Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ezikler colin kazım ı da almışlar.

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu forumda konuşulan avustralyalı nick carle nin adı fenerle geçiyor
      Eğer öyle birşey our da o adam feybe'de başarılı olursa eleştirilerimi 10'la çarparım...

///

Gazeteler bile dalga geçiyor...

Adnan’ın yükü çok ağır!
      Samsunspor’da uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan Güngör’ü, Trabzonspor’da çok ağır bir sorumluluk bekliyor... Ufukhan’ın 13 sırt numarasını taşıyor olması sebebiyle 9 numaranın emanet edileceği genç yıldız, artık Zenit’te top koşturan Fatih Tekke’nin formasını emanet almış olacak. Bu durum taraftarlar arasında, “Umarız yeni 9 numaramız Fatih’in boşluğunu kapatabilir” şeklinde değerlendiriliyor.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sol kanat boş duracağına al mehmet akgünü koy enazından koşar gençte
        boş durmasından iyidir
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Ewet ArkadaŞlar Sanirim Osmanli Gİbİ Olduk Bİr İmparatorluk ÇÖkÜyor ÇÖkÜŞÜde Uzun SÜrÜyor Ama Artik Bİz Onuda Doldurduk Hadİ Hepİmİze GeÇmİŞ Olsun
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ama turk milli takimi son dunya sampiyonu degil. Pardon hic yoktuk orda sanirim
            hm doru aslında, ama o Gokdeniz'in milli takımı 3 5 ay once dunya sampiyonu italyanları perişan etmişti italyada!

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• "Middlesbrough'u geri çevirdik"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Premier Lig takımlarından Middlesbrough'un Gökdeniz için teklifte bulunduğunu, ancak bu teklifi geri çevirdiklerini söyledi.

Middlesbrough yöneticilerinin Gökdeniz için Başkan Nuri Albayrak ile görüşmek istediklerini belirten Başer, "Başkanımız görüşme için beni görevlendirdi ve Middlesbrough yöneticilerine satılık oyuncumuz olmadığını iletmemi istedi. İngiliz Kulübü'nün menajer aracılığıyla değil Türkiye'ye gelen yöneticileriyle nezaketen bir görüşme yaptık ve tekliflerini dinledik. Ben de başkanımızın düşüncelerini onlara ilettim. Satılık oyuncumuzun olmadığını, Gökdeniz'i vermeyeceğimizi söyledim. Pazarlık olmadan görüşme bitti" dedi.

Middlesbrough Kulübü'nün Gökdeniz için önerdiği rakamın yıldız oyuncu için çok az olduğunu ifade eden Başer, "Gökdeniz gibi bir oyuncuya önerdikleri transfer rakamı oyuncumuzun kalitesine göre çok az. Yüksek bir rakam da önerselerdi biz oyuncumuzu yine satmayacağımızı kendilerine ilettik. Gökdeniz, gelecek sezondaki hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki en önemli silahlarımızdan biri olacak. Bu oyuncuyu hiçbir kulübe vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu
              kaynak:ligtv.com.tr

Bazen Sevinç Bazen Keder
              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Middlesbrough'u geri çevirdik"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Premier Lig takımlarından Middlesbrough'un Gökdeniz için teklifte bulunduğunu, ancak bu teklifi geri çevirdiklerini söyledi.

Middlesbrough yöneticilerinin Gökdeniz için Başkan Nuri Albayrak ile görüşmek istediklerini belirten Başer, "Başkanımız görüşme için beni görevlendirdi ve Middlesbrough yöneticilerine satılık oyuncumuz olmadığını iletmemi istedi. İngiliz Kulübü'nün menajer aracılığıyla değil Türkiye'ye gelen yöneticileriyle nezaketen bir görüşme yaptık ve tekliflerini dinledik. Ben de başkanımızın düşüncelerini onlara ilettim. Satılık oyuncumuzun olmadığını, Gökdeniz'i vermeyeceğimizi söyledim. Pazarlık olmadan görüşme bitti" dedi.

Middlesbrough Kulübü'nün Gökdeniz için önerdiği rakamın yıldız oyuncu için çok az olduğunu ifade eden Başer, "Gökdeniz gibi bir oyuncuya önerdikleri transfer rakamı oyuncumuzun kalitesine göre çok az. Yüksek bir rakam da önerselerdi biz oyuncumuzu yine satmayacağımızı kendilerine ilettik. Gökdeniz, gelecek sezondaki hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki en önemli silahlarımızdan biri olacak. Bu oyuncuyu hiçbir kulübe vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu
                kaynak:ligtv.com.tr
                )) Pazarlık olmadan görüşme bitti ...ama yinede rakamı duymak istemiş olmalısınızki düşük bir rakam önerdiler diyorsunuz ...yahu bu adamlar beyanat verirken bile tutarsız..........
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  milonlarca dolar para verdın o futbolculara şimsi sen dıyosuun kı o paraları cope at bırak allah askına abı ya
                  peki su an elimzde kalınca degerlencekmi yer kaybından baska neyi var bunların
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Şu gs'ye hayret ettim valla, hiç beklemediğim 2 süper transfer yaptılar. Darısı bizim başımıza diyecem ama..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu gs'ye hayret ettim valla, hiç beklemediğim 2 süper transfer yaptılar. Darısı bizim başımıza diyecem ama..
                      cahilliğimi mazur görün kimleri aldılar?
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cahilliğimi mazur görün kimleri aldılar?
                        Estağfurullah...

Schalke'nin 10 numarası Lincoln ile şu bizim paraya kıyıp da alamadığımız isveçli oyunkurucu Linderoth'u aldılar.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• linceoln mü yapmayın allah aşına ya ne lincoln ü ne gs si
                          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Estağfurullah...

Schalke'nin 10 numarası Lincoln ile şu bizim paraya kıyıp da alamadığımız isveçli oyunkurucu Linderoth'u aldılar.
                            yazık olmuş valla sözde en erken biz bitirecektik transferi
                            En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 11:49.
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Valla almalarını geçtim zaten de, eldekiler tutabilseler keşke..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• Dortmuntlu Mehmet Agünü Kasımpaşa mı kaptı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X