Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stichus
    Rafael sobisi masada olsun İspanyada külübler küme düştümü oyuncular bonservislerini alabiliyo. )))
    lavezzi rafael sobis olsun daha ne olsun ))) stichusta her şey güzel olcak desin )))
    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 17:25.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bana göre izlemediyse denemesi mantıklı, bunun için ziya'ya kızamıyorum.

Kamp başlamadığına göre halı sahada deneyebilir
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stichus
        Rafael sobisi masada olsun İspanyada külübler küme düştümü oyuncular bonservislerini alabiliyo. )))
        rafael sobis mi dediniz!
        biraz alçaktan uçmakta fayda var.
        burdayim,
        sorunun cevabi içtigi yerde
        http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Oyuncuyu anladık da kaleci Türkiye ligini tanısa ne olur tanımasa ne olur?
          Stichus'un yürüttüğü mantığa göre geriye Orkun kalıyor.
          Kanımca işimizi görür.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rafael sobis mi dediniz!
            biraz alçaktan uçmakta fayda var.
            hayaller güzel oluyo ))

Yorum

• Nick Carle'ye onay çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
              Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.
              KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
              Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce Gerede'de iki grup halinde yapmayı planladığı kampı tek döneme indirdi. Doğan, milli takım kamplarından yorgun dönen Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Risp, Yattara, sakatlıkları devam eden Risp, Stepanov ve Musa ile izinli olan Ceyhun dışındaki tüm futbolcuları 20 Haziran'da Gerede'ye davet etti.
              Ziya Doğan, İnter Toto maçlarında gençlere şans vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım. Ancak Milli takım kampları nedeniyle yorgun olan ve sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Bu futbolcuları daha sonra kampa davet edeceğiz. Genç futbolcuların idman performansına göre İnter Toto için bir takım kuracağım. Eğer onların performansı beni memnun ederse bir iki takviye ile yine o futbolcu arkadaşlarımızla İnter Toto'da mücadele edeceğim. Ancak memnun etmezlerse As takım futbolcularnı da kadroya dahil edeceğiz. Ancak ben gençlere güveniyorum, onların da beni pişman etmeyeceğini biliyorum" dedi.

15.06.2007
              Kaynak : DHA

Yorum

• carleyi her gördüğümde direk bu adam avustralyalı olamaz arjantinli diyordum
                şili asıllıymış belli zaten çok yetenekli ne derseniz diyin
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Carle'nin bizde iyi iş yapabileceğini düşünüyorum ama şöyle Arjantin'li bir orta saha oyuncumuz olsun isterdim (Ziya'nın hatırı için kel Arjantin'li de olsa olur).
                  Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                  Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nick Carle'ye onay çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
                    Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.
                    KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce Gerede'de iki grup halinde yapmayı planladığı kampı tek döneme indirdi. Doğan, milli takım kamplarından yorgun dönen Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Risp, Yattara, sakatlıkları devam eden Risp, Stepanov ve Musa ile izinli olan Ceyhun dışındaki tüm futbolcuları 20 Haziran'da Gerede'ye davet etti.
                    Ziya Doğan, İnter Toto maçlarında gençlere şans vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım. Ancak Milli takım kampları nedeniyle yorgun olan ve sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Bu futbolcuları daha sonra kampa davet edeceğiz. Genç futbolcuların idman performansına göre İnter Toto için bir takım kuracağım. Eğer onların performansı beni memnun ederse bir iki takviye ile yine o futbolcu arkadaşlarımızla İnter Toto'da mücadele edeceğim. Ancak memnun etmezlerse As takım futbolcularnı da kadroya dahil edeceğiz. Ancak ben gençlere güveniyorum, onların da beni pişman etmeyeceğini biliyorum" dedi.

15.06.2007
                    Kaynak : DHA
                    inşallah dorğudur geliyor star geliyor
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• stichus

arjantinli oyuncu biliyomuyuz)))

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Carle'nin bizde iyi iş yapabileceğini düşünüyorum ama şöyle Arjantin'li bir orta saha oyuncumuz olsun isterdim (Ziya'nın hatırı için kel Arjantin'li de olsa olur).
                        Juan Sebastian Veron
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana göre izlemediyse denemesi mantıklı, bunun için ziya'ya kızamıyorum.

Kamp başlamadığına göre halı sahada deneyebilir
                          Sahi nerede deneyecek bunu evet buldum trabzonda yayla şenliklerine ait turnuvalar başlamış kesin orada deneyecek onu
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyuncuyu anladık da kaleci Türkiye ligini tanısa ne olur tanımasa ne olur?
                            Stichus'un yürüttüğü mantığa göre geriye Orkun kalıyor.
                            Kanımca işimizi görür.
                            kaleci türkçeyi sökene dek jefferSON'umuzu hazırlar herhalde.... zaten defans gine-isveç-sırp-türk gibi oldukça geniş bir 4-4-2 potpurisi...arkasına da bir paraguay'lı... 4 farklı kıta mı oldu ne
                            burdayim,
                            sorunun cevabi içtigi yerde
                            http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• arkadaslar artik birakalim elestirmeyi, artik destek, HAYDI YÖNETIM TRANSFERI KAMPA KADAR BITIR....GETIRELIM SU KUPAYI TRABZONA....HEYCANLANDIM YA

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaslar artik birakalim elestirmeyi, artik destek, HAYDI YÖNETIM TRANSFERI KAMPA KADAR BITIR....GETIRELIM SU KUPAYI TRABZONA....HEYCANLANDIM YA
                                bencede artik destek zamani geliyo ///

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X