Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi Gökdenizin yerine Mehmet cakır ve Engin Baytar alınırsa onlarıda yollarız İngiltereye iki sene sonra Gökdenizden gelecek 8 Milyon euronun dörtte birine bu iki futbolcu alınamazmı birde 10 numara alındımı tamamdır.

engin konusuna katılıyorum kardeşim ....ama mehmet konusunda seninle aynı düşüncede değilim ..10 numara almışlar ya işte ...
    enginin sözleşmesi yanlış bilmiyorsam seneye bitiyor ..gelecek sene alırlar onu ..kendi gelmek istiyor ama biraz zor bu sene ..

Yorum

• gökdenize 8m mu veriyorlar???
      yok artık???
      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Gökdenizin yerine Mehmet cakır ve Engin Baytar alınırsa onlarıda yollarız İngiltereye iki sene sonra Gökdenizden gelecek 8 Milyon euronun dörtte birine bu iki futbolcu alınamazmı birde 10 numara alındımı tamamdır.

engin konusuna katılıyorum kardeşim ....ama mehmet konusunda seninle aynı düşüncede değilim ..10 numara almışlar ya işte ...
        enginin sözleşmesi yanlış bilmiyorsam seneye bitiyor ..gelecek sene alırlar onu ..kendi gelmek istiyor ama biraz zor bu sene ..

tekkeyide 8 miona sattik....tolgayida satmistik! ne ise yaradi ??GÖKDENIZ bu takimin en iyi futbolcusudur kim ne derse desin satilamazzzz
        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gökdenize 8m mu veriyorlar???
          yok artık???
          evet 5 milyon paund veriyorlarmis..yaklasik 7,5 milyon avro
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ziya Dogan Lig Radyoda uşaklar kacırmayın
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gökdenize 8m mu veriyorlar???
              yok artık???
              5 milyon pound verdiler diye söylentiler var...
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• gökdenizi 8 m a satarlarsa bi sol açık bi forwet almaları laızm yerine..

ama iş olsun diye değil.

bari gökdenizden gelen parayı transfere kullansınlar adam gibi..

yok açık kapatacaklarsa satmasınlar.

fatihten tecrübeliyiz.
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Kimin işidir bilemiyorum(Menajer ya da bizimkilerin olabilir)ama bu F.b dedikodusu yönetimin işine geldi F.b den oyuncu kaptık hesabı

Evet tamda coolank'in dediği gibi hem sol hem 10 numara bir nevi Roni gibi yani, Muhtemelen solda oynatır hoca bu adamı sol kanatdan oyun kuracak yani anladığım kadarıyla Alexin daha fazla koşanı görüntülerden net bişeyler söylemek zor umarım daha iyisini alırız
                  Tek forvet arkası oynayacaksa sol ve orta hala eksik yok solda oynayacaksa ki bu ihtimal daha ağır basıyor ortaya ve Umutun yanına bi adam şart!

Yorum

• Bu carle 10 numara tabirine uyan bir futbolcu. Ben beğendim sol ayağını çok iyi kullanıyor. hafif maradonavari. Bu adamı aslınlar. Gökdeniz'i satsınlar Ajax'lı Pieer midir nedir onu da Gökdeniz'in yerine alsınlar. Al sana transfer
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• eger olur ki gökdenizi satarsak sol kanada kesinlikle feindounoyu alinmali...yattara,jabi,feindouno müthis üclü olurlar...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu carle 10 numara tabirine uyan bir futbolcu. Ben beğendim sol ayağını çok iyi kullanıyor. hafif maradonavari. Bu adamı aslınlar. Gökdeniz'i satsınlar Ajax'lı Pieer midir nedir onu da Gökdeniz'in yerine alsınlar. Al sana transfer
                        bi de forwet lazım faruk abi..
                        7-8m euroluk bi sol açık alacak değil herhalde bizimkiler.

hem sol açık hem forwet dahi alsalar o kadar olmaz maliyetleri..
                        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Burada Gökdenizi satsin diyenlere inanamiyorum! Ligi 4. bitirmemizi o sagladi ve takimin en iyi oyuncusu Gökdenizdir...Yerine alacagimiz yabanci futbolcu ha!? Yabanci futbolcu gelecek yok uyum sagliyamadi yok dili bilmiyorum! Ama gökdeniz kac yildir bu takimda oynuyor ve gayet basarilida oynuyor! hala satilsin diyenlere pes dogrusu
                          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• --------------Hasagic---------------
                            Jabi----Stepanov----Erdinc----Adnan
                            --------Serkan------Hüseyin--------
                            Yattara--------Carle----------Abeyie
                            -------------Umut------------------

Hasagic gelir insallah,tecrübeli
                            Gökdeniz galiba gidecek
                            Carle sanirim birsey var bu haberde
                            Abyeie de benim hayalim
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ziya Dogan Lig Radyoda uşaklar kacırmayın
                              ne diyor ziya doğan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X