avusturalya liginin kalitesi çok düşük ama bizim ligimizin kaliteside iyi değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
o ligde kayseri erciyes sampiyon olurdu fb de küme düserdiİlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavusturalya liginin kalitesi çok düşük ama bizim ligimizin kaliteside iyi değil
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Evet Avusturalya'lı bir kaç isim var aklıma gelen, Mark Bresciano, Tim Cahill, Viduka, Kewell gerçekten kaliteli adamlar.. Sayıları biraz az malesef ama bakarsın bize de bir piyango çıkarİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide bu ligden yetismis cok iyi adamlar var.mark viduka, kewell, skoko..bence takim oyunu oynuyorlar, hirslilar ve teknikleride fena degil..avrupada cok iyi yerlere gelmis avustralyali futbolcular var.hem bu arjantin asilli
genetik olarak güney amerika karisimada vardir
Bu adamda o stilde aslında, geleceğin yıldızı diye çıkmış Avusturalya'dan.. Tek farkı parlayamadı geri döndü.. Şimdi form tutmuş.. Güney Amerika gözümde bir artı zaten
BORDO MAVİ
Yorum
-
parlama olayi gittigi ülkeye ve takimada bagli tabiki.fransada daha kolay parlardi italya yada ispanyaya kiyasla ama olmadi demek.hem biz sicak kanli insanlariz.bizde o kadar uyum sorunu yasamaz.hem bi kac mac iyi oynayinca göklere cikarilir.o bile sasirirİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Avusturalya'lı bir kaç isim var aklıma gelen, Mark Bresciano, Tim Cahill, Viduka, Kewell gerçekten kaliteli adamlar.. Sayıları biraz az malesef ama bakarsın bize de bir piyango çıkar
Bu adamda o stilde aslında, geleceğin yıldızı diye çıkmış Avusturalya'dan.. Tek farkı parlayamadı geri döndü.. Şimdi form tutmuş.. Güney Amerika gözümde bir artı zaten
avustralyada hic bizde olan olaylar oluyormu acaba..sok gecirmesin..
En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 02:34.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
zaten o hareketini 3 kere yapsa 1 sene kalmayi garantiler şu kadrodaİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparlama olayi gittigi ülkeye ve takimada bagli tabiki.fransada daha kolay parlarda italyadan yada ispanyadan ama olmadi demek.hem biz sicak kanli insanlariz.bizde o kadar uyum sorunu yasamaz.hem bi kac mac iyi oynayinca göklere cikarilir.o bile sasirir

Neyse şaka bir yana herşeyin hayırlısı olsun.. Yarın bişeyler belli olur heralde.BORDO MAVİ
Yorum
-
eger geri dönerse yada kasimpasayla anlasirsa bakin burda yarinki isyaniİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten o hareketini 3 kere yapsa 1 sene kalmayi garantiler şu kadroda
Neyse şaka bir yana herşeyin hayırlısı olsun.. Yarın bişeyler belli olur heralde.
neyse agzimi hayir acayim..insallah yarin belli olur
Yorum
-
bu adamdan cacık olmaz ya arkadaşlar ben mi körüm siz mi uçtunuz bu videolar ne yahu bu oyuncuyu konyaspor alsa iyi transfer deriz de ne bu Allah'ınızı seversiniz.herkes sallıyor anasını satayım ...yok iyi pasörmüş yok alexe 10 basarmış(alexi hiçsevmem ama herif 3 senedir ya asist kralı oluyor olamassa gol kralı oluyor fenerin attığı gollerin yarısı onun sayesinde. brezilya formasını defalarca giymiş birisi ile avustralya formasını üç(sayıyla 3)kez girmiş birini nasıl kıyaslıyonuz) .o kadar video izledim iki(rakamla2)asistini gördüm.2-3 kalburüstü gol atmış...vuruşlarında teknik varmışmış bak sen... herif pis burunu dayıyor ya...çok zekice bir pasını göremedim sadece adam eksiltiyor hani bizim 10 nomuz iyi pasör olcaktı...

NOT:videoları izlerken çok sinirlendim bu yazı onların bir yansımasıdır kimse üzerine bişey alınmasın...saygılarsen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Taze Simitlerim vaaaaaaaaaaaaaar
Size özel taze taze Fotomac haberleri:

Trabzon'un ilk bombası
Bordo-mavililer, ismi Fenerbahçe ile anılan Avustralyalı 10 numara Nick Carle'ı İstanbul'a getirdiler.
'10'u buldu
Avustralya'nın Newcastle Jets takımında 10 numara mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki futbolcu dün gece Trabzonspor için İstanbul'a geldi.
Trabzonspor'un uzun zamandır aradığı 10 numara özlemi son buluyor. Bordo-mavililer, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen ancak sarı-lacivertlilerin yalanladıkları Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle'ı dün gece İstanbul'a getirdiler. Carle, bugün İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve kurmayları ile görüşecek. Teknik direktör Ziya Doğan'ın da bu transferi çok istediği dile getiriliyor.
PETKOVİÇ: ALINMALI
Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin de görüşeceklerini doğruladığı Carle, Newcastle Jets takımında oynuyor. 3 kez de Avustralya Milli Takımı'nın formasını giyen Carle için Trabzonspor'un eski kalecisi Petkoviç'in de görüşünün alındığı öğrenildi. Petkoviç'in, "Alınması gereken bir futbolcu" diye rapor verdiği Carle'nin fiyatının da oldukça düşük olması, Trabzonspor'un bu transfere sıcak bakmasına neden oldu.
-----------------------------------------------------------------------Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Fotomac

Hatalı transfer yaktı
Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin düzenlediği toplantıda geçen sezon yaşanan sıkıntıların sebebi enine boyuna tartışıldı ve baş suçlu ortaya çıkarıldı.
Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin düzenlediği toplantıda, bordo-mavililerin 'Dünü, bugünü ve yarını' konuşuldu. Dernek Başkanı Ali Uzun'un yönettiği toplantıya Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetici Serhat Akçay, yazarımız Lemi Çelik ve birçok delege katıldı.
HACIOSMANOĞLU İDDİALI
Geçen sezon yaşanan sıkıntıların en önemli sebebinin bilinçsiz transferlerin kulübü zarara sokması olduğu ortaya çıktı. Çözüm noktasında çeşitli fikirler ortaya atıldığı toplantıda İbrahim Hacıosmanoğlu "Başkan adayı olarak profesyonel bir kadro ve projeyle Trabzonspor'u o eski günlerine taşıyacağız" iddiasında bulundu.
---------------------------------------------------------------------

Gökdeniz'e izin çıkmadı
Yönetici Abdullah Başer "Gökdeniz bizim için çok önemli bir değer Onu asla satamayız. Middlesbrough ile nezaketen görüştük" dedi.
Trabzonspor'dan Gökdeniz'e transfer izni yok. Yönetici Abdullah Başer, "Middlesbrough'la nezaketen görüştük" dedi. Başer, ''Tuncay için İngiltere'den gelip bizle de görüşmek istediler. Başkan da beni görevlendirdi'' açıklamasını yaptı.
DİĞERLERİNE MESAJ
Gökdeniz'i satmayacakları yönündeki düşüncelerini İngilizlere hemen ilettiklerini ifade eden Başer, ''Herhangi bir pazarlık olmadı. Fiyat söylenmedi. Gökdeniz'e talip olacak kulüpler varsa bu görüşmeyi dikkate alsınlar. Onu satmak istemiyoruz" dedi.
KARAR YÖNETİMİN
Gökdeniz, kulübe önemli bir katkı sağlaması durumunda İngiltere'ye gidebileceğini belirtti. Milli futbolcu şöyle konuştu: "İngiltere de oynayan ilk Trabzonlu olma unvanını almak isterim. Orada da 61 numarayı giyerim. Ama dedim ya kararı yönetim verir."
---------------------------------------------------------------------Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Aman ağzından yel alsın.. Sonra beğenmediğimiz adam uğruna birbirimize giriyoruz buradaİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger geri dönerse yada kasimpasayla anlasirsa bakin burda yarinki isyani
neyse agzimi hayir acayim..insallah yarin belli olur
Neyse bende kaçayım da artık yarın ola hayrola.. Hayırlı geceler..
BORDO MAVİ
Yorum
-
Fotomac
UEFA bekleyişi
Başkan Nuri Albayrak, UEFA Kupası'na katılmama kararı almayı düşünen Kayseri Erciyes'e götürdüğü teklifin yanıtını bekliyor. Federasyona da haber yollayan Albayrak "UEFA Kupası'nda Türkiye'yi Trabzonspor olarak biz temsil edelim" örnerisi olumlu görülürse Trabzonspor, UEFA'ya gidecek.
-------------------------

Bizde de yıldız var
Trabzonspor'un yeni transferi Adnan Güngör iddialı konuştu. Adnan "F.Bahçe Roberto Carlos'u almış olabilir. Trabzonspor'da Gökdeniz, Hüseyin, Yattara ve Ceyhun gibi büyük yıldızlar var" dedi.
---------------------------------------------------------------------
Trabzonspor günlüğü
İntertoto bir şans
Trabzonspor'un İntertoto'ya kalması bazı futbolcular için şans olacak. Özellikle as takımda forma giyemeyen Tomas Jun, Jefferson, Djokaj ve Musampa buradaki performansına göre ya yeni bir kulüp ya da A takımda kendine forma şansı bulacak. Bu kadroda yer alan genç futbolcular da kendini gösterirse kulüpte kalma şansı artacak.
Balcı salıya tamam
Trabzonspor ile her konuda anlaşan Fenerbahçeli Serkan Balcı sözleşme için tatiline ara verecek. Tecrübeli oyuncunun salı günü imza atacağını belirten bordo-mavili yönetim "Serkan'da hiçbir sorun yok. Taraftarımız merak etmesin. Tatilde olduğu için biraz ağırdan aldık. Salı günü gelip imzayı atacak" açıklamasını yaptı.
Başlangıç 20 Haziran
Trabzonspor yeni sezon için 20 Haziran'da start alacak. İntertoto Kupası için toplanacak olan bordo-mavili ekip iki bölüm halinde hazırlanacak. Kupaya katılacak takımda olanlar erken toplanırken lig için mücadele edecek ikinci grup daha sonra kampa katılacak. Trabzonspor yeni sezon için geniş bir kadro oluşturdu.
Sorun yaşamayız
Tatilde olan Ersen Martin gelecek sezon için çok umutlu. Golcü futbolcu "Geçen sezon büyük sıkıntılar yaşadık. Bunda sakatların çok olması büyük sorundu. Gelecek sezon çok iyi takviyeler oldu. Ben iyi bir takım olup bu sezon zirveye oynayacağımıza ve sıkıntı yaşamayacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
TRABZONSPORLULAR
Trabzonspor'daki flaş gelişmeleri ayda 7 YTL'ye takip etmek için SUPERLIG FOTOMAC yaz 7777'ye yolla!
------------------------------------------------------------------Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
simdi jun ve digerlerinide gördükten sonra ben buna bisey demiyorum.junda milana cok güzel goller atmisti sampiyonlar liginde.yok iste cek milli takimin gelecekteki en iyi forveti olacakti falan..İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamdan cacık olmaz ya arkadaşlar ben mi körüm siz mi uçtunuz bu videolar ne yahu bu oyuncuyu konyaspor alsa iyi transfer deriz de ne bu Allah'ınızı seversiniz.herkes sallıyor anasını satayım ...yok iyi pasörmüş yok alexe 10 basarmış(alexi hiçsevmem ama herif 3 senedir ya asist kralı oluyor olamassa gol kralı oluyor fenerin attığı gollerin yarısı onun sayesinde. brezilya formasını defalarca giymiş birisi ile avustralya formasını üç(sayıyla 3)kez girmiş birini nasıl kıyaslıyonuz) .o kadar video izledim iki(rakamla2)asistini gördüm.2-3 kalburüstü gol atmış...vuruşlarında teknik varmışmış bak sen... herif pis burunu dayıyor ya...çok zekice bir pasını göremedim sadece adam eksiltiyor hani bizim 10 nomuz iyi pasör olcaktı...

NOT:videoları izlerken çok sinirlendim bu yazı onların bir yansımasıdır kimse üzerine bişey alınmasın...saygılar
o oynamazsa yinede ceyhun var
rekabet olur en azindan..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum