Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu gökdeniz gidiyormu gerçekten
    ne yapıyor bu yömetim yaa
    borç kapatacaklarsa takımıdamı bitirecekler
    tamam futbol bir endüstri olabilir
    ancak ticarethane karhane deyil
    yani başarı borçsuz ve kasanda tonlarca para olması deyil
    başarı müzendeki kupalardır
    ben anlamıyorum bugünki gazetelerin tamamı gökdenizi göndermişler nerdeyse inanmıyorum daha dogrusu inanmak bile istemiyorum
    derdin borç kapatmaksa hiç futbolcuda alma borca girme
    sen niye elindeki işleyen makinanı satıyorsun ,
    tüccarsan tacirsen işadamıysan çalışmayan makinanı satta
    adam diyelim
    yok ya ben bukadar deyildir bu yönetim diyordum
    tek temennim kaldı inşallah satılmıyordur yoksa
    yoksa herşeybiter
    çünki
    gökdeniz tek başına takımdı
    yerine kimi alırlarsa alsınlar dolduramazlar
    ve şunuda iddia ediyorum belki fatih tekkenin yeri doldurulur ama gökdenizin yeri doldurulmaz hele serkanla asla doldurulmaz
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Nick Carle defteri kapandı

Trabzonspor, yaklaşık üç aydır yakından izleyip transfer listesine dahil ettiği Avustralyalı yıldızdan, menacer problemi sebebiyle vazgeçti.
      16.06.2007

Fenerbahçe polemiği
      Nick Carle transferinde sürpriz bir gelişme daha yaşandı... İlk başta Fenerbahçe için Türkiye’ye geldiği ve Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde olduğu öne sürülen, ardından asıl Trabzonspor’un gündeminde olduğu anlaşılan Avustralyalı futbolcuyla kısa bir flörtün ardından yolların kesin olarak ayrıldığı öğrenildi. Nick Carle defterinin kapanmasında menacer ve kontenjan sorununun başrolü oynadığı bildirildi.

Apar topar geldiler
      Karadeniz ekibinin üç aydır gündeminde olan ve maçları yakından takip edilen Nick Carle ile başka bir ekibe gitmesinin önüne geçecek ön protokol dahi imzalandığı bildirildi. Ancak, Trabzonspor’un “Bizden haber bekleyin. Kontenjan problemimiz var. Bunu hallettikten sonra sizleri Türkiye’ye davet edeceğiz” ifadelerine rağmen menacerlerin başarılı oyuncuyu apar topar Türkiye’ye getirmesi işleri karıştırdı.

Kurnazlık yaptılar
      Öte yandan menacerlerin Türkiye’de Fenerbahçe adını da kullanarak fiyat pazarlığında kâr elde etmeyi planlanladığı öğrenildi. Bu durum da başta Başkan Nuri Albayrak olmak üzere Bordo-Mavililer’i kızdırdı. Bu şartlar altında transferin gerçekleşmeyeceğini açıklayan Trabzonsporlu yetkililer, Carle’ye teşekkür ederek görüşmelere nokta koydular. Avustralyalı futbolcunun dün menaceriyle beraber ülkesine döndüğü, Trabzonspor’un da arayışlarına kaldığı yerden devam edeceği bildirildi.

Serhat DEMİRTAŞ
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu menajerlere de sinir olmaya başladım.Her şeyin altından onlar çıkıyor.Biz de menajer olalım parayı götürürüz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• iyi oldu yaaa hep menejerelere para kaptıryoruz

Yorum

• Birsey soracagim Mehmet Yilmaz'i sattik mi kiralik mi gönderdik
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 458 sayfa geride bırakmışız demekki boş boş bekliyoruz transferi
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birsey soracagim Mehmet Yilmaz'i sattik mi kiralik mi gönderdik
                sattık kiralık değil bonservisiyle

