Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanlış anlama ama benim için çok önemli isim vermene de gerek yok..

hangi kanallardan bu haberi aldın ve transfer ciddiliği ne

anlaşılacak mı gerçekten bu adamdan

ve daha da önemlisi kıvılcım menajerler vasıtası ile mi olmuş yoksa.

daha başka birşey mi?
    ....benim öğrendiğim kaynak sağlam başkanın yakın akrabası......

...zaten başkan kimseye birşey söylemiyormuş...biz yakınındakilerden öğreniyoz....bu transferide kendi takip etmiş....

...büyük ihtimalle kendisi çağırdı yarında görüşecek...

....geçen hafta egemen le de görüşmüş paraa anlaşamamışlar....

...kaleci olarakta ilk sırda martinez varmış...... bi,rde yabancı forvet alıcaklar....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ....benim öğrendiğim kaynak sağlam başkanın yakın akrabası......

...zaten başkan kimseye birşey söylemiyormuş...biz yakınındakilerden öğreniyoz....bu transferide kendi takip etmiş....

...büyük ihtimalle kendisi çağırdı yarında görüşecek...

....geçen hafta egemen le de görüşmüş paraa anlaşamamışlar....

...kaleci olarakta ilk sırda martinez varmış...... bi,rde yabancı forvet alıcaklar....
      bilgilendirme için teşekkürler..

lakin sorular bitmiyor

diyelim ki carle imzayı attı...

yabancı kontenjanı problemi var.... bu nasıl aşılacak. federasyondan haber mi geldi..

ve en önemli soru bence yine başkan bu adamı nereden haber aldı?

şimdiden yine teşekkürler

Yorum

• İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        millet imza şov yapıyor.bizimkiler 3.sınıf topçuların peşinde.geçen sene puan cetveli zaten ortada.4.lük büyük başarı olacak gibi duruyor.transferde hareketlilik bekliyosak gökdenizin satılmasını bekliyecez gibi.ben 25 senenin sonundada olsa küçük takım olduğumuza karar verdim.

o zaman büyük takımların taraftarı olmayı dene mutluda olursun böylece

'biz seni sevinmek için sevmedik'
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Travelair in incelemesine göre ortasaha solunda oyun kurucu gibi oynuyormuş .. sol ayagı varsa hiç öyle ikili arkası hayallerine kapılmasın ...bir kere biz de ikili diye bir şey yok ... .. yani forvet arkası dersek onun hayaline kapılmasın ... ortasahanın solunda defansa yardım ederek oynar işte ......

alın size hem 10 numara hem de sola adam .. daha ses etmeyin .. sonra almazlar bunu da ...

bundan sonra bir kaleci ve belki bir de forvet alırlar o kadar .. gerçi ben ısrar ve ümitle bir stoper bekliyorum ama stephanovu satmazlarsa almazlar

Yorum

• hiçbirşeyi hedef olarak koyamayıp elindeki yıldızları satarak birilerini almaya çalışan kulüp sence büyükmü oluyor.adamlar makalele,r.carlosları düşünürken futbolda hiçbir sözsahipliği olmayan sıradan ötesi ligden topçu alınacakmı die beklemek büyük takım işimidir.aramızdan kaçımız gelecek sene şampiyonluktan bahsediyor merak ediyorum.

Yorum

• Yabancı problemi sorun olmayacak gibi ..ayın 19 unda federasyon toplantısı ..karar orada açıklanacak ... yahu şu dkoaj mıdır nedir zaten onu kime satacaklar o bedelsiz gidecek belli oldu .. şimeki de unutun gitsin ... geri kalana da bir şeyler yapacaklar işte

Yorum

• ---------------------------------Martinez------------------------------
                ---------------------Stepanov--------------Risp-----------------------
                ---Jabi-----------------------------------------------------Adnan G.---
                -----------------------------------------------------------------------
                ---------------------------Serkan-----Hüseyin-------------------------
                -----------------------------------------------------------------------
                ---Yattara-------------------------------------------------Gökdeniz---
                --------------------------------Nick Carle-----------------------------
                ----------------------------------------------------------------------
                -------------------------------Umut Bulut-----------------------------

Yedekler:

Tolga
                Celaleddin
                Cagdas
                Erdinc
                Ferhat
                Musa
                Hasan
                Ali Güzeldal
                Ersen Martin
                Ayman

Gönderilmesi gerekenler:

1. Ömer Riza
                2. Jun
                3. Djokaj
                4. Musampa
                5. Mustafa Keceli
                6. Ceyhun
                En son Trabzonli_61 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 00:26.
                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• hocam ceyhun satılır mı ? el insaf artık .. yapmayın allahaşkına

Yorum

• ceyhunuda,gökdenizide satsınlar anasını satayım.bizde bütün sezon yattara çalım atacakmı die maçları izleriz.

Yorum

• carle haberlerin ardından eziklerin yorumları.

bu nasıl bi transferdir ya dalga mi geciyo bu yönetim bizim yaw avustralyanın en iyi oyuncusu çaykur rizedeki vasat bi oyuncuyu geçebilir mi? Böyle bir oyuncu bizde oynarsa bu takımı bırakırım. Zicoyuda böyle getirmişlerdi.

Uzun yıllar yaşadığım Avustralya'dan iyi futbolcu çıkmayacağına eminim.Ayrıca batı saat farkı ve yaşam farkındaki rahatlıktan dolayı bu tür futbolcular bir varlık gösteremeden giderler.Adlarını kimse hatırlamaz bile
                      bunun gibi çok yorum var.

Yorum

• İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiçbirşeyi hedef olarak koyamayıp elindeki yıldızları satarak birilerini almaya çalışan kulüp sence büyükmü oluyor.adamlar makalele,r.carlosları düşünürken futbolda hiçbir sözsahipliği olmayan sıradan ötesi ligden topçu alınacakmı die beklemek büyük takım işimidir.aramızdan kaçımız gelecek sene şampiyonluktan bahsediyor merak ediyorum.
                        Kardeşim sen nasıl Trabzonlusun ya. Trabzonumun küçüklüğünü büyüklüğünü tartışamazsın. Kınıyorum. Ezik takımın taraftarları ağzıyla konuşma. Yaptıkları yanlıştır böyle böyle yapsınlar de ama başka bişey deme. Deme. Trabzonuma küçük takım da dedirtmem.

Yorum

• Ne yaptin sen kardes.
                          Ceyhun bu Kadroda hep yer bulur. En azindan ilk 18 girer. Ne gönderilmesi?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu adami alirsak cok iyi olurda bizimkilr son anda anlasamaz falan hayal kirikligina kapilmayalim cunku bu yonetime guvenim yok yarin sayitoglu yalanlarsa sasmayin

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              carle haberlerin ardından eziklerin yorumları.

bu nasıl bi transferdir ya dalga mi geciyo bu yönetim bizim yaw avustralyanın en iyi oyuncusu çaykur rizedeki vasat bi oyuncuyu geçebilir mi? Böyle bir oyuncu bizde oynarsa bu takımı bırakırım. Zicoyuda böyle getirmişlerdi.

Uzun yıllar yaşadığım Avustralya'dan iyi futbolcu çıkmayacağına eminim.Ayrıca batı saat farkı ve yaşam farkındaki rahatlıktan dolayı bu tür futbolcular bir varlık gösteremeden giderler.Adlarını kimse hatırlamaz bile
                              bunun gibi çok yorum var.
                              adam gibi transfer yapmayacaklarsa yapmasınlar zaten.klüp 2 senede futbolcu çöplüğüne döndü nuri sağolsun.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim sen nasıl Trabzonlusun ya. Trabzonumun küçüklüğünü büyüklüğünü tartışamazsın. Kınıyorum. Ezik takımın taraftarları ağzıyla konuşma. Yaptıkları yanlıştır böyle böyle yapsınlar de ama başka bişey deme. Deme. Trabzonuma küçük takım da dedirtmem.
                                gece gece sinirimizi bozmak için yapıyor özellikle cevap verme renkdaş gitsin büyük takımların(?) taraftarı olsun o kadar istekliyse
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X