İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
asıl sorun buda değil ...sorun şu ki bu ilk değil ...TRABZONSPOR görüldüğü üzere 3.sınıf taşra politikacısı mantığı ile yönetilmektedir ...örnek; fatih sattığın gün bomba transfer diye ersen ve musayı manşet attır ... mağlubiyet serisinin peşinden patlat bir stad resmi ..sonra başka bir stad resmi ...kimse yıldız demedi hazrete geldi yıldız dedi sonra dengeleri bozamayız dedi ... elinizi vicdanınıza koyun ve yönetimin ne yapmak istediğini anladığınızı söyleyin bana???Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
Jun yetenekli bir oyuncu , çok genç yaşta yurt dışına çıkıp birde buna uyum problemi eklenince ( çoğu kez mevkisinde bile oynamadı ) beklenen sıçramayı gerçekleştiremedi. Bizde çabuk harcadık , sabredemedik... sahip olduğu oyun stiliyle düşünüldüğünde başarılı olması ancak takım arkadaşlarını çok iyi tanıması ve uyumuyla mümkün olur.
Jun inanıyorum tekrar eski günlerine dönecektir. Ancak bu takım ne yazık ki Trabzon olmayacak.
Umarım Jun en az zararla elden çıkarılır ya da ben yanılıyorumdur.
Yorum
-
Abi sorun da bu zaten yoksa bize ne fener kimi almış bjk kimi almış ...biz takım olalım gene muvaffak oluruz ama yukarda bahsettiğim gibi hadiseler kaçıncı oldu ....biz saymaktan usandık utandık..........İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Hamsi
Değerli kardeşim
eğer dediğiniz gibi bir bilgilenme söz konusu ise ortada yalandan daha da korkuç bir durum var ki o da hamakattır!!! Çünkü böyle bir yalanı yani bonservisi olmadığı iddia (ki bu da sadece ve sadece basının iddiası gerçekten böyle mi bunu da bilmiyoruz) edilen bir oyuncunun 10 milyon euro maliyeti olduğunu söylemek en azından insanların zekalarına hakaret etmek demek olcaktır. Ne yani bu adam oynadığı takımdan başka bir takıma transfer olunca ortaya çıkabilecek bir yalana güvenilerek yalan söylenir mi??
Kaldı ki buna yukarıda da söylediğim gibi yalancılık değil hamakat denir.
Ve ben sizin haberi kendisinden aldığınızı iddia ettiğini Stichus namlı kardeşimin zekasından ve ahlak anlayışından zerre kadar şüphe etmem. Yani ortada mutlak surette bir yanlış anlaşma söz konusu olmalı. Ne yani bu Linderoth denilen topçu, Trabzonspor'a 10 milyon ama GS söz konusu olursa hallederiz güzel abiciim mi dedi? Bu sence de saçma bir durum değil mi?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
niye ozur diledin hakkimizda nedensiz atip tuttuklari icn mi?İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi samsuna samsunluya ayıp ettiniz bazı kişiler tabi biz birlikte olduğumuz sürece güçlü kalırız bunu aklınıza yazın bence ben bir trabzonspor taraftarı olarak bütün samsunlulardan özür diliyorum
Yorum
-
Linderoth'un Trabzon'dan yıllık 2-2 buçuk milyon dolar istemesi, gs'den ise en fazla 1.5 milyon falan istemesi gayet doğal bence. Avrupa piyasasında Gs ile Trabzon arasında büyük fark var.
Benim bildiğim kadarıyla bu oyuncunun normalde bonservisi vardı ancak kendi girişimleriyle bonservissiz kalmış olması lazım. Bir hukuk oyunu oynandı sanırım.
Bu takımda halihazırda 3 tane ön libero oyuncusu varken ben şahsen Linderoth'u istemem. Yazık olurdu ona verilecek paraya..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOFFLI kardeş ben de onu diyorum. Tolga'nın önünde nerede ise defans yoktu. Tamam oyuncular çok iyi idi ama Ziya Doğan sistemi yüzünden topu ayağına alan rakip bizim kalenin önünde bitiyordu. Buna rağmen fazla gol yemedi. Bence Tolga martinez'den çok daha iyi.
samets61 Dudek ile Rüştü arasında kesinlikle çok büyük farklılıklar yok. Dudek daha iyi yer tutuyor, Rüştü daha kıvrak bir reflekse sahip. Onun dışında ikisi de bol bol hatalı goller yiyor. Dudek çataldan top çeviremez. Rakip ile karşı karşıya kaldığında ölümüne giremez. Atak bir kaleci değil. Leverpool'da direkt oynadı bir dönem ama işte gel gör ki yeterli olmadığı için oraya Reina monte edildi. Tıpkı Manchester United'da Howard iş yapmayınca van Der Sar'ın kaleyi alması gibi. Dudek öok iyi bir kaleci değil. Diyebilirim ki bizim Petkoviç'in aynısı. Başka bir özelliği yok inanın. Vereceğimiz paraya asla değmez. Ve unutmayalım. Rüştü de Barcelona gibi bir kulübe transfer oldu ve yarı Bizans oyunları ile kaleyