Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın verdiği isimler üzerinden en iyisini almak için çalışıyoruz. Sol kanata Türk bir oyuncuyu almak için çalışmalarımız sürüyor. Fenerbahçe'den bir futbolcu almayı düşündük ancak bonservis bedelinin yüksek oluşu, transferden vazgeçmemize neden oldu. Şu anda daha önce anlaştığımız Serkan ve Jabi dışında netleşen hiç bir tranfser yok. 3 Eylül'e kadar transfer zamanı var.

Ancak biz Almanya' da yapılacak olan ikinci kamp dönemine kadar transferi sonlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki bir İnter Toto maçı var. Artık bu maçıda düşünmemiz gerekiyor" diye konuştu. Bu arada, Fenerbahçe' nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral'ı renklerine katmak için girişimlerde bulunan ancak, sarı lacivertli yönetimin serbest bırakmayı düşünmemesi nedeniyle bu girişimi şimdilik askıya alan Trabzonspor yöneticileri gözlerini Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Eren ve Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Faruk Bayer'e çevirdi.
                    16.06.2007
                    Kaynak : DHA
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• istermisiniz hoca devre arası bu adamı alın diye tuttursun.....hala hoca ve başkan varsa tabi ......
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Stichus senle burda ayrılıyoruz. Ben olsam daha beterini yapardım. Gıcıklık olsun diye feybe'ye giderdim. Babamızın uşağı gibi davrandık adama. Bu hak onda saklıydı kullandı. Bence sezon içinde de kullanmaya devam edecek gb'ye imza atarsa. Cavcav'ı nasıl tanıyorum ama
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ''Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak isim Cordoba'dır, ama çok daha iyi bir kaleci bulursak tabi ki onu Trabzonspor'a kazandırız" diye konuştu.....

Daha iyisi var mı ki? Almanya'dan Meier vardı bi ara...Dudek mi? Cordoba'nın olduğu sahada düdük olur hakeme...

Yorum

• İşin komik tarafı adam yaklaşık 2-3 gündür burda ama fotografını çeken bir Allahın kulu olmadı.. İlginç??
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• arjantinli oyun kurucu bu sene bundesligadan düsmüs borussia mönchengladbachli FEDERICO INSUA olabilir...bu sene gladbachda bekleneni veremedi ancak berbat bi takimda oynuyordu...orda iyi oynamak cok zor olsa gerek...Insua arjantinli milli takim futbolcusu...27 yasinda...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• renkdaslar bu medyada dolasan ugur boral soylentilerinin gercek olma iddaasi var mi??Biz bu adami gecen sene almak istedik, bizi birakip fenerbahceye gitti.Tamam iyi bir futbolcu olabilir; ama daha bir sene oncesine kadar bize bunu yapan bir adamin bizi yari yolda birakmayacaginin garantisini kim verebilir?Hic mi onurumuz gururumuz kalmadi bizim ya...
                                HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X