Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Etik olmaz.
    Ben protestoya devam ederim.
    Belki istifa etmeleriniz sağlamaz ama en azından huzurlarını kaçırırım.
    Hiç değilse transfer yaparken ya da oyuncu satarken iki kere düşünürler.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ben buldum! bunlar gerede kampına katılacaklar ya,orda istemediğimiz yabancı futbolculara suikast düzenleyelim ama bu konuda bize keskin nişancı lazım
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Etik olmaz.
        Ben protestoya devam ederim.
        Belki istifa etmeleriniz sağlamaz ama en azından huzurlarını kaçırırım.
        Hiç değilse transfer yaparken ya da oyuncu satarken iki kere düşünürler.
        iyi de usta, düşünsene, bordomavi bir sayfa açılıyor, bu bir taraftar ihtilalidir gibi yakışıklı bir cümle... gerisi de sitemler felan... ses getirmez mi?
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Gidenler ve ölenler her zaman kahraman olur.
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben buldum! bunlar gerede kampına katılacaklar ya,orda istemediğimiz yabancı futbolculara suikast düzenleyelim ama bu konuda bize keskin nişancı lazım
            höst la höst harbiden adamlara orada birşey olacak, senden bilecekler

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              höst la höst harbiden adamlara orada birşey olacak, senden bilecekler

olsun bilsinler Trabzonda kahraman ilan edilirim :meşale2::meşale1:
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi de usta, düşünsene, bordomavi bir sayfa açılıyor, bu bir taraftar ihtilalidir gibi yakışıklı bir cümle... gerisi de sitemler felan... ses getirmez mi?
                Şimdi yanlış anlama üstadım ama Avni Akyer'de herkes sırtını dönse ve aynı anga gaz çıkarsa daha çok ses getirir.
                Protestonun da alaso gibi gözükür.
                Ama önemli olan yaptığın şeyin makul olması, kabul edilebilir olması.
                Ben hiçbiz zaman illegal yolları ya da ahlakî olarak tartışılabilir (sadece tartışılması yeterli benim için) bir uslûbu asla tasvip etmem.
                Fikirdir, belki de samimi bir fikirdir; amenna ama bize yakışmaz.

Bu arada baba konuyu dağıttık gibi.
                Protesto biçimlerimiz için de bir başlık vardı.
                Konuyu istersen oraya taşı.
                Bu yaptığımız da tam olarak etik değil.
                Hem mantaliteye de aykırı.
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Trabzon'da Rüştü olmazsa Dudek gelecek

Szymek, Dudek transferini bozunca Trabzon, Fener'le anlaşamayan Rüştü'nün fiyatına zam yaptı

Kalede favori Rüştü

Trabzon kaleci arayışlarını sürdürüyor. Hasagiç ile el sıkışıp kafaları karıştıran yönetim, kaleci arayışını gizlemek için hedef şaşırttı. Bir yandan Martinez, diğer taraftan Rüştü'ye teklif götüren Trabzonspor, Dudek'in işini tam bitirmişken Szymek vatandaşını uyarıp işi bozdu.

1 MİLYON 300 BİN EURO!
                  Bordo-mavili takımda şu anda
                  kaleye en yakın aday Fenerbahçe ile anlaşamayan Rüştü. Kulübünün Rüştü'ye geçen sezonun altında ücret vermesini fırsat bilen Trabzon rakamı artırdı: 1 milyon 300 bin euro. Rüştü düşünmek için zaman isterken diğer kalecilerle görüşmeler de sürüyor.

fotomac iyi senaryo yazıyor
                  dün dudek bugün rüştü yarın martinez sonraki gün hasagiç
                  mod 4 e göre hesap yapın

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir yandan Martinez, diğer taraftan Rüştü'ye teklif götüren Trabzonspor, Dudek'in işini tam bitirmişken Szymek vatandaşını uyarıp işi bozdu.
                    Komediye bak ya.. Szymek de zaten Dudek'in Trabzonspor'a gidip gitmemesini kolluyor zaten. Bu ne hız Szymek işi bozmuş Mizah dergisine gerek yok Fotomaç alsak yeter yani..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.turkrock.com/post1255640.html

arkadaşlar burda haber var üstündede tarihi var.. Baya bi önce başlamışız bunu izlemeye..

Trabzon'a Danimarkalı gol makinesi!..

Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaşayan, taraftarının gönlünü almak için transfer harekatına erken start veren Trabzonspor kancayı Danimarka'nın Brondby kulübünde forma giyen genç gol makinesi Morten Duncan Rasmussen'e taktı...

Tarih: Prş 24.05.2007 15:18

BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..

Trabzonspor'un Danimarka'ya gönderdiği temsilciler, bu sezon ligde 31 maçta 14 gol atan 31 Ocak 1985 doğumlu, 1.85 boyunda 77 kilogram ağırlığındaki Rasmussen'i dün oynanan Odense maçında izlediler.

1-0 Brondby'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta tek golü Morten Duncan Rasmussen atarken, genç oyuncunun kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesinin bulunması transferi zora soktu.

Bordo-Mavili kulübün girişimine rağmen maçtan sonra bir açıklama yapan Rasmussen, yurtdışına transfer için henüz erken olduğunu söyledi.

