Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vallaha öle değil martinez ii ama
    jefferson 188 martinez 190
    kilo dada 83 - 89
    ne alaka anlamadım
    martinez daha tecrübeli yetenek konusunda kuşkuluyum ama
    martinez alınabilir
    çok çok abartmayalım doğa üstü de değil 50 ye yakın gol eydi bu sene(defans falan yok ama bir çok saçma sapan da gol yedi)
    Dediklerin dogru ama görünüşleri öyle gözükmüyor kardeşim
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      santrafor icin Roque Santa Cruz a ne dersiniz?
      Bayern Münihte su an ama Bayern satmak istiyor,forma sansi bulamiyor diye..ee normal Luca toni ve riberiyi aldilar
      olmazsa yanına makaay'ı da alırız

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        olmazsa yanına makaay'ı da alırız
        evet cok iyi bir fikir!!!!
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

evet cok iyi bir fikir!!!!
          klose ve diego da geldimi tmm işte lincoln ün de aklını çelelim
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya kardeşim vur dedikse öldürün demedik biraz makul isteklerde bulunun bende messiyi istiyorum ama ne yapalımki imkan yok belki 34ünde gelir)
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• arkadaşlar kemal okyay kim kayserideki..az önce melih arkadaş yazmış ferhatla takasını...önliberpmu o da?
              Alper PEKEN
              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                klose ve diego da geldimi tmm işte lincoln ün de aklını çelelim
                Bundesliga gitmisken Hildebrandti da alalim

-------------Hildebrand-----------
                Jabi----Stepanov----Risp------Celo

-----------KECELINHO-------------

------Klose---Makay---Diego------
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Bundesliga gitmisken Hildebrandti da alalim

-------------Hildebrand-----------
                  Jabi----Stepanov----Risp------Celo

-----------KECELINHO-------------

------Klose---Makay---Diego------

orda eksik var rispin yerine terry olması lazım

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar kemal okyay kim kayserideki..az önce melih arkadaş yazmış ferhatla takasını...önliberpmu o da?
                    fenerbahçeyyi dağıtan 21 yaşındaki ümit milli sol açık
                    fenerin sağ kanadını duman edip 1 gol atıp oyunu felç etmişti ama bi parlayıp bir sönüyo yetenekli henüz genç
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Real'den Kaka'ya servet!

Real Madrid'in geçen sezondan beri peşinde koştuğu, ancak Milan'ın satmayacağını kesin bir dille açıkladığı Brezilyalı Kaka'nın ismi yeniden gündeme geldi.

Yıldız transfer geleneği bu sezon da sürdürmek isteyen Real Madrid, Kaka için 75 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Tuttosport'un iddiasıa göre, Real Madrid sportif direktörü Pedrag Mijatovic ile Kaka'nın menajeri Franco Baldini Madrid'de pazartesi günü bir araya gelerek ve Kaka'nın transferini görüşecek.

Real Madrid başkanı Ramon Calderon da Mijatovic'in Kaka için girişimlerini hızlandırdığını, bu transfere Milan yönetiminin soğuk bakmasına rağmen bu girişimlerin Milan'ı kararından döndürebileceğini söyledi. Kaka ile ilgilendiklerini daha önce açıklayan Real Madrid, İtalyan ekibinden büyük tepki almıştı.

Öte yandan Milan ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Kaka'yla yaptıkları bir sohbetten de söz eden Brezilyalı yıldız Robinho, "Kaká'nın Real Madrid'e gelip gelmeyeceğini bilemem, çünkü o artık bir Avrupa şampiyonu. Ama bildiğim bir şey var, o da Kaka'nın Real Madrid'i çok sevdiği ve takımdan hep övgüyle söz ettiği. Bana burada oynamaktan büyük mutluluk duyacağını ama Milan'ın onu bırakmasının çok zor olduğunu söyledi," diye konuştu

suraya bakin ya real kakayi bedavaya aliyor bizim yönetim uyuyor...ver iste 80milyon sen al....ne beklersin bizim geri kalmis yönetimden...offf yanarim ben kakaya...gidiyor bedavaya
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar kemal okyay kim kayserideki..az önce melih arkadaş yazmış ferhatla takasını...önliberpmu o da?

22 yaşında Sol kanatta oynuyo Kayseri altyapısında yetişmiş,kendisi ile ilgili çıkan haberde Fanatik Beşiktaşlıyım demiş

Yorum

• arkadaşlar birisi bana orkun transferinin şaka olduğunu söylesin ben o adam için erciyeste oynayacak kapasiteye sahip değil diyordum ...

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oscar Cardozo

O kadar Arjantin'e bakıyorlar, bu forveti de görmüşlerdir elbet

http://www.youtube.com/watch?v=CbHERL_Bz18
                              Adam dehşet ancak sanki o ligde takımların defansif yönü iyi değil gibi geldi bana. Bizim Türkiye'de Anadolu takımları panter kesiliyor. Sıkı markaj ve bol pres var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Carle'nin bizde iyi iş yapabileceğini düşünüyorum ama şöyle Arjantin'li bir orta saha oyuncumuz olsun isterdim (Ziya'nın hatırı için kel Arjantin'li de olsa olur).

Veron diosun yani
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X