Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• carle alınsın tabi ya ne cıkar deneme tahtasıyız nası olsa ii oynarsa ne ala oynamazsa hoop ara transferde ver bi anadolu takımına sezon sonu da elden cıkarmaya calıs, hep aynı senaryo!

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet bence de illa bi oyuncu saticaklarsa Hüseyini satsinlar.
      Ama tabi kalsa tabi cok daha iyi olur.
      delimisiniz yaa.hüseyin en az gökdeniz kadar önemlidir.hatta bence gökdenizden daha önemli takim icin.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sol kanat istenmemesinin sebebi hocanın oyun sistemi.

Artık belli oldu, bu kadroyla maçına göre 4-3-2-1 ya da 4-2-3-1 oynayacağız.

Eğer kadroda HAS olursa Yattara, Ceyhun, Carle üçlüsünden biri ve yanında Gökdeniz, onların önünde de tek forvet Umut veya alınırsa yeni yabancı oynayacak.

Eğer HAS'tan birini keserse Umut'un arkasında Gökdeniz + Yattara + Carle/Ceyhun oynayacak.

Bu üçlünün sağda, ortada veya solda değişken oynayabilme özelliği var. Sanıyorum hoca da buna güvenip solaçık istemiyor. Yani tek forvetin arkasında sürekli alan değiştiren iki üç yetenekli adam göreceğiz bu sene.

Ha, bi de yenik duruma düşünce 60'tan sonra Ersen de alınıp çift santrafora dönülür elbet.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ikisinide özkan hoca getirdi.demekki onun sayesinde yildiz gördük sirf göktekileri degil bu kadar emegi gecmis ve taraftarlar tarafindan bu kadar haksizlik yapilan kisi yoktur herhalde..yok var senol günes..

bence bizim en iyi yönetildiğimiz dönemdi o zaman.. külübü borç batağından çıkarttı.. futbolun içinden gelmiş futboldan anlayan biriydi.. başkan ara sıra gidip bişiler sorsada öğrense ondan..

Yorum

• Bizim ilacımız Fransa Ligi, orda kaliteli ve ucuz Afrikalı bulabiliriz. Zamanında : Fransa`ya gidip forvet arayışlarına başlayan Halilhodziç, ilk olarak Toulouse`lu Laurent Batlles`le görüştü Tanıyor ve biliyor... Bu adamı çok istemişti, bu takım 3. oldu Fransada, Kamerunlu Emana en önemli adamlarından biri. Ya da herkesin bildiği Lens ten Aruna Dindane, hadi o olmadı Keita yı alamaz mıyız? İlaçlar ortada.
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              delimisiniz yaa.hüseyin en az gökdeniz kadar önemlidir.hatta bence gökdenizden daha önemli takim icin.
              abicim ne gerek var ya delimisin felan yazmaya. Ofansda daha etkili olmak icin bi gökdeniz bu takim icin vezgecilmez. Ziya oldukca zaten defansta sorun yasamayiz bende.

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ziya oldukca zaten defansta sorun yasamayiz .

Yorum

• Arkadaşlar transfer biraz kısmet işidir.Özellilkle yıldız adayı bir futbolcu aldığınızda.Futbolcunun uyum sağlaması da çok önemli.Gelen futbolcuya takım arkadaşlarının yaklaşımı da çok önemli.Bakın Szymek de Thoma s Jun da Atay Başkanın transferleri.Birini şah yaptık diğerini göndermek için yer bulamıyoruz.Stephanov ve Djokaj ayrı bir örnek.Nick adlı Avustralyalı futbolcu maliyetine bakarsak öyle elimizde patlasada çok zarar edeceğimiz bir transfer olmaz.Yabancı kontenjanı sıkıntısını düşünürsek herhalde Yönetimin Fedarsyondan ALDIĞI FISILTILAR varki böyle hareket ediyorlar.Keza Fi Bi de 7.yABANCI transferini yaptı.
                  İnşallah hayırlısı ne ise o olur.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Nedense içimden bir ses Arjantinden topçu getireceğimizi söylüyor.

Yorum

• Arkadaşlar Stichus haklıdır. Doğru Carle benim listemdeydi. İyi düşüncelerinize de teşekkür ederim. Benim listede yaklaşık 110 tane futbolcu vardı, ama bir tanesini tutturabildim diye bakıyorum ben olaya. Yani bu oyuncu Ziya hocanın listesindeydi asıl. Kendisinin de Stichus sayesinde oyuncuyu beğenip istediğini biliyorum. Yani ben sadece oyuncuyu önerdim ama esas bulan Ziya hocadır

Oyuncuya gelince,

Bu oyuncu 2006 yılının en iyi futbolcusu seçilmiş liginde (Kewelllerin, Cahillerin, Vidukaların çıktığı yer) lider özelliği var, kaptanlık ( Liderlik) özelliği var, oyunculara ters gelen ve takımlarda az bulunan solaklık özelliği var, top saklıyor, adam eksiltiyor, uzaktan şutları var, penaltı atabiliyor, tekniği iyi, maç içinde çalışkan görüntü sergiliyor, hızlı, asist yapabiliyor, gol atabiliyor...
                      Maliyeti olsun olsun 1 milyon dolar oyuncuyla birlikte.

Avustralya ligi bizden sadece parasal manada geridedir. Türkiye ligini nasıl kaliteli buluyorsunuz onu da anlamış değilim. Oradan çıkan futbolcular az deniyor. Bizden Avrupa'ya çıkan futbolculardan fazladır.
                      Neden milli takıma seçilemiyor deniyor. Bunun da açıklaması Milli takım hocalarının önceliği yurtdışına giden oyunculardan yana kullanmasıdır. Zaten onun için bu oyuncu da yurt dışına açılmak istiyor

Sonuçta bu oyuncu kaliteli bir oyuncu. Tabiki topsuz oyunu, sosyal ilişkileri, ruh hali, şehre adaptasyonu, maç içi devamlılığı vb kriterler her zaman bir risk teşkil ediyor.

Ama bu bilgiler ışığında bu futbolcu kalitelidir, fiyatı da çok uygundur. Adam transfer oluyor diye dünya ayağa kalktı, en büyük haber ajansları flaş geçti, Uefa bile haber yaptı, biz beğenemedik.

Sizi anlıyorum, Trabzonspor'a daha iyilerini yakıştırıyorsunuz, en iyisini yakıştırıyorsunuz ama biz Trabzonspor taraftarının da artık şu psikolojiden kurtulmaları gerekiyor: 3-0 öndeyken 1 gol yeyince dünya başımıza yıkılmamalı, takımı yuhlamamalıyız

Herkese sevgi saygılar
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 11:50.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Uzun zamandır takip edemiyorum.

Bir arkadaş bi zahmet kimleri aldık, kimleri gönderdik yazarsa sevinirim.

Avusturalya'lı birinden bahsediyor siteler.

Nasıl topcu?
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yane demek istedigim zaten ziya iyi gününde bile 3 ofansif futbolcuyu ilk 11 de oynatiyor. gerisi hep defans futbolcusu. Simdi gökdeniz de giderse keceliyi koyar oraya ofansif oyunu diye sayar. bizde kanser oluruz

Yorum

• Bir kaleci birde Carle veya bi başkasını alıp transferi kapatmak pek hayra alamet değil Hadi solu geçtik sistem falan ama ortaya mutlaka bi adam lazım üçlüden veya ikiliden biri olmak üzere ki asla üçlü olmamalı
                            Ortaya da bi adam alındıkdan sonra sola Erhan ve ileriye alternatif İlhan Tevfik ikilisinden birini aldık mı hayırlısıyla kapatırız transferi

Bu arada kadro baya bi genişledi bu kadar oyuncuyu nasıl karlı bi şekilde elden çıkarırız orasıda ayrı bi sıkıntı tabi

Yorum

• Bu kadar kadroyla herhalde Oftaşı biz alacaz gibime geliyo zaten isminide değiştirmeye gerek yok bir bakmışsın nuri almış oftaş ı aralık ta seçimde var seçilmeme ihtimaline karşılık zemin hazırlıyo olmasın
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun zamandır takip edemiyorum.

Bir arkadaş bi zahmet kimleri aldık, kimleri gönderdik yazarsa sevinirim.

Avusturalya'lı birinden bahsediyor siteler.

Nasıl topcu?
                                abi avustralyalı topcuyu senin gibi, ben de, burdaki arkdaslar da, ZİYA hoca da, Yonetimdekiler de çıplak gosle seyretmiş değiller, benm fikrim tavsiyeler dvd'ler üzerine yaplmaya çalışılan bi transferdir yani piyango
                                transfer gerceklesirse ya çıkarsa diye beklemekten baska sansımız yok!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X