Danimarka Ümit Milli Takımı formasını 21 kez giyen 22 yaşındaki oyuncu, "Yabancı bir ülkeye transfer olmadan önce kulübün Brondby'de biraz daha beklemem ve olgunlaşmam gerektiğini düşünüyorum. Hollanda'nın Herenveen ve Türkiye'nin Trabzonspor kulüplerinin teklifleri var ancak şu an bu tekliflere sıcak bakmıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor, genç futbolcunun bu açıklamasına rağmen transferi gerçekleştirmek için girişimlerini sürdürüyor. Danimarka kulübünün iyi bir bonservis teklif edilmesi durumunda büyük gelecek vaat eden Rasmussen'i satabileceği belirtiliyor.

o haberi oraya koyan benim zaten burdada yer aldı bu haber
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Bugun San Lorenzo Arsenal macini izledim. Cok zevkli bir macti ve bi kac tane KESINLIKLE alinmali futbolcu gordum. Tabii bunlari ne yonetim, ne Ziya Dogan okur. Esasinda siz bile takarmisiniz bilmiyorum. Bazen bosuna emek harciyormusum gibi hissediyorum. Neyse simdi gelelim futbolculara.

Gaston "La Gata" Fernandez - River Plate alt yapisinda yetismis. Cok Genc bir futbolcu. Meksika'da bi kac basarili yil gecirdikden sonra Arjantin ligine geri dondu. Bu macta 2 gol atarak takimin 4-2 galibiyete ve sampiyonluga tasidi. San Lorenzo sadece 1.2 milyon dolara River PLate'ten satin aldi bu genc futbolcuyu. Lorenzo'da forvet olarak oynuyor ama gercek pozisyonu forvet arkasi. Son vuruslari bildigime kadar etkili ama benim esas begendigim ceza sahasina yakin verebildigi paslari. Gercekten forvetlerine iyi top besleyip guzel pozisyonlar yaratabiliyor. Ama bizim takimin problemi biraz daha geride. Yani Orta Sahanin gobeginde. Bize La Gata gibi futbolculara top besleyip oyunun hizini, temposunu kontrol edecek futbolcular lazim. Syzmek gidel takimimizda bu tip futbolcu olmadi ve Syzmek bile varken kendisi yeterli degildi. Yani 2-3 tane boyle futbolcuya ihtiyacimiz var ve bu problem cozulmeden La Gata gibi futbolculari almak yanlis olur.

Ezequiel Lavezzi - Bence macin en iyisiydi. Takimda oynadigi pozisyon forvet ama gercekten yuklendigi gorev daha fazla. Mac boyunca hep rakibin orta sahasinda bi sagda bi soldaydi. Yani rakip defansi cok rahatsiz etti. Fazla driblingini goremedim ama gorebildigime kadar hizli bir futbolcu ve teknigide yuksek, ama bu macta girdigi 1'e 1 karsilasmalarda genellikle kendisini yerde buldu. Maca ilk vurgusunu orta kesip asist yaparak koydu. Sol kanattan gercekten uzak kaleye gercekten cok guzel bir orta keserek guzel bir asist yapti. Sonra baska bir pozisyonda ceza sahasi disinda cektigi sut defanscidan donunce top yeniden ayagina geldi ver yerden topu tam koseye cakti ve skoru 2-0 yapti. Macin kalan kisimindada yine cok aktifdi, sahanin nerdeyse her yerine ayak basti. Ama dedigim gibi bizim asil problemimize cozum degil. Ilk basta orta saha problemi cozulmeli.

Cristian Raúl Ledesma - Iste problemizin cozumu. 28 yasindaki orta saha oyuncusu tum mac boyunca etkiliydi. Lavezzi'yi ve La Gata'yi tum mac boyunca cok iyi besledi. Paslarinin nerdeyse hepsi yerini buldu va defansi cok iyi acti. Bahsettigim sorun bu iste. Biz Lavezzi ve La Gata'yi alsak onlari besliyecek futbolcumuz yok. Bu futbolcunun kariyerinde Hamburg ve River Plate'de var.

Cristian Ezequiel Llama - 20 yasindaki sol kanat oyuncusu. Arsenal takiminda oynuyor ve tam bir kabustu San Lorenzo icin. Cok suratli, cevik, ve teknik bir futbolcu. Bir suru kontra atak baslatti ama maalesef oyun kuracak esi yoktu. Arsenal 2. golunu Llama'nin super ortasinlan buldu.

Benden bu kadar. Bence son 2 futbolcu kesinlikle alinmali. Ikisinde cok ucuz olacagini tahmin ediyorum ama kim beni dinleyecek? Bizimkiler anca Jabi'leri Adnan'lari alirlar.

Bu arada Ziya'nin yeni yildizi: http://www.youtube.com/watch?v=pHXhzF3VJXw
                        En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 02:47.

Yorum

• CONCACAF Gold Cup karşılaşması, Panama: 2 Küba:1 2.gol Blas Perez'den..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• amerikaya gittin, maç izledin ve adam öneriyorsun helal sana kardeşim
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fotomac iyi senaryo yazıyor
                              dün dudek bugün rüştü yarın martinez sonraki gün hasagiç
                              mod 4 e göre hesap yapın

Yorum

• İçinde Kecelinho ve Ömer'in olduğu video kayıtları arıyorum.
                                Elinde olan yada bir yerlerde görmüş olan bana mesaj ile bildirirse çok senirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X