Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Juan Sebastian Veron
    d'alesssandroyu alalım ))))
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayaller güzel oluyo ))
      Football Manager'de ne güzel oluyor di mi..
      yıl 2012, şampiyonlar ligi finalinde Trabzonum Manchester'a 4-0 patlatıyor. gollerin 4'ünü de Kerlon atıyor... Kerlon yıldızlaşıyor.
      burdayim,
      sorunun cevabi içtigi yerde
      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Nick Carle'ye onay çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
        Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.

KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
        Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce Gerede'de iki grup halinde yapmayı planladığı kampı tek döneme indirdi. Doğan, milli takım kamplarından yorgun dönen Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Risp, Yattara, sakatlıkları devam eden Risp, Stepanov ve Musa ile izinli olan Ceyhun dışındaki tüm futbolcuları 20 Haziran'da Gerede'ye davet etti.
        Ziya Doğan, İnter Toto maçlarında gençlere şans vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım. Ancak Milli takım kampları nedeniyle yorgun olan ve sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Bu futbolcuları daha sonra kampa davet edeceğiz. Genç futbolcuların idman performansına göre İnter Toto için bir takım kuracağım. Eğer onların performansı beni memnun ederse bir iki takviye ile yine o futbolcu arkadaşlarımızla İnter Toto'da mücadele edeceğim. Ancak memnun etmezlerse As takım futbolcularnı da kadroya dahil edeceğiz. Ancak ben gençlere güveniyorum, onların da beni pişman etmeyeceğini biliyorum" dedi.
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Şimdi de Galatasaray devreye girdi...

Dünyanın önde gelen haber ajanslarından AFP’nin Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını duyurduğu, ancak Sarı-Lacivertliler’in resmi internet sitesinde yalanladığı Carle’nin transferi hayli ilginç bir şekilde gelişti. Trabzonspor'un, Avustralyalı futbolcuyla dün büyük ölçüde anlaşmaya varmasının ardından bugün de Avustralya’da yayınlanan Four Four Two, “Avrupa’nın en yaşlı teknik direktörlerinden birine sahip" Galatasaray’ın devreye girdiğini yazdı.

Trabzonspor büyük ölçüde anlaşma sağladı

Adı Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında anılan Avustralyalı futbolcu Nick Carle için Trabzonspor, son adımları atmaya hazırlanıyor. Dün akşam yapılan ön görüşmede futbolcu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilen Trabzonspor yönetiminin, son görüşmeyi yapmadan önce teknik direktör Ziya Doğan'ın sunacağı raporu beklediği öğrenildi. Ziya Doğan'ın futbolcunun kasetlerini incelemeye aldığı öğrenilirken, tecrübeli hocanın alternatif isimler üzerinde de durduğu belirtildi. Albayrak ve kurmaylarının Carle'nin kasetlerini izlediği ve bu futbolcu beğendiği vurgulandı. Bonservis bedeli 550 bin dolar olan Carle için yönetim son kararı yarın verecek. Trabzonspor yönetimi şu ana kadar bu transferi doğrulamazken, bazı yönetim kurulu üyeleri Carle'nin transferinin sonlandığını ancak, yabancı kontenjanı sorunu çözülene kadar, resmi açıklama yapılmayacağını söylediler. Trabzonspor yönetimi şimdi Tomas Jun, Djokaj ve Musampa'yı gönderip, yeni transferler Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ve Newcastle Jets takımından Nick Carle'ye yer açmanın planlarını yapıyor. Carle ile her konuda anlaşan yönetimin, Avrupalı bir yıldız ismin peşinde olduğu bu futbolcunun alınması durumunda Carle'den vazgeçilebileceği açıklandı.

Nick Carle'ye onay çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
          Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.

AVUSTRALYA BASINI: CARLE İÇİN GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ"
          Avustralya’da yayınlanan futbol dergisi Four Four Two, Fenerbahçe’ye geleceği iddia edilen Nick Carle için şimdi de “Avrupa’nın en yaşlı teknik direktörlerinden birine sahip" Galatasaray’ın devreye girdiğini yazdı.
          Derginin internet sitesinde yayınlanan haberde Galatasaray’ın Nick Carle’yi almak için Fenerbahçe’ye rakip olduğu iddia edildi. Haberde, Galatasaray adına çalışan Güney Amerikalı bir temsilcinin 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için aktif bir şekilde çalıştığı ifade edildi.
          Dergi, aynı temsilcinin Arjantinli Juan Riquelme’yi Galatasaray’a getirmek için de bir anlaşmaya varmaya çalıştığını yazdı.

“AVRUPA’NIN EN YAŞLI TEKNİK ADAMLARINDAN BİRİ GALATASARAY’DA"

Haberde 74 yaşındaki Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki Galatasaray’ın, Avrupa’nın en yaşlı teknik direktörlerinden birine sahip olduğu vurgulandı.
          Dergi ayrıca Nick Carle’nin şu anda Türkiye’de olduğu ve Fenerbahçeli yetkililerle görüşmeler yaptığı, gelecek hafta Perşembe günü de Avustralyalı diğer takım arkadaşlarıyla beraber Singapur’a gideceğini öne sürdü.
          Fenerbahçe Spor Kulübü, dün yaptığı resmi açıklamada Avustralya’nın Newcastle Jets takımı oyuncusu Nick Carle ile hiçbir ilişkileri olmadığını duyurmuştu.

bu menejerlik ne güzel iş hele de türkiye gibi bir ülkede. getir bi futbolcuyu havaalanına ver basına gazı 3 kulüp birbirine girsin senede 150-200 bin dolara oynayan adam 1 milyon dolar alsın kendileride arada parayı götürsün. aynısı colin kazım için de olmadı mı...

