Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adı Fenerbahçe için anılan Avusturalyalı oyuncu Nick Carle’nin Trabzonspor’la trasnfer görüşmek üzere İstanbul’a geldiği bildirildi.
    14.06.2007

İstanbul’a akşam saatlerinde gelen Nick Carle ve menajeri ile bordo-mavili yöneticiler bir görüşme yaptı. Görüşmede tarafların büyük oranda anlaştığı ve yarın son bir görüşmeden
    sonra transferin netlik kazanacağı belirtildi. Avusturalya’da geçen sezon yılın futbolcusu seçilen Nick Carle’nin Newcastle Jets Takımında 10 numaralı formayı giydiği kaydedildi.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Carle alınmak üzere arkadaşlar. Umarım bize uyum sağlayabilir. Jun gibi bir futbolcunun gözümüzün önünde harcanıp gitmesine üzülüyorum, ikinci ir Jun'u kaldıramam.
      neden harcanmiski jun.kendi ülkesine gitti.sanirim bu senede yedekti prag da..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bize gelmeden önce gol kralı idi. Ben kendisini Euro 2004'te izlemiş ve çok beğenmiştim. Zâten o sezon gol kralı oldu Çek liginde. Bize geldi ve adamın kariyeri bitti.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• arkadaşlar unutmayın ki jun bizde tam anlamıyla hiç oynamadı biraz saabır gösterilseydi bence başarılı olabilirdi ... carle olayına gelince buadamın yararlı olacağına inanıyorum ... ayrıca serkan balcıda gereksiz bizde ki hasan üçüncünün penaltı yaptırmayan cinsinden işte ....
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bize gelmeden önce gol kralı idi. Ben kendisini Euro 2004'te izlemiş ve çok beğenmiştim. Zâten o sezon gol kralı oldu Çek liginde. Bize geldi ve adamın kariyeri bitti.

Iyi oynadi ve goller attida bizmi oynatmadik?
            Isda isterse kendisine ikinci sans.
            Intertotoda göstersin kendisini!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu bak bak adam diyorki yanlış transfer politikasıymış da mış da mış bu adam da daha düne kadar bu yönetimin bir kurmyaı değilmiydi şimdi ne olduda ona buna laf diyor bu takımın başına gelmesi gereken adam AĞAOĞLU dur başkası yalan olur ..
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar unutmayın ki jun bizde tam anlamıyla hiç oynamadı biraz saabır gösterilseydi bence başarılı olabilirdi ... carle olayına gelince buadamın yararlı olacağına inanıyorum ... ayrıca serkan balcıda gereksiz bizde ki hasan üçüncünün penaltı yaptırmayan cinsinden işte ....
                Serkan Balci bizim Musa nin aynisi. Carle umarim fayda saglar.Umarim syzmek gibi cikar.
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İbrahim Hacıosmanoğlu bak bak adam diyorki yanlış transfer politikasıymış da mış da mış bu adam da daha düne kadar bu yönetimin bir kurmyaı değilmiydi şimdi ne olduda ona buna laf diyor bu takımın başına gelmesi gereken adam AĞAOĞLU dur başkası yalan olur ..

O Adami ciddi alan varmi?
                  Birak konussun
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Burada kimse yönetimin transfer politikasını beğenmiyor herhalde.
                    Bir çoğumuz 10 yıldır kimlere para verip getirdiğimizi unuttu yada bilmiyor.
                    Geçen yıl Trabzon'da "toplam değerlendirmede" tarihinin en büyük transferleri yapıldı. Hem yerli hem yabancı. İç çekişmeler , yönetimdeki yanlış isimler ve hepsinden önemlisi bir takımı idare etme yeteneklerinden mahrum olma bizi bu hallere getirdi. Yönetim suçlanacaksa bu taraflara bakılmalı.

Biz takımda görmek istediğimiz oyuncuları burada paylaşırız , kamuoyu oluştururuz. Alınırsa tabiki seviniriz. Ama fb onu bunu aldı diye , yaptığımız transferin " ekonomik boyutu " bu takımlarla yarışamıyor diye lanet okumak bu taraftara yakışmaz.

Yönetim geçen seneden bir takım dersler çıkarmış . Teknik adamda ısrar edildi. Transferler hiç bir dönemde olmadığı kadar erken yapılmaya başlandı. Futbolcu menajerlerine prim tanınmıyor.
                    Ben inanıyorumki bu yıl Trabzon'un son yıllarda gördüğü en verimli transfer dönemi olacak.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 04:16.

Yorum

• Bu Carle de Menajer araciyla alinan bir futbolcudur,... Ben bizim ZDnin Avustralyaya gittiginden hic de haberdar degilim...

Hayirlisi insaAllah.
                      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burada kimse yönetimin transfer politikasını beğenmiyor herhalde.
                        Bir çoğumuz 10 yıldır kimlere para verip getirdiğimizi unuttu yada bilmiyor.
                        Geçen yıl Trabzon'da "toplam değerlendirmede" tarihinin en büyük transferleri yapıldı. Hem yerli hem yabancı. İç çekişmeler , yönetimdeki yanlış isimler ve hepsinden önemlisi bir takımı idare etme yeteneklerinden mahrum olma bizi bu hallere getirdi. Yönetim suçlanacaksa bu taraflara bakılmalı.

Biz takımda görmek istediğimiz oyuncuları burada paylaşırız , kamuoyu oluştururuz. Alınırsa tabiki seviniriz. Ama fb onu bunu aldı diye , yaptığımız transferin " ekonomik boyutu " bu takımlarla yarışamıyor diye lanet okumak bu taraftara yakışmaz.

Yönetim geçen seneden bir takım dersler çıkarmış . Teknik adamda ısrar edildi. Transferler hiç bir dönemde olmadığı kadar erken yapılmaya başlandı. Futbolcu menajerlerine prim tanınmıyor.
                        Ben inanıyorumki bu yıl Trabzon'un son yıllarda gördüğü en verimli transfer dönemi olacak.
                        Gorecez hepimiz bekliyoruz cunku yapacagimiz baska bir sey yok. Tabiiki bana sorarsan olup bitenler ap ayri bir rezalet. Ziya Dogan'in yaptiklarindan sonra hala bu takimin basinda olmasi ve yonetimin onu desteklemesi benim icin buyuk bir hayal kirikligiydi. Artik ne heyecan ne de umut besliyebiliyorum Trabzonspor icin. Yapabilecegim bi tek desteklemek kaldi.

Yorum

• Bu arada Carle'yi Fenermi aliyo bizmi aliyoz bi turlu anlamadim.

Bi de lutfen Petkovic'i almayalim. Hasagic ondan daha iyidir.

Yorum

• Günebakis

Aç Tavuk ve Darı Ambarı!

Geçtiğimiz sezonlarda sürekli olarak Fenerbahçe’nin oyuncularına kanca atması nedeniyle sıkıntıya giren Trabzonspor, bu kez Galatasaray yüzünden sorunlu günler yaşıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün önce Hüseyin Çimşir’e talip olduğu haberleri medyada yer aldı. Hatta ‘Necati-Hüseyin takası’ bile gündeme getirildi. Sonra bu haberler yetkili ağızlar tarafından kesin bir dille yalanlandı. Şimdi de Gökdeniz Karadeniz için Galatasaray’ın astronomik bir önerisi gündeme getirildi. İstanbul’dan yayın yapan bazı gazeteler, Gökdeniz’i bir gün Beşiktaş’a, diğer gün Fenerbahçe’ye son dönemlerde de Galatasaray’a veriyorlar!

Gökreniz’i Çok İstiyorlar
                            Sarı-Kırmızılıların, Milli futbolcuya karşılık, Hasan Kabze, Orhan Ak ve Cihanı’ın yanında 3 milyon avro da bonservis bedeli önerdiği ileri sürüldü. Galatasaray’ın böyle bir öneride bulunması halinde ise Trabzonspor kurmaylarının kesinlikle ‘ret’ yanıtı vereceği dile getirildi. Bazı kaynaklar ise Canaydın-Albayrak buluşmasında bu önerinin üstü kapalı olarak iletildiğini de iddia ettiler. Bu teklifin Trabzonspor Başkanı Albayrak tarafından, “Hiçbir yıldızımızı satmayacağız. Hele hele 3 büyüklere bir tek oyuncu vermeyi düşünmüyoruz. Bunu taraftarımıza anlatamayız. Oyuncularımızın kafasını karıştırmayın” dediği ifade edildi.

Yorum

• Star Gazete

Trabzon’da sürpriz transfer: Nick CarleDÜNYANIN önde gelen haber ajansı AFP, Fener’in Avustralya ekibi Newcastle Jets’te oynayan Nick Carle ile anlaştığını duyurdu.
                              Haberde, Jets Genel Direktörü Liolio’nun, ‘Carle’yi kaybettiğimiz için üzgünüz. Birkaç güne imza atacak’ sözüne yer verildi. Fenerbahçe ise öğle saatlerinde açıklama yapıp haberi yalanladı, ama Carle dün gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. Avustralyalı futbolcunun Fener için değil, Trabzonspor’un için geldiği ortaya çıktı. Bordo-Mavili yöneticiler ile görüşen ve prensipte anlaşan Carle’nin transferi bugün netlik kazanacak. Carle, Avustralya’da yılın futbolcusu seçilmişti.

15.06.2007

Yorum

• Fanatik

Serkan Balcı’da sınav rötarı
                                Trabzonspor’da resmi imzaların kısa bir süreliğine ertelendiği öğrenildi.
                                15.06.2007

Adnan Güngör’ün ardından Serkan Balcı ve Jabi’ye resmi sözleşme yaptırmayı planlayan Trabzonspor’da imzaların kısa bir süreliğine ertelendiği öğrenildi. Birlikte mukavele imzalaması beklenen oyunculardan Serkan Balcı’nın cumartesi günü Nevşehir’de üniversite sınavına gireceği ve ancak pazartesi günü Trabzon’da gazetecilerin önüne çıkabileceği kaydedildi. Gine’de dönüş bileti konusunda sorun yaşayan Jabi için de kulübün devreye girdiği ve problemi çözmek için uğraştığı dile getirildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X