Yorum

• Gün yeni, umutlar yeni, önümüz aydınlık olur inşallah
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• az önce karadeniz tv de yayınlanan spor heberlerinde Nick Carle ile prensipte anlaşıldıhını ziya hocanın onayının beklendiğini söyledi..
                    uğur barol 'lada resmen teklif gönderdiğini söyledi..
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Bu febe'den iyice igrenmeye basladim.. Adamlar oynatmayacaklari adamlari aliyorlar, sirf rakipleri almasinlar diye.. Ve Turk futbolunun gelecegini sonduruyorlar.. Serkan Balci, Semih Senturk, Ugur Boral, Mehmet Yozgatli, Selcuk, Kemal, Can Arat vs vs ve son olarak da Collin Kazim.. Bu adamlar da da kabahat var, kardesim gidin 3 kurus az para alin adam gibi top oynayin.. Bu acidan Serkan'i bize gelmesinden dolayi tebrik ediyorum. Ayni karari Ugur Boral'da alirsa kendisi icin cok akilli bise yapmis olur. Wederson'un R.Carlos'un arkasinda oturacagina gelsin bizde oynasin, milli takima yukselir, o potansiyeli olan bir adam..

Futbolcularin para hirsini da anlamis degilim. yani senede 1m $ kazanmakla 2m $ kazanmak arasinda ne fark var kardesim, dune kadar zaten ac geziodun.. Voleyi vurdun iste, ben yillardir calisiyorum o paralarin binde birini bile kazanamadim daha, biraz tatmin olun . . Paraniz var iste, bundan sonra futbolunuza bakin ..

Son olarak da, konuyla pek alakasi yok ama, bu aksam uzun bi aradan sonra Fatih Tekke'mizi izlemeye gidiyorum, bugun Himkispor ile Zenit Petergucu'nun maci var.. Trabzonspor formami (turuncu olani) giydim mac saatini bekliyorum.. Konusabilirsem sizlerden selam soylerim Fatih'e ..
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• carle ile anlaşılamamış. daha iyisi alınacakmış.

madem daha iyisini alma şansın vardı neden baştan ona yönelmedin. normalde seçimler iyiden kötüye doğru gitmez mi.

bir dostum marmara üniversitesine rahat girebilecek puana sahipken bir aklı evvelin yanlış sıralaması ile van 100. yıla ilk sıradan girmişti.

Yorum

• Carle ülkesinde 1 numara

Çevikliği ve çalımlarıyla öne çıkan yıldız geçen yılın ‘en iyi‘ ve ‘en çalışkan‘ futbolcusu seçildi

TRABZONSPOR’UN İstanbul’a getirdiği ve prensipte anlaştığı Şili asıllı Avustralyalı Nick Carle’nin çok yetenekli bir futbolcu olduğu ortaya çıktı. Ülkesinde çok sevilen ve attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle dikkat çeken Carle’nin ilginç özellikleri dikkat çekiyor. Avustralya Ligi’nde Newcastle Jets formasıyla bu sezon 21 maçta 4 gol atıp, 7 de asist yapan Carle’ın yeteneği küçük yaşta okul takımında fark edilmiş. Altyapı takımlarında daha çok salon futbolu oynayarak kendini geliştiren Carle 5 sezon Sydney Olimpic formasını giydikten sonra başarısız bir Avrupa macerasına da imza atıyor.

TROYES’DA DA OYNADI

FRANSA’NIN Troyes takımına transfer olan Avustralyalı yıldız 1 yıllık aradan sonra tekrar ülkesine dönerken Marconi Stallions ile anlaştı. Son iki senedir de Newcastle Jets formasını giyen ve taraftarın sevgilisi olan Carle takımın da ikinci kaptanı. 25 yaşındaki oyuncu çevikliği, çalım yeteneği ile dikkat çekiyor. Adelaide United’a attığı gol 2006-2007 sezonun golü seçildi. Avustralya futbol internet sitesi ’pintculture.com’ tarafından da yılın futbolcusu seçildi.

Takımın penaltıcısı, oyun kurucusu ve en önemli silahı. Alçakgönüllülüğü ve çok çalışması ile taraflı tarafsız herkes tarafından takdir görüyor. Takım arkadaşları tarafından 2007 yılının en çalışkan futbolcusu seçildi. Geçen sezon Avustralya genelinde sadece futbolcuların oylarıyla belirlenen en iyi futbolcu ödülü olan ‘Johnny Warren’ ödülüne layık görüldü. Maradona’nın büyük bir hayranı olan Carle Avustralya’nın Maradonası olarak tanınıyor.

BALIK TUTMA HASTASI

CARLE, Avustralya Milli Takımı’nda daha çok görev alabilmek için Avrupa’da oynamayı tercih ettiğini belirterek ayrılmak istediğini söylemişti. Özel yaşamıyla da ön plana çıkan Avustralyalı yıldızın Teksas Holdem poker oynamayı ve balık tutmayı çok sevdiği öğrenildi.

Haber: EREN BOZKURT

kafam alalk bullak oluyor her transfer dönemimde
                          varmı bu işlerden bişe anlayıp bize özetleyecek?
                          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Carle ülkesinde 1 numara

Çevikliği ve çalımlarıyla öne çıkan yıldız geçen yılın ‘en iyi‘ ve ‘en çalışkan‘ futbolcusu seçildi

TRABZONSPOR’UN İstanbul’a getirdiği ve prensipte anlaştığı Şili asıllı Avustralyalı Nick Carle’nin çok yetenekli bir futbolcu olduğu ortaya çıktı. Ülkesinde çok sevilen ve attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle dikkat çeken Carle’nin ilginç özellikleri dikkat çekiyor. Avustralya Ligi’nde Newcastle Jets formasıyla bu sezon 21 maçta 4 gol atıp, 7 de asist yapan Carle’ın yeteneği küçük yaşta okul takımında fark edilmiş. Altyapı takımlarında daha çok salon futbolu oynayarak kendini geliştiren Carle 5 sezon Sydney Olimpic formasını giydikten sonra başarısız bir Avrupa macerasına da imza atıyor.

TROYES’DA DA OYNADI

FRANSA’NIN Troyes takımına transfer olan Avustralyalı yıldız 1 yıllık aradan sonra tekrar ülkesine dönerken Marconi Stallions ile anlaştı. Son iki senedir de Newcastle Jets formasını giyen ve taraftarın sevgilisi olan Carle takımın da ikinci kaptanı. 25 yaşındaki oyuncu çevikliği, çalım yeteneği ile dikkat çekiyor. Adelaide United’a attığı gol 2006-2007 sezonun golü seçildi. Avustralya futbol internet sitesi ’pintculture.com’ tarafından da yılın futbolcusu seçildi.

Takımın penaltıcısı, oyun kurucusu ve en önemli silahı. Alçakgönüllülüğü ve çok çalışması ile taraflı tarafsız herkes tarafından takdir görüyor. Takım arkadaşları tarafından 2007 yılının en çalışkan futbolcusu seçildi. Geçen sezon Avustralya genelinde sadece futbolcuların oylarıyla belirlenen en iyi futbolcu ödülü olan ‘Johnny Warren’ ödülüne layık görüldü. Maradona’nın büyük bir hayranı olan Carle Avustralya’nın Maradonası olarak tanınıyor.

BALIK TUTMA HASTASI

CARLE, Avustralya Milli Takımı’nda daha çok görev alabilmek için Avrupa’da oynamayı tercih ettiğini belirterek ayrılmak istediğini söylemişti. Özel yaşamıyla da ön plana çıkan Avustralyalı yıldızın Teksas Holdem poker oynamayı ve balık tutmayı çok sevdiği öğrenildi.

Haber: EREN BOZKURT

kafam alalk bullak oluyor her transfer dönemimde
                            varmı bu işlerden bişe anlayıp bize özetleyecek?
                            arkadslar carle işi kapandı artık bence daha yorum yazmayalım
                            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• transferde çok titiz davranıyorlarmış.. bu nasıl titizliktir anlamadım. menajerler getirmiş adamı türiyeye sanki domates getirir gibi bizde ha fena adam değil bi görüşelim demişiz. arupalara güney amerikalara giden lemi ziya ne yapmaya gitmişler acaba. böle titizlik olmaz olsun sinirden patlıcam ya. gs bu çapulcu haliyle lincoln alacak nerdeyse wallahş yaz<ık yazık

Yorum

• arkadaşlar biz kasımpaşadan erhanı aldık mı imza attımı
                                işkenaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X