Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gurbetçi yıldız olmadı
    Adnan’ın imza atması, Serkan’ın gün sayması, olumlu gelişmeler olarak görülüyor. Buna karşın el sıkışıldığı açıklanan Jabi’nin ülkesi Gine’de uçak bileti engeline takılması, Mehmet Akgün’ün ise birçok konuda anlaşılıp imza için Türkiye’ye çağrılmasına rağmen Kasımpaşa’ya kaptırılması Bordo-Mavililer’i endişelendiriyor.

varmı böyle bişe inanmam
    bu kadarıda olmaz olmaması lazım
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• bu takıma adam mı kaptırdık harbiden yazıklar olsun yaa millet milan ın madrid in elinden futbolcu alıyor bizde kasımpaşa ya futbolcu kaptırıyoruz ..

inşallah orada başarılı olur mehmet te görürsünüz syn başkan denemek neymiş

Yorum

• transfer ettıgımız oyunculardan acıkcası ben pek bır verım alacagımızı sanmıyorum ustelık henuz hıc bır futbolcumuzu da gondermedık bence bır transfer daha yapıp defterı kapatabılırler zaten yabancılar da elımızde kalmıs vazıyette
        onumuzdekı sene gsnın ısı cok zor artık kımsenın umudu yok
        bjk da ertugrulu cok zor donem beklıyo
        fb yıne dogru transferler yapıyo ve herkes 2-3 sene daha sampıyon olurlar dıyolar
        elımızı cabuk tutmalıyız

Yorum

• ts

transfer ettıgımız oyunculardan acıkcası ben pek bır verım alacagımızı sanmıyorum ustelık henuz hıc bır futbolcumuzu da gondermedık bence bır transfer daha yapıp defterı kapatabılırler zaten yabancılar da elımızde kalmıs vazıyette
          onumuzdekı sene gsnın ısı cok zor artık kımsenın umudu yok
          bjk da ertugrulu cok zor donem beklıyo
          fb yıne dogru transferler yapıyo ve herkes 2-3 sene daha sampıyon olurlar dıyolar
          elımızı cabuk tutmalıyız

Yorum

• trabzonspor klübü kasımpaşaya futbolcu kaptırmaz,nuri başkanla kasımpaşalı başbakan iş ortağı olunca ancak hediye edilebilir.trabzonspor camiasını kutlamamak mümkün değil hala bu yönetime tahammül edebiliyor.
            önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• gs ye fenere bak linderoth lincoln carlos ya biz jabi vay beeeeee

Yorum

• bu sene Gökdeniz satılır,SErkan balcı neden alındı zannediyorsunuz,adım gibi biliyorum bu yonetim gokdenizi satar avrupaya ,zaten oda gitmek istiyor,
                yabancı mezarlıgına dondu trabzonum ,
                bu senede husran gibi gözküyor,
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• Ben bu yönetimi nlamış değilim ligde nerdeyse amacı olmayan tek takım biz kalmıştık geçen sene ve yönetim biz transfer olayını erkene alıp geçtiğimiz senelerdeki gibi geç kalmıyacağız dediler.Biz hariç diğer takımların hepsi takımda direk oyanayabilecek transferleri yaptı biz ise hala düşünme aşamasındayız.Bu gidişle önümüzdeki sezonda düşünceli günler bizi bekliyo allah TRABZONSPORLULARA sabır versin...
                  ömer saglam

Yorum

• bu forumda konuşulan avustralyalı nick carle nin adı fenerle geçiyor

Yorum

• ya liverpoll dudekin sozlesmesni feshetmis biz bi jun un bi djokajı feshetemioruz yaa bu nası iştir yaa bırakın gitsnler Trabzonsporun basarısından dahamı onemli
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• sondakika bölümünde haberleri okurken gülmekten öldüm bu futbolcuları toptan satacaksın. herifler başka şeylere konsantre oluyorlarmış. la bunların hiçbiri beş para etmez.
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya liverpoll dudekin sozlesmesni feshetmis biz bi jun un bi djokajı feshetemioruz yaa bu nası iştir yaa bırakın gitsnler Trabzonsporun basarısından dahamı onemli
                          milonlarca dolar para verdın o futbolculara şimsi sen dıyosuun kı o paraları cope at bırak allah askına abı ya
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bu arada önümüzdeki sezon için kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Trabzonspor, yerli ve yabancı birçok futbolcu ile anlaşma sağlıyor. Bordo-Mavili ekip, son olarak dün Kasımpaşaspor'un forvet oyuncusu Erhan ile anlaştı. İstanbul temsilcisinin en golcü futbolcusu olan Erhan'la kesin olarak anlaşmaya varıldığı, önümüzdeki günlerde de resmi mukavelenin imzalanacağı açıkladı. Öte yandan yeni sezon öncesi hazırlıklarına 20 Haziran'da başlayacak Trabzonspor'un kamp kadrosuna Jun, Djokaj, Jefferson ve Musampa'nın da çağrıldığı bildirildi. İbrahim Şahin, Trabzon
                            Kaynak: Zaman Gazetesi
                            TrabZonguldaklı...

Yorum

• ne olacak bu takımın hali sol herhalde gene celloya teslim edilecek keçeli destekliyicisi olacak ferhat hasan gene takımda duracak seneye gene aynı maçları izleyeceğiz gibi ersen topları almak için elini kullanacak garibim ferhat bi oraya bi oraya gidecek cello soldan pozisyon verecek koşarsa gökdenizim yattaram umutum koşacak bizde gol için onların hareketlerin gol ile sonuçlanmasını için televizyonun camına yapışacağız ziya istifa diye bağıracağız dalga mı geçiyorlar tsclup ta ürün kalmamış yapılan transferler 3.sınıf bırakın gidin artık
                              BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...

Yorum

• ankarasporlu özer bencede çok iyi tercih olurdu ayrıca manisadan sezer ve selçuk rizeden yasin ve ferdi gençlerden engin illa bi kaleci alınacaksa ankaragücü kalecisi serkan kırıntılı alınabilir
                                ufuk selim kadir cem demir bunllarda takımda tutulmalı genç ve dinamik bir takım olurduk
                                musa keçeli celaleddin hasan ömer rıza djokaj jun çağdaş ayman gitmeli ferhat ufukhan kiralanmalı
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X