Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş 2006 Dünya kupası kadrosunda yok. Kafalarda soru işareti oluşmuyor değil!!!

Yorum

• gökdeniz için 7 milyon dolar gibi rakam önermiş zenit .......

bu yönetime resmi olarak bu rakam gelirse satarlar valla.......

gitgide gençlerbirliği gibi bi takım olma yolunda ilerliyoruz....

parayla saadet olmaz.. olsaydı geçen yıl olurdu.. sadece fatihin satılmasından 13 trilyon geldi....

bize ne faydası oldu.. sadece biraz daha fazla gözyaşı, kızgınlık ve öfke dolu bir sezon geçirdik.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• adamın oyun stili kısa görüntülerden de olsa kendini belli ediyor.göze hoş gelen birstili var gibi.. kısa görüntülerden yorum yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ancak görüntülerin dışında Avustralya Ligi'nin kalitesini (toplam 8 takımdan oluşan bir lig), Avustralya ve Trabzon arasındaki sosyal farklılığı da gözönünde bulundurarak çok ümitli olmadığımı söyleyebilirim.. Oyuncunun stili bana Erman Özgür'ü hatırlattı..Ondan çok çok kaliteli bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.. Umarım çok daha iyidir, ben yanlış hissediyorumdur..

Ayrıca Ziya Hoca'nın pek hoşlanmadığı tipte bir oyuncu. bir de ziya hocanun meşhur "canlı izlemediği oyuncuyu almam" lafı vardı..hikayeymiş demek ki.. ya da bu oyuncu ucuz olduğu için tercih ettiriliyor Ziya Hocaya..

Son olarak aklıma takılan nokta; Avustralya'da sezon Ağustos sonu başlayıp Ocak Sonu bitiyor..Bu adam Ocak sonundan beri napıyor?
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Zarar etme olasılığı neredeyse yok En kötü ihtimalle bile Jun değil yani
          Hoca epeydir izlemiş beğenmiş güzel
          Yaşlı değil yatmaya gelmiyordur herhalde bu da güzel
          Anladığım kadarıyla epey teknik bi oyuncu bi o kadarda takım oyuncusu olmasını umuyorum

Sağolsun Trabzonolog araştırmış sol kanat değil bu oyuncu oynarını falan geçelim ortaya koy takılsın gibi inşaallah hocada böyle düşünüyordur

Gökdeniz satılmayacakmış performansında ciddi düşüşde olsa solda oynayacak anlaşılan ortada Carle ya da bilinmeyen kişilik muhtemelen sağda Yattara iki de arkalarında ileri kalıyor bir forvet ne diye forvet istiyor bu adam?
          Sol kanada oyuncu almak imkansız herhalde Acaba arkadaki ikiliden birini değiştiremez miyiz?
          İllede daha iyisi diyorum ben

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nick Carle,

açıkcası beni gaza getirecek bir transfer değil. İskandinav ülke futbolcularının mantalitesinin Türk Futboluna uygun olduğunu savunan Ziya Doğan, nasıl olurda Kangurularıyla ünlü deniz aşırı bir ülkeden bu futbolcuyu cesaretle almak için istekli gözüküyor...

Ne diyelim... İnşallah Nick Carle bomerang olmaz
            peki arkadaşım bundan 5 sene öncesine dönelim...o zaman yönetim yattara diye bir futbolcu bulmuş alacaklarmış.adam milli takımda yedek teknik direktörle anlaşamıyo.gece alemini çok seviyor deseler peki bu futbolcu sizi tatmin edermiydi.bırakalım onu bunuda yönetim yapacagı akıllı iş olur...yanlız gökdeniz satılmaması satılırsada o paranın akıllı kullanılması şartıyla olabilir.
            KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

• geçen yıl Fatih satılırken aynen öyle diyorlardı daha iyisini alacağız diyorlardı..........

Yorum

• Ne diyelim... İnşallah Nick Carle bomerang olmaz

İyi bi tespit.İnşallah diyelim

Yorum

• 2002'nin kahramanı İlham Mansız , Son yıllarda bir kaç defa ipten alan Tümer 27-28 yaşına kadar hiç milli oldular mı ?

Adam milli takımda yer bulabilmek için yurt dışına çıkıyor.
                  Avustralyanın en güçlü mevkisi ortasaha.
                  Avustralya Ligini küçümsemeyin. O beğenilmeyen ligden premier lige kaç oyuncu gitmiş , ona bakmak gerek .

Yorum

• İlk olarak acımasızlar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki arkadaşım bundan 5 sene öncesine dönelim...o zaman yönetim yattara diye bir futbolcu bulmuş alacaklarmış.adam milli takımda yedek teknik direktörle anlaşamıyo.gece alemini çok seviyor deseler peki bu futbolcu sizi tatmin edermiydi.bırakalım onu bunuda yönetim yapacagı akıllı iş olur...yanlız gökdeniz satılmaması satılırsada o paranın akıllı kullanılması şartıyla olabilir.

çok güzel söylemişsin..aurelio da geldiğinde kimse tanımıyodu şu an milli takımımızda oynuyo..gayse nin beğenmeyip gönderdiği appiah juventusta yıllarca top oynadı...zaten bizim yönetimden üst düzey bi oyuncu beklemek yanlış olur belki bunlar bi işe yarar...

Yorum

• Nick alınmasın demiyoruz ama gökdeniz-step-yattara yada hüseyinden birisi satılıpta onun parası ile transfer yapılackasa alınmasın.....

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nick alınmasın demiyoruz ama gökdeniz-step-yattara yada hüseyinden birisi satılıpta onun parası ile transfer yapılackasa alınmasın.....
                        hüseyin satılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nick alınmasın demiyoruz ama gökdeniz-step-yattara yada hüseyinden birisi satılıpta onun parası ile transfer yapılackasa alınmasın.....
                          Nick in alınması için bunların satılmasına gerek yokki buda nerden çıktı 500.000 $ lık adam alıyoruz altı üstü 10-15 milyon $ lık değil dikkatinizi çekerim.....
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Surmene_Lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok güzel söylemişsin..aurelio da geldiğinde kimse tanımıyodu şu an milli takımımızda oynuyo..gayse nin beğenmeyip gönderdiği appiah juventusta yıllarca top oynadı...zaten bizim yönetimden üst düzey bi oyuncu beklemek yanlış olur belki bunlar bi işe yarar...
                            ikisinide özkan hoca getirdi.demekki onun sayesinde yildiz gördük sirf göktekileri degil bu kadar emegi gecmis ve taraftarlar tarafindan bu kadar haksizlik yapilan kisi yoktur herhalde..yok var senol günes..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Surmene_Lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              birde şunu ekliyecem.dünyaca ünlü campell bile bize geldi ne kadar mac oynadı bilmiyorum ama sadece 4 gol attı.adama yamyam diyip gönderdiler.yattarayı,aurello gelirken kim tanıyodu allah aşkına..
                              KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

• İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hüseyin satılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                                evet bence de illa bi oyuncu saticaklarsa Hüseyini satsinlar.
                                Ama tabi kalsa tabi cok daha iyi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X