Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen, sanki burada yazılan adamları almak zorundalarmış gibi herkes önce bir beklenti içine giriyor, sonra adamı başkası alınca başlıyorlar ağıt yakmaya... Nasıl bir akıldır anlamadım gitti.

tabi yüzyılın transfer bombası adnan var zil takıp oynasın millet dimi.

millet tabi hayal krııklığı yaşıyor çünkü bizim beceriksizler yine ellerine yüzelrine bulaştırıyorlar transferide her işi yaptıkları gibi

hala bunlara destek olalım filan diyen bir akılda nasıl bir akıldır ben anlamadım
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• artık atılsın şu imzalar kamp başlıyor.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Stichus, Arjantin seferini bu sene Kayserispor'lulara mı havale ettik?

Kaynak:
        '' Arjantin’e giden genel menacer Süleyman Hurma ve teknik direktör Tolunay Kafkas, burada kaleci arayışlarına başlayacak. Paraguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Bobadilla ile Kolombiya’nın Deportivo Coli ekibinin kalecisi Gonzalez’le görüşme yapılacak...Spor3.com''
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• arkadaşlar bu konuyu uzatmanın anlamı yok tamam oyuncuyu beğenmemişler ben daha iyisinin alınacağına eminim ...

eğer bu yüzden bu kadar kızıyorsanız yönetime haksızlık yapıyorsunz ...

Yorum

• Ben de eminim daha iyisini alacaklarından Örneklerini çok gördük da geçmişte
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ne belli belkiadamın işini bitirmişlerdir
              inamıyorsunuz ama
              ya bi inanmak için zorlayın
              ol mu yoı mu?
              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• çok da mahirim demek ki, tekrar tekrar izliyorsun!

başka kanala geçmek istemiyorum renktaş,burda yeterince komedi var.Farkına varmışsan fazla yazan biri değilim,izlemek daha iyi oluyor.Mahirliğine diyecek sözüm yok, kimine göre de değilsindir.
                iskefiyeli

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tabi yüzyılın transfer bombası adnan var zil takıp oynasın millet dimi.

millet tabi hayal krııklığı yaşıyor çünkü bizim beceriksizler yine ellerine yüzelrine bulaştırıyorlar transferide her işi yaptıkları gibi

hala bunlara destek olalım filan diyen bir akılda nasıl bir akıldır ben anlamadım
                  Şimdi olayıo farklı yerlere çekme... Önce anlamaya çalış, hangi yönetim taraftar forumlarına bakarak oyuncu alır? Konu yönetimin beceriksiz olması değil, konu buraya yazılan oyuncuların alınacağının sanılması... Ortaya bir adam atılıyor, peşinden bir youtube linki, bunu okuyanda adamı izleyen de sanıyorki bu adamla görüşülüyor. Sonra bir haber çıkıyor bakılıyor ki adamı başkası almış, herkes bir anda feryat figan... Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    artık atılsın şu imzalar kamp başlıyor.

hangi imzalar kardeş,yoksa bilmediğimiz bişeyler mi biliyorsun sende?
                    iskefiyeli

Yorum

• ooo sabah güzel başladı nick carle yi almamışız adamı hayatımda hiç seyretmedim ama dün yazdığım gibi 26 yaşında 3 kez milli olmuş üstelik avustralya gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkeden başka hiç bir yerde top oynamamış. tamam boyle bir ülkdeden de futbolcu çıkabilir ama bu adamı kimse izlememiş bi kaç videosunda bi kaç güzel hareket yaptı diye bi takımın 10 numarası kimseye verilmez. hele hele 26 yaşında bi futbolcuyu dünyanın öteki ucundan getirip deneyelim derseniz iyice saçmalarsınız. bu nedenle ben çok sevindim.

ben gecen sene uğur boral ı çok istemiştim ama olmadı bu sene yelkenleri suya indiyse büyük şehir değil de futbol oynayaqbileceği bir kenti tercih edecekse fb den alınır bize de çok faydalı olur. ama uğur bir sol bek değildir sol bek olarak alınmamalıdır.ortanın solu için süratli bir oyuncu alternatifidir.

kaleci konusunda ne orkun ne de serkan tolga dan daha iyi kaleciler değil. bence de bir kaleci takımın %30 udur. rüştü senelerce taşıdı fb yi sırtında. bizim acilen çok iyi bir kaleci bulmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar bu konuyu uzatmanın anlamı yok tamam oyuncuyu beğenmemişler ben daha iyisinin alınacağına eminim ...

eğer bu yüzden bu kadar kızıyorsanız yönetime haksızlık yapıyorsunz ...
                        elbette konuyu uzatmanın bir anlamı yok.Daha doğrusu bu rezilliği bir an önce unutup unutturabilirsek bizim için kardır.Kimse bu klubün öyle veya böyle küçüldüğünü görmek istemez aramızda.
                        iskefiyeli

Yorum

• Bu Orkun işi ne oldu dün bir arkadaş ist. gelip nuri yle görüşecek diyodu budamı fos çıktı gerçi ben alınmasından yana değilim ama...
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• evet ya bence bir 10 numara bir de kaleci hemen alınmalı ...

ama güveniyorum yönetime çok gizli bi şekilde bitirecekler transferleri ...

Yorum

• Nick Carle defteri kapandı
                              Trabzonspor, yaklaşık üç aydır yakından izleyip transfer listesine dahil ettiği Avustralyalı yıldızdan, menacer problemi sebebiyle vazgeçti.
                              16.06.2007

Fenerbahçe polemiği
                              Nick Carle transferinde sürpriz bir gelişme daha yaşandı... İlk başta Fenerbahçe için Türkiye’ye geldiği ve Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde olduğu öne sürülen, ardından asıl Trabzonspor’un gündeminde olduğu anlaşılan Avustralyalı futbolcuyla kısa bir flörtün ardından yolların kesin olarak ayrıldığı öğrenildi. Nick Carle defterinin kapanmasında menacer ve kontenjan sorununun başrolü oynadığı bildirildi.

Apar topar geldiler
                              Karadeniz ekibinin üç aydır gündeminde olan ve maçları yakından takip edilen Nick Carle ile başka bir ekibe gitmesinin önüne geçecek ön protokol dahi imzalandığı bildirildi. Ancak, Trabzonspor’un “Bizden haber bekleyin. Kontenjan problemimiz var. Bunu hallettikten sonra sizleri Türkiye’ye davet edeceğiz” ifadelerine rağmen menacerlerin başarılı oyuncuyu apar topar Türkiye’ye getirmesi işleri karıştırdı.

Kurnazlık yaptılar
                              Öte yandan menacerlerin Türkiye’de Fenerbahçe adını da kullanarak fiyat pazarlığında kâr elde etmeyi planlanladığı öğrenildi. Bu durum da başta Başkan Nuri Albayrak olmak üzere Bordo-Mavililer’i kızdırdı. Bu şartlar altında transferin gerçekleşmeyeceğini açıklayan Trabzonsporlu yetkililer, Carle’ye teşekkür ederek görüşmelere nokta koydular. Avustralyalı futbolcunun dün menaceriyle beraber ülkesine döndüğü, Trabzonspor’un da arayışlarına kaldığı yerden devam edeceği bildirildi.

Serhat DEMİRTAŞ

Eger gercekden 3 ay izlendiyse YAZIKLAR OLSUN!!!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Rota Bobadilla

Paraguay Milli Takımı'nı da koruyan Boca Juniors'un 31 yaşındaki file bekçisi için görüşen yönetim son kararı Ziya Doğan'a bıraktı.

Kaleci arayışlarınıyoğun bir şekilde sürdüren Trabzon'un transfer listesine yeni bir isim daha eklendi: Aldo Bobadilla. Bordo-mavili yönetimin, menajerlerin önerdiği Paraguay Milli Takımı kalesini de koruyan Boca Juniors'lu kaleciyi araştırmaya başladığı öğrenildi. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Boca Junior'dan

teknik direktör Miguel Angel Russo ile yaşadığı sorun nedeniyle ayrılmak istediği ifade edildi. 3 kez Dünya Kupası'nda da forma giyen Bobadilla, 8 kez milli oldu.

FİYAT DÜŞÜRÜLMELİ
                                Bordo-mavili yöneticilerin, teknik direktor Ziya Doğan'la değerlendirme yapacağı belirtildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak "İlla ki kaleci almak zorunda değiliz. Tolga da iyi. Kalemizi başarıyla korur'' dese de özellikle alternatiflerin arttırılarak fiyat düşürülmeye çabalandığı ifade edildi. Dudek için haber bekleyen Karadeniz ekibi, Hasagiç'i şimdilik geri plana atmış durumda. Martinez'de uygun fiyata düşülmesi için de görüşmeler sürdürülüyor.

Son karari o TD birakacaklarmis!
                                Isde bu cooooooooooook vahim bir Durum
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X