Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son dakika orkun ts ile görüşmek için ist a geldi!!!
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      son dakika orkun ts ile görüşmek için ist a geldi!!!
      Orkun mu? yapmayin etmeyin ya...onu alacagina Tolga kalsin kalede. bu orkun manyak birine benziyor
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

Ne diyorsun sen Trabzonla görüsmek icin Trabzona gelsin bu Orkun gelebilir bana öyle geliyor.....
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar bu yabancı oyuncu konusunda sanırım atlanılan bir yer var .. şimdi bu forumda gerçekten müthiş takip eden bu işi iyi bilen arkadaşlar var buna hiç söz yok ...tespitler de mutlaka çok iyidir ...

Ama şu durum sanki biraz gözden kaçıyor bu oyuncular Trabzona gelip burada yaşayacaklar ...Trabzon bir istanbul ankara izmir değil ...Bu adam buraya uyum saglayabilecek mi şehre ayak uydurabilecek mi sosyal yapıyı kaldırabilecek mi ? bunlara da dikkat etmek lazım ....Avrupanın bir çok şehrinde sosyal hayat mutlaka ki Trabzon çok daha iyi farklı veya rahat uyum saglanacak şekilde ...Marcelinhonun bir demecini okumuştum şehre uyum saglamak anlamında sıkıntısı oldugunu söylüyordu gerçi o takıma da uyum saglayamadı malum sebepten dolayı

Bizim için sanki eski dogu bloku ülkeleri ile gürcistan KISMEN güney amerika ve afrika daha uygun gibi geliyor ..

Herşeyde önce ziya ya uyum sağlayabilmeli
          mesela öyle güzel çalımlar atıp adam eksiltip rakip kaleye filan gidebiliyorsa hemen o özelliklerini unutup defansif yeteneklerini geliştirmek zorunda sonra zaten şehre alışır :P
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Oscar Cardozo

O kadar Arjantin'e bakıyorlar, bu forveti de görmüşlerdir elbet

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orkun mu? yapmayin etmeyin ya...onu alacagina Tolga kalsin kalede. bu orkun manyak birine benziyor
              Yok hırslı kaleci tam bize göre....

Yorum

• sallama ya da demleme haber yapmayın duygularımızla oynamayın dikkat cekmek için iş yapmayın

Yorum

orkunmu nefret ediyorum ben heriften yaa

hırs herşey değil kimdi bu forumdan biri tikli tilki diyordu ona

turgay şeren daha iyi ondan
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne diyorsun sen Trabzonla görüsmek icin Trabzona gelsin bu Orkun gelebilir bana öyle geliyor.....
                    direk nuri ile görüşüyor nick te ist geldi bunda bence bir sakınca yok!
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu yabancı oyuncu konusunda sanırım atlanılan bir yer var .. şimdi bu forumda gerçekten müthiş takip eden bu işi iyi bilen arkadaşlar var buna hiç söz yok ...tespitler de mutlaka çok iyidir ...

Ama şu durum sanki biraz gözden kaçıyor bu oyuncular Trabzona gelip burada yaşayacaklar ...Trabzon bir istanbul ankara izmir değil ...Bu adam buraya uyum saglayabilecek mi şehre ayak uydurabilecek mi sosyal yapıyı kaldırabilecek mi ? bunlara da dikkat etmek lazım ....Avrupanın bir çok şehrinde sosyal hayat mutlaka ki Trabzon çok daha iyi farklı veya rahat uyum saglanacak şekilde ...Marcelinhonun bir demecini okumuştum şehre uyum saglamak anlamında sıkıntısı oldugunu söylüyordu gerçi o takıma da uyum saglayamadı malum sebepten dolayı

Bizim için sanki eski dogu bloku ülkeleri ile gürcistan KISMEN güney amerika ve afrika daha uygun gibi geliyor ..
                      Genel hatlarıyla söylediklerine katılıyorum. Gürcü oyuncular gördüğüm zaman Avrupa takımlarında, bunların önce bizde oynaması gerek diye düşünüyorum.

Ama futbolcuların kişisel beklentileri de önemli, her insan büyük şehirde yaşamak ister demek mümkün değil. Mesela Petkoviç Avustralya'dan geldikten sonra gayet iyi uyum sağlamıştı.

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herşeyde önce ziya ya uyum sağlayabilmeli
                        mesela öyle güzel çalımlar atıp adam eksiltip rakip kaleye filan gidebiliyorsa hemen o özelliklerini unutup defansif yeteneklerini geliştirmek zorunda sonra zaten şehre alışır :P
                        Ben ki imzamda Ziya hocayı istemiyorum; bence Ziya hocaya değil, bu gidişle Haşim Bey'e uyum sağlamak gerek!
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

nick carl ile kesin anlaştık kemal okyay için kayseri ferhatı istiyor bu da b itmek üzere!
                          2 tane güzel haber ama zannetmiyorum...
                          cünkü ferhat ziyanın prensi hiç bir ke prensini satar mı
                          BORDO MAVILIM

Yorum

• Kaleye isterimki Villar Bobondila gibi tecrübe sahibi Tolgayı yetiştirebilecek kaleci alınsın veya Martinez gibi ligimizde basarılı olmus oyunu baslatmada cok basarılı bir kaleci alınsın ama Orkununda iyi bir kaleci oldugunu Ankaragücünden beri düşünüyorum yetkim olsa ilk Orkun tercihi yapmazdım
                            ama Tolga ile iyi ikili olabilirler.
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Orkunun tipi bana Fatih Tekke yi andırıyo acaba nereli Orkun bilen varmı???

Yorum

• orkunmu yine kalemmiz boş desene yazık verilen paralara bu yönetim ve ziyadan şüpheleniyorum trabzonsporu sabote etmeye çalışıyorlar gibi sanki
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X