Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir özet bir kısa özet
    ama anlaşılacak ve bütün bulutları dağıtacak bir özet istiyorum mümkünse nick carle konusunda..
    en önemlisi stichus ne dedi...

bekliyeyim mi?
    herkes istanbula geldi derken hayir o avustralya da demisti belki suan transfer görüsmesindedir..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

bir özet bir kısa özet
      ama anlaşılacak ve bütün bulutları dağıtacak bir özet istiyorum mümkünse nick carle konusunda..

bekliyeyim mi?
      Stichus Carle de olabilir dedi.. Carleden dahada iyisi ile görüşülüyor dedi.. yani oda olabilir buda..
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Royston Drenthe daha çok ortanın solunda oynuyor fakat defansif yönüde fazlasıyla var Öyle top rakipteyken rakip sahada yürümüyo bi kanat oyuncusunda olması gereken özelliklere (hız,teknik,şut)fazlasıyla sahip Ufak tefek olmasına rağmen fizik gücü oldukça yerinde Kısacası ben garanti veriyorum Böyle bi oyuncu için 3-4 milyon verilebilir hiç düşünmeden Mümkün olduğunca fazla yazalım bu ismi Belki dank eder!

Yorum

bir özet bir kısa özet

bekliyeyim mi?
          kardeş stichus çok önemli şeyler demişti sabah ...
          örneğin tüm sitelerde carle fener de diye haberler varken stichus derhal fb yönetiminden bu haberin yalanlanmasını bekliyorum dedi 2 saat sonra fb sitesi haberi yalanladı ..

ee sonra tabi başladı herkes biz mi aldık demeye stichus da daha iyisini alacağız olmazsa budur dedi bu kadar ...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herkes istanbula geldi derken hayir o avustralya da demisti belki suan transfer görüsmesindedir..
            değiştiriyorum stichus ne dedi cümlesini çıkarın...

Yorum

• Ya Hollanda U-21 de Royston Drenthe diye bir futbolcu var..
              Bizim solkanadımıza ilaç olmazmı o dam? İleri geri çalışıyo..Abdullahtan sonra izleyeceğimiz en iyi sol kanat oyuncusu olur bence..

Ben görevimi yaptım

Carleye hayır, Royston Drenthe ye EVET

Yorum

• Pardon stichus kimdir sorması ayıp ben tanıtabilirmisiniz....
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Ceyhun Gökdeniz giderse Hayatının futbolunu oynar bu sene... Carle Ziyanın yanında paşa paşa oturur..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pardon stichus kimdir sorması ayıp ben tanıtabilirmisiniz....
                    stichus büyük başkanımızın kankisi
                    her şeyi önceden bilen adam..
                    forum efsanesi
                    o bir başka
                    anlatılmaz ki be kardeşim

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Royston Drenthe daha çok ortanın solunda oynuyor fakat defansif yönüde fazlasıyla var Öyle top rakipteyken rakip sahada yürümüyo bi kanat oyuncusunda olması gereken özelliklere (hız,teknik,şut)fazlasıyla sahip Ufak tefek olmasına rağmen fizik gücü oldukça yerinde Kısacası ben garanti veriyorum Böyle bi oyuncu için 3-4 milyon verilebilir hiç düşünmeden Mümkün olduğunca fazla yazalım bu ismi Belki dank eder!
                      imzama yazıyım o zaman ama bence o para yerine 2,5-3 milyon euro veririz Jonathan Pitroipayı sol açığa alıız daha iyi....

Yorum

• arkadaşlar drenthe konusunda stichus a bi danışalım

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pardon stichus kimdir sorması ayıp ben tanıtabilirmisiniz....
                          Stichus;

Herşey çok güzel olacak ve 5 dakikada değişir herşey gibi söylemlerle, Bmn nin yönetime yakın, hatta Musampanın alınmasını başkana tembih etmiş, transfer haberlerini Bmn ile paylaşan saygıdeğer bir üyemiz dir

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            resmi sitelerinde dahi kaynak aynı dandik haber ajansı..
                            adam hala avustralyada diyorum daha ne diyeyim yahu?
                            fenerbahceden bir açıklama gelmeli hemen.. bir yalanlama..
                            kaldı ki bu türden ayak oyunlarıyla bedeli yükselteceğini sanan menejer aklını yitirmiş olmalı.. gelir, geri gider.. dünyanın bir ucundan gelip olmadı diye köyüne dönmek koyar adama..
                            bak buraya yazıyorum, bu adamı almadığımıza üzülmeyeceksiniz..
                            daha iyisini aldığımıza sevineceksiniz, en azından daha pahalısını aldığımıza sevinirsiniz bu olmazsa..
                            başkanın parası var, menejere kaptıracak paramız kalmadı şeklinde okumak lazım demeçleri..
                            stichus bunu yazmisti!!fener haberi yalanlamadan önce yazdi bunu
                            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• bu stichus kesin ne zaman şampiyon olacağımızıda bilir sorun valla cevaplasın en fazla yanılma payı 2 sene olsa 3 sene içinde şampiyonuz demektir...
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• arkadaslar bence cok umutlanmiyalim hatta hic bi aralar zurawski vardi ha geldi ha gelecek sabahlara kadar beklemeler gelende tomas jun ayni bayagi deneyimliyiz bu konuda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X