umut olmayacak forvette bundan eminim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ziya doğana arkadaş olurİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCordobanin Dogum Tarihi: 3 Subat 1970!!!
Yorum
-
????????????İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut olmayacak forvette bundan eminim
Yorum
-
Benim anlamadığım Z.D. röportajlarında ısrarla bir de forvet alınmasını istediğini söylüyor...Ancak yönetim bir kaleci ve bir orta sahayla bu işi bitirsek de kurtulsak havasında gibi sanki....Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Arkadaşlar dün bayagı sıcak gelişmeler olmuş Carle ülkesine gitmiş iyi futbolcu gibi duruyordu ama cok üzülmeye gerek yok daha iyisi de olabilir
kaleci konusunda Bobadilla ve Vilların ismi geciyor inşallah sadece isim olarak gecmekle kalmaz biliyorsunuz Paraguayda Chilavert uzun süre Milli takım kalesini korudu ondan sonra ülkenin en iyi iki kalecisi Bobadilla ve Villar ikiside Arjantinde oynuyor 2006 Dünya Kupasında Villar sakatlanınca ilk macta Bobadilla korudu tüm maclarda kaleyi ve Bocaya transfer oldu yasları 30 ve 31 kaleci icin en uygun yas.
Bu arada 10 Numara icin Arjantinli Celito Delgado listemizde mi acaba gecen yazmıstık buraad Schalkede istiyor bu adamı hayırlısı olsun.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ArkadaŞlar Hepİmİz Bİr Noktayi Atliyoruz Gİbİme Gelİyor KÜÇÜk Bİr Detay Ama Dİkkatİmİ Çektİ;
BugÜn Basinda Trabzonspor YÖnetİmİ Carle Yİ İstanbul A Kendİlerİnİn GetİrmedİĞİnİ AÇiklamiŞ.
O Zman Bİraz Kurcalayalim Bakalim;
Madem Carle Yİ İstanbul A Sİz Getİrmedİnİz Demek Kİ Hala Kafanizda Emİn OlduĞunuz Bİr Oyun Kurucu Yok. Hala Menajerlerİn Tavsİyelerİ İle Hareket Edİyorsunuz.
Benİm En Çok SevİndİĞİm Şey Nİhayet Toz Kaldirmadan Transfer Yapmayi ÖĞrendİklerİ İdİ Ama GÖrÜyorum Kİ Toz Kaldirmamalarinin Sebebİ İŞİ ÖĞrenmelerİ DeĞİl Zaten Adamla HİÇ Bİr Alakalari OlmamasiymiŞ.
Bİ Yandan Transferİ Zİya Hoca Ya Biraktik Dİyorlar(kİ DoĞrusu Da Bu ÇÜnkÜ Hesabi O Verecek)
Bİr Yandan Da Mehmet AkgÜn , Carle Gİbİ Kİmsenİn SeyretmedİĞİ Adamlari Hoca Ya Tavsİye Edİyorlar Adam Da Hakli Olarak Ben GÖrmeden Futbolcu Almam Dİyor.
Ben Adnan Harİcİnde Planlanan Bİr Transfer OlduĞunu Sanmiyorum DİĞerlerİ Bu Saatten Sonra Bİr TesadÜfİ Olacak Gİbİme Gelİyor. Umarim Yaniliyorumdur.
Bekleyİp GÖreceĞİz...
Yorum
-
ArkadaŞlar Hepİmİz Bİr Noktayi Atliyoruz Gİbİme Gelİyor KÜÇÜk Bİr Detay Ama Dİkkatİmİ Çektİ;
BugÜn Basinda Trabzonspor YÖnetİmİ Carle Yİ İstanbul A Kendİlerİnİn GetİrmedİĞİnİ AÇiklamiŞ.
O Zman Bİraz Kurcalayalim Bakalim;
Madem Carle Yİ İstanbul A Sİz Getİrmedİnİz Demek Kİ Hala Kafanizda Emİn OlduĞunuz Bİr Oyun Kurucu Yok. Hala Menajerlerİn Tavsİyelerİ İle Hareket Edİyorsunuz.
Benİm En Çok SevİndİĞİm Şey Nİhayet Toz Kaldirmadan Transfer Yapmayi ÖĞrendİklerİ İdİ Ama GÖrÜyorum Kİ Toz Kaldirmamalarinin Sebebİ İŞİ ÖĞrenmelerİ DeĞİl Zaten Adamla HİÇ Bİr Alakalari OlmamasiymiŞ.
Bİ Yandan Transferİ Zİya Hoca Ya Biraktik Dİyorlar(kİ DoĞrusu Da Bu ÇÜnkÜ Hesabi O Verecek)
Bİr Yandan Da Mehmet AkgÜn , Carle Gİbİ Kİmsenİn SeyretmedİĞİ Adamlari Hoca Ya Tavsİye Edİyorlar Adam Da Hakli Olarak Ben GÖrmeden Futbolcu Almam Dİyor.
Ben Adnan Harİcİnde Planlanan Bİr Transfer OlduĞunu Sanmiyorum DİĞerlerİ Bu Saatten Sonra Bİr TesadÜfİ Olacak Gİbİme Gelİyor. Umarim Yaniliyorumdur.
Bekleyİp GÖreceĞİz...
Yorum
-
bu takimda bir 10 numara eksikİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesilinmistirTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
CORDOBA'YI İSTİYORUM
Martinez olmayınca Doğan gözünü Kolombiyalıya dikti

FUTBOLA DÖNÜYOR
Trabzonspor, 1 numara adayı Martinez için Sakaryaspor 4 milyon $'lık bonserviste indirime gitmeyince bu transferden vazgeçerken, Teknik Direktör Ziya Doğan?ın ısrarı üzerine Cordoba'yı yine önceliğine aldı. Başkan Nuri Albayrak ile görüşen Doğan?ın "Martinez olmadı, o zaman Cordoba'yı alalım" dediği öğrenildi. Trabzonsporda Paraguay Milli Takımının kalecisi Bobadilla'nın da gündemde olduğu ifade edildi.
Cordobayı almayalım 37 yasına geldi futbolda eski heyecanının olacagını sanmıyorum oyunu baslatmada ve yan toplarda iyi ama cok cıkıyor kalesinden laubali davranıyor almazlar insallah.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum