Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SON DAKİKA Sonunda yönetim bombayı patlattı...

İnterli Adriano'yu izlemek için italya'ya giden, şey pardon youtube giren ,başkan Nuri Albayrak Muş Vartospor'da top koşturan Sıddık'a hayran oldu.Adriano'dan vazgeçen başkan transferin bitimine saatler kala Sıddık'a imza atıırabilmek için Muş'a hareket etti.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynısı var bizde ceyhun. ikiside aynı tarz ve kaderleride aynı

yusuf ceyhun gıbı cok fazla ozellıgı olan bır topcu . hem kanatta oynat ıstersen orta saha ıstersen forvet . teknık kapasıtesı super . hem bıze gelme olaslıgı fazla . keske bu yusufu alsak.
      bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        SON Sonunda yönetim bombayı patlattı...

İnterli Adriano'yu izlemek için italya'ya giden, şey pardon youtube giren ,başkan Nuri Albayrak Muş Vartospor'da top koşturan Sıddık'a hayran oldu.Adriano'dan vazgeçen başkan transferin bitimine saatler kala Sıddık'a imza atıırabilmek için Muş'a hareket etti.
        bunların kafa yapısını özetlemişsin....

Yorum

• eyüp kadri maltaya ile anla$mi$
          ...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Dört buçuk saat sonra bu başlık kendi kendini imha edecektir

Hala transfer bekleyen arkadaşlara da şaşıyorum doğrusu.

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani şu her ağzını açışında febe diye bağıran adam???
              ben oyle dusunmuyom. futbolcu profosyaneldır. yusuf bence suan yapabılcemız en ıyı transfer. prıcadan falan ııdır. hem lıgı bılıyor hem yeteneklı. prıca kapalı bır kutu . dıger forvet adaylarını konusmuyom bıle hepsı kazma!!
              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Transferi değil de ne açıklama yapacaklar onu merak ediyorum. Jun'a mı güveniyoruz bu sefer, Ergin'e mi yoksa süpriz bir isime mi..
                Paf takımından Barış Memiş hakkında çok övgüler duydum, alalım A takıma demek isterdim ama ZD gitmeden almayalım, yazık olmasın çocuğa.
                BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben oyle dusunmuyom. futbolcu profosyaneldır. yusuf bence suan yapabılcemız en ıyı transfer. prıcadan falan ııdır. hem lıgı bılıyor hem yeteneklı. prıca kapalı bır kutu . dıger forvet adaylarını konusmuyom bıle hepsı kazma!!
                  Yusuf... Forvet...

Bu başlık hayırlısıyla kapansa artık, kafalar iyice karıştı zaten.
                  BORDO MAVİ

Yorum

• " Ocak`ta ara transfer dönemi baslayacak.Eksikligimiz varsa o zaman giderecegiz.Hem su an Sivas macini alirsak lig lideri sayiliriz.Kadroyu gereksiz sisirmeyelim." TS Yönetimi...

Yorum

• bize bi tane forvet lazım Allah korusun umut sakatlansa kim gol atacak bu takımda,yusuf forvet oyuncusu değil bizde ondan iyi ceyhun var

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Walla ben öyle düşünüyorum kusura bakmayın. Ne zaman röportaj verse; yok fenerin kıymetini bilemedim yok türkiye'de onun gibisi yok, yok çok ağladım, yok aziz yıldırım babamdır... Hadi güzelim başka kapıya derim ben. Madem profesyonel futbolcusun o zaman duygularını dile getirirken daha çok dikkat edeceksin.

Yorum

• İlk olarak aksamcı_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bize bi tane forvet lazım Allah korusun umut sakatlansa kim gol atacak bu takımda,yusuf forvet oyuncusu değil bizde ondan iyi ceyhun var
                          ceyhun oyuncu flan değil kendimizi kandırmayalım.. yusuf 100000 tane ceyhun eder..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak aksamcı_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bize bi tane forvet lazım Allah korusun umut sakatlansa kim gol atacak bu takımda,yusuf forvet oyuncusu değil bizde ondan iyi ceyhun var

zaten forvet alınsa bıle zıya tek forvetten vazgecmez. kı oda umut olcak . yanı alınan yedek soyuncak .yada umut oynamıcak . yanı yusuf takımın heryerınde oynayabılen bır topcu . orta kanat forvet . enazından orta saha guclenır. teknık kapasıtesı olan bır topcumuz olur

Yorum

• 3.5-4 saat sonra herkes boyunun ölçüsünü alacak..
                              bu yönetimde cacık olmaz...
                              hocada zaten bi halt olmaz...

erseni yerini doldurmadan satanın kafasında tahta eksikliği olduğuna eminim..

defol nuri emmi..
                              al ziyayı da git nereye gideceksen. prica mrica ile mi kandıracaksın bizi..
                              madem kapalı kutu alacaksın, ersen dursun..
                              ne diye satıyorsun..
                              aynı parayı kapalı kutuya vermek de ne??

gerçi onu bile alamayacaksın ya.. hayırlısı..

işi son güne sıkıştırırsan öle patlar...

rezil herifler..

Yorum

• Giderayak iyice cepleri doldu valla. İstasyon işinden gelecek paraları da almadan bi yol versek şunlara...
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X