Yorum

• "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım." diyen ziya hoca bugün mü merak edip bakmış acaba bizim intertoto maçı ne zaman diye? takımı ikiye ayırırken maçın 30 temmuz falan olduğunu mu zannediyordu?
            "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• hata yapmamak için ince elemek sık dokumak tamam.. nokta transfer tamam.. oyuncuyu izlemek.. buna da tamam.. tamam da.. adamı avustralyadan buraya davet etmek ondan sonra seni denemem lazım demek biraz garip..
              daha iyisini alalım eyvallah buna da lafımız yok.. yine de ben adamın yerinde olsam yapılanın ayıp olduğunu söylerdim..
              iyi düşüneceksin, adamı hem davet edip hem izleyelim dersen not ederler bir tarafa..
              şilili not etmese ben not ederim..
              kabul eder denenirse ne ala, yok kabul etmez giderse bu biraz ayıp olmuştur..
              bu arada hoca tamam denemeye gerek yok alalım da diyebilir her an.. sanıyorum baskılardan çekindiği için bir de aniden bu kadar meşhur olduğu ve fenere adı geçtiği için heyecanlandı hoca..
              karla ekmek yemeyi ben buldum ama ben de beğenmedim demişti bir başka hocamız da hani..
              o hesap..
              hayrolsun diyelim ne diyelim..

Yorum

• hele bu oyuncunun bir-iki hafta sonra avustralya gibi kendini dünyaya tanıtmış bir milli takımın kampına gideceğini düşününce bu "deneme" isteği biraz garip geliyor bana.
                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyuncuyu anladık da kaleci Türkiye ligini tanısa ne olur tanımasa ne olur?
                  Stichus'un yürüttüğü mantığa göre geriye Orkun kalıyor.
                  Kanımca işimizi görür.
                  aman arkadaşlar ne orkunu?
                  orkun kim trabzon kim?
                  adama dikkat ettiniz mi son maçlarında ben özellikle baktım adamın kesin biriki tahtası eksik saçma sapan hareketler yapıyor(rizeli kaleci şenol gibi). kendini yerlere atıyor kafasını direklere vuruyor. bize boyle deli dolu bir kaleci değil olgun yaşını başını almış(tabii çürümemiş) tecrübesini hem kendi oyununa hem de takıma özellikle de tolga ya yansıtacak bir kaleci lazım.

Yorum

• ya bu adam denenir mi yaa kalitesi bakımından demiyorum denenir mi diye...

adam taa dünyanın bi ucundan gelmiş , yok biz seni deniyelim ayıp diye bi şey var kardeşim yaa...!!!

Yorum

• sobis brezilyalı olan mı şu betis demi neydi o adamu getirebilrimiyiz ya biz imkanuısz
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takımın ortasahasında ayman serkan ve hüseyin banko oynayacaksa forvetimiz nasıl olacak hala anlayamıyorum ama..
                        neyse, berber de öyle demiş, önüne dökülünce görürsün ak mı kara mı!
                        Yani 3 Ön libero,yani Mantalite yani Hüsran!

Tek ön libero olarak oynamalı Serkan Balcı Hüseyinde defansa çekilmeli, bence en iyisi bu....

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aman arkadaşlar ne orkunu?
                          orkun kim trabzon kim?
                          adama dikkat ettiniz mi son maçlarında ben özellikle baktım adamın kesin biriki tahtası eksik saçma sapan hareketler yapıyor(rizeli kaleci şenol gibi). kendini yerlere atıyor kafasını direklere vuruyor. bize boyle deli dolu bir kaleci değil olgun yaşını başını almış(tabii çürümemiş) tecrübesini hem kendi oyununa hem de takıma özellikle de tolga ya yansıtacak bir kaleci lazım.
                          Tecrübeli ve akıllı bir kaleci gelirmi ziyayla çalışmaya

Yorum

• 25 yalında dünyanın taaa öteki ucundan (şaka değil 3 ay önce gittim 36 saat sürüyor aktarmalarla birlikte ) gelen bi adamı seni deneyeceğiz demek tam temel fıkrası gibi bu adama gerçekten seni deneyelim dediyseler diyene yazıklar olsun dedilerse de tamam diyerek idmana çıkartan futbolcuya da yazıklar olsun onu alan yönetime de .
                            yahu takımı kurtaracağına inanılan bir futbolcuyu 2 idmanda mı alacaksın. yıldız takım seçmeleri mi yapıyorsunuz...
                            eğer bu basının uydurmsı değilse gerçekten saçmalamışlar...

Yorum

• yok yaaa okadarda degil...ziya hoca sanmam böyle birsey desin, oda bilincindedir bu olayin.... bilgisi olan aydinlatirsa seviniriz,...stichus biryerlerden arastirma yaparsin artik

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                25 yalında dünyanın taaa öteki ucundan (şaka değil 3 ay önce gittim 36 saat sürüyor aktarmalarla birlikte ) gelen bi adamı seni deneyeceğiz demek tam temel fıkrası gibi bu adama gerçekten seni deneyelim dediyseler diyene yazıklar olsun dedilerse de tamam diyerek idmana çıkartan futbolcuya da yazıklar olsun onu alan yönetime de .
                                yahu takımı kurtaracağına inanılan bir futbolcuyu 2 idmanda mı alacaksın. yıldız takım seçmeleri mi yapıyorsunuz...
                                eğer bu basının uydurmsı değilse gerçekten saçmalamışlar...

gelir gelir ziyanın kalecilerle bi takıntısı yok. kaleciler koşmadıkları için kondüsyonlarına bakmıyor ne de olsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X