Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut olmayacak forvette bundan eminim

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cordobanin Dogum Tarihi: 3 Subat 1970!!!
      ziya doğana arkadaş olur

Yorum

• cordoba'dan kaleci maleci olmaz inanın bana ilk yarı antalyaspor onun saçma sapan hareketleri yüzünden onlarca puan kaybetti

Yorum

• İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          umut olmayacak forvette bundan eminim
          ????????????

Yorum

• Benim anlamadığım Z.D. röportajlarında ısrarla bir de forvet alınmasını istediğini söylüyor...Ancak yönetim bir kaleci ve bir orta sahayla bu işi bitirsek de kurtulsak havasında gibi sanki....
            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Arkadaşlar dün bayagı sıcak gelişmeler olmuş Carle ülkesine gitmiş iyi futbolcu gibi duruyordu ama cok üzülmeye gerek yok daha iyisi de olabilir
              kaleci konusunda Bobadilla ve Vilların ismi geciyor inşallah sadece isim olarak gecmekle kalmaz biliyorsunuz Paraguayda Chilavert uzun süre Milli takım kalesini korudu ondan sonra ülkenin en iyi iki kalecisi Bobadilla ve Villar ikiside Arjantinde oynuyor 2006 Dünya Kupasında Villar sakatlanınca ilk macta Bobadilla korudu tüm maclarda kaleyi ve Bocaya transfer oldu yasları 30 ve 31 kaleci icin en uygun yas.

Bu arada 10 Numara icin Arjantinli Celito Delgado listemizde mi acaba gecen yazmıstık buraad Schalkede istiyor bu adamı hayırlısı olsun.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• zaten biz forvet alacağız 10 numara falan boş konuşmalar

Yorum

• Nick Carle olayının yönetimle ZD'nin arasını bozabileceğini düşünüyorum
                  Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                  Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• trinidad tobago nun kaleciside iyi elemandı hislop

Yorum

• Yaw şu kongreyi öne çekme gibi bir ihtimal yokmu yoksa işimiz Allah lık
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• ArkadaŞlar Hepİmİz Bİr Noktayi Atliyoruz Gİbİme Gelİyor KÜÇÜk Bİr Detay Ama Dİkkatİmİ Çektİ;
                        BugÜn Basinda Trabzonspor YÖnetİmİ Carle Yİ İstanbul A Kendİlerİnİn GetİrmedİĞİnİ AÇiklamiŞ.
                        O Zman Bİraz Kurcalayalim Bakalim;
                        Madem Carle Yİ İstanbul A Sİz Getİrmedİnİz Demek Kİ Hala Kafanizda Emİn OlduĞunuz Bİr Oyun Kurucu Yok. Hala Menajerlerİn Tavsİyelerİ İle Hareket Edİyorsunuz.
                        Benİm En Çok SevİndİĞİm Şey Nİhayet Toz Kaldirmadan Transfer Yapmayi ÖĞrendİklerİ İdİ Ama GÖrÜyorum Kİ Toz Kaldirmamalarinin Sebebİ İŞİ ÖĞrenmelerİ DeĞİl Zaten Adamla HİÇ Bİr Alakalari OlmamasiymiŞ.

Bİ Yandan Transferİ Zİya Hoca Ya Biraktik Dİyorlar(kİ DoĞrusu Da Bu ÇÜnkÜ Hesabi O Verecek)
                        Bİr Yandan Da Mehmet AkgÜn , Carle Gİbİ Kİmsenİn SeyretmedİĞİ Adamlari Hoca Ya Tavsİye Edİyorlar Adam Da Hakli Olarak Ben GÖrmeden Futbolcu Almam Dİyor.
                        Ben Adnan Harİcİnde Planlanan Bİr Transfer OlduĞunu Sanmiyorum DİĞerlerİ Bu Saatten Sonra Bİr TesadÜfİ Olacak Gİbİme Gelİyor. Umarim Yaniliyorumdur.
                        Bekleyİp GÖreceĞİz...

Yorum

• ArkadaŞlar Hepİmİz Bİr Noktayi Atliyoruz Gİbİme Gelİyor KÜÇÜk Bİr Detay Ama Dİkkatİmİ Çektİ;
                          BugÜn Basinda Trabzonspor YÖnetİmİ Carle Yİ İstanbul A Kendİlerİnİn GetİrmedİĞİnİ AÇiklamiŞ.
                          O Zman Bİraz Kurcalayalim Bakalim;
                          Madem Carle Yİ İstanbul A Sİz Getİrmedİnİz Demek Kİ Hala Kafanizda Emİn OlduĞunuz Bİr Oyun Kurucu Yok. Hala Menajerlerİn Tavsİyelerİ İle Hareket Edİyorsunuz.
                          Benİm En Çok SevİndİĞİm Şey Nİhayet Toz Kaldirmadan Transfer Yapmayi ÖĞrendİklerİ İdİ Ama GÖrÜyorum Kİ Toz Kaldirmamalarinin Sebebİ İŞİ ÖĞrenmelerİ DeĞİl Zaten Adamla HİÇ Bİr Alakalari OlmamasiymiŞ.

Bİ Yandan Transferİ Zİya Hoca Ya Biraktik Dİyorlar(kİ DoĞrusu Da Bu ÇÜnkÜ Hesabi O Verecek)
                          Bİr Yandan Da Mehmet AkgÜn , Carle Gİbİ Kİmsenİn SeyretmedİĞİ Adamlari Hoca Ya Tavsİye Edİyorlar Adam Da Hakli Olarak Ben GÖrmeden Futbolcu Almam Dİyor.
                          Ben Adnan Harİcİnde Planlanan Bİr Transfer OlduĞunu Sanmiyorum DİĞerlerİ Bu Saatten Sonra Bİr TesadÜfİ Olacak Gİbİme Gelİyor. Umarim Yaniliyorumdur.
                          Bekleyİp GÖreceĞİz...

Yorum

• silinmistir
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              silinmistir
                              bu takimda bir 10 numara eksik
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• CORDOBA'YI İSTİYORUM

Martinez olmayınca Doğan gözünü Kolombiyalıya dikti

FUTBOLA DÖNÜYOR

Trabzonspor, 1 numara adayı Martinez için Sakaryaspor 4 milyon $'lık bonserviste indirime gitmeyince bu transferden vazgeçerken, Teknik Direktör Ziya Doğan?ın ısrarı üzerine Cordoba'yı yine önceliğine aldı. Başkan Nuri Albayrak ile görüşen Doğan?ın "Martinez olmadı, o zaman Cordoba'yı alalım" dediği öğrenildi. Trabzonsporda Paraguay Milli Takımının kalecisi Bobadilla'nın da gündemde olduğu ifade edildi.

Cordobayı almayalım 37 yasına geldi futbolda eski heyecanının olacagını sanmıyorum oyunu baslatmada ve yan toplarda iyi ama cok cıkıyor kalesinden laubali davranıyor almazlar insallah.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X