Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bide altinda ezik taraftarinin yorumlarini okuyun....sanki ezikbahce dünya kulübüde anasini satiyim.... kim getiriyor bu isimsiz futbolcuyu diyorlarİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇelişkiye bak burda trabzonda diyor
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
burda ise fenere geldi bitti diyor
ama videolarını izledim bu adam bize çok zor gelir bence fener alır bu adamı fener carlosuda yalanlamıştı bunuda yalanladılar ama bunu alırlar
ama eğer bize gelirse transfer bitmiştir birde sol taraf sorunun çözersek olay tamamdırr...
ulan takima ilk defa carlos diye bir futbolcu gelmis....
Yorum
-
arkadaşın Gökdenizle ilgili yazısı.Eğer dedikleri doğruysa özellikle gökdenizin aziz yıldırama haber yollaması olayı, hemen düşünülmeden satılmalı...İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar baktım ki gökdeniz konusu herkesi bir yorum yapmaya mecbur etmiş .. öncelikle şunu söylüyeyim ki gökdeniz özellikle ispanya ya gitmek istiyor bunun için de neredeyse yetki vermediği menejer kalmamış ...adam bizden gitmek istiyor .. öncelikle herkes bunu bilsin ... şimdii geçen yazdıgım şeyi gene yazayım ...fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarının oldugu gün aziz yıldırıma gökdeniz haber yolladı . aziz yıldırım da hatırı sayılır bir küfür ederek s... gitsin dedi .. sonrasında ise gene de konuşun bakalım dedi .. gökdeniz yıllık 2. 500. 000 . euro istedi fb ise 2 000 000 euro verdi ... kaynak kim diye sorarsanız eski fb li futbolcu derim .. o zaman carlos transferi de bitmişti basına tam yansımamıştı ...gökdeniz fb defteri kapalı çünkü o geçen sefer ki olay onun o yolunu kapattı ..
şimdi gelelim gökdenize .. siz ne zannediyorsunuz ? gökdeniz bizde çok mu oynamak istiyor sanıyorsunuz ? yahu adam da görüyor bu takımdan bir numara olmayacagını hem de ruh hastasına ragmen ... niye kendini yırttı bu sene ? gidebilmek için ... bu adam trabzon şehrinden gitmek istiyor asıl neden bu ...
yönetim en azından bu yönetim gökdenizi satmaz satamaz ... niye mi? aralıkta kongre var ...o kadar da aptal değiller .. fatih tekke den sonra bu işe cesaret edemezler ...ama sebep bir arkadaşın dediği gibi ziya dogan ruh hastası faktörü değil ...yönetim bu halde iken bu satışa onay vermez .. yönetimin amacı hüseyin ve stephanovu satmak .. bu iki isimde çok tepki toplamaz ama gökdeniz çok tepki toplar ....zaten ya bu iki oyuncuyu ya da birini satarlar ...
o arkadaş demiş ki efendim ziya dogan istifa eder ... ne eder ? istifa ? sevgili arkadaşım kusura bakma ama hiç bir şey bilmiyorsun ... ziya dogan şu an ki durum itibarı ile ona sövsen dahi gitmez nereye gidecek ?
bir sorun bakalım samimi olarak bu yönetimden başkan dahil kimsenin şampiyonluk hedefi var mı ? arkadaşlar gerçekci olmak lazım ne şampiyonlugu ? amaç zirve yarışında az çok olabilmek ... peki ben size bir soru sorayım .. gerçekten şampiyonluk hedefi olan bir takım sıfır bedelli bonservisi olan oyuncuların mı peşinde gezer ? en basit örnek hala daha martinezi alamaz mı ? bırakın 4 milyon euro su ... atın sakarya ya yarısını 50 defa martinezi verir ...hem 5 kuruş harcamayacagım diyeceksin hem de hedefim şampiyonluk diyeceksin ... buna kargalar dahi gülmez ancak aglar ....fatih tekke olayı ... hadi gidip alsınlar kiralık olarak bırakın bonservisini ...daha fatihi niye sattılar kısımını açmıyorum orasını açsak oralar çok karışık ...delikanlı eski 2 başkan anlatsın bakalım fatih niye özellikle gitmek istemiş ...Trabzonspor tarihinin en büyük hayal kırıklıgı bu yönetimdir ...bundan daha kötü yönetimler oldu ama bu kadar kimse umut dagıtıp taraftarı kandırmadı ..
Yorum
-
münihli hemserim her alanda diyorum...anliyan anladi..İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide pek rusyadan futbolcu almiyoruz ama..yarin yeni 10 numaramiz hakkinda sakin anlasamadilar ve ülkesine döndü diye haberleri görüp burda isyan cikmasin..
neyse agizimi hayir acayim..
Yorum
-
Transfer bombası çok yakında
Milan'ın transfer uzmanı İkinci Başkanı Adriano Galliani çok önemli oyuncularla ilgilendiklerini ancak taraftarda aşırı beklenti yaratmamak adına imza aşamasına gelinmeden isim açıklamak istemediklerini belirtti.
Arsenalli Thierry Henry, Barcelonalı Ronaldinho ve Samuel Eto'o gibi yıldızlar Rossoneri gündeminde ancak transfer uzmanı İkinci Başkan Adriano Galliani taraftarda aşırı beklenti yaratmamak adına imza aşamasına gelinmeden isim açıklamak istemediklerini belirtti.
Telelombardia'ya konuşan usta yönetici "Bir golcü ve savunma oyuncusu almak istiyoruz. Hedeflediğimiz isimlerde değişiklik yok. Almak istediğimiz oyuncular Avrupa'nın en önemli kulüplerinde oynayan oyuncular bu sebeple isim açıklamak yanlış olur" dedi.
Yeni bir yıldız oyuncunun San Siro'ya mutlaka geleceğini belirten Galliani "Bizim yıldızlarımız da mutlaka takımda kalacak. Zaten öncelikli hedefimiz kadromuzu korumak" dedi.
Milan yıldızlarını satmıyo. Bizim neyimize yıldızımızı satmak. Gökdeniz şampiyonluk için kalmalı. Ha eğer şampiyonluk beklemiyosak para gelsin yeterki diyorsak...
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmadan satsak

Nasil olacak bu is.
Kayserillileremi sorsak
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
nick carle
izledigim kadari ile iki ayaginida kullaniyor, bilhassa sol ayagi cok iyi...
kivrak, teknik...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
ben lig tv de haberler dinledim lig tv trabzon temsilcisi can karyağdı canlı bağlandı ve bilgi verdii gökdeniz için midıls dan yöneticiler gelmiş satılık olarak istemişler gökdenizi trbazon yönetimi satılık değildir değince onlar kiralık olarak istemişler biz gökdenizi kiralık vermeyiz deyince pazarlık bitmiş yani galyana gelmeyelim gökdeniz bir yere gitmiyor bu sene
birde nick carle nin trnasfer çalışmalarını nuri albayrağın gizli yürüttüğünü ve hala daha sitede tranfer hakkında yalanlama yapmadığıı ve gizli olmasının nedenin de yabancı kontejanının olmadığı nedeni yatıyormuşşTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
yok o kadarini bizde anladikİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemünihli hemserim her alanda diyorum...anliyan anladi..
olayi futbola getirmeye calistim sadece
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
onlar artik taktik degistirdi..hic satmiyorlarİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil olacak bu is.
Kayserillileremi sorsak
tutsunlar yildizlarini bakalim.bu sene küme düsmeye oynarsalar hic sasirmam..mehmet topuz gelseydi fena olmazdi hani
Yorum
-
niye cikarsinki...eger alinirsa roberto carlosu madara etmesini cok istiyorumİlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu Ajansı dahî Carle'ın bizimle görüşmek için İstanbul'a geldiğini yazıyor. Son dakîkada Ziya ârıza çıkarmazsa aldık gibi.
Yorum
-
Nick Carle,duran toplarıda kullanıyor bu çok önemli bi özellik Bence alabileceğimiz en iyi 10 numarayı aldık...
http://www.youtube.com/watch?v=YZ-6h...de=user&search=
Yorum
-
nick carleİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye cikarsinki...eger alinirsa roberto carlosu madara etmesini cok istiyorum
izledigim kadari ile iki ayaginida kullaniyor, bilhassa sol ayagi cok iyi...
kivrak, teknik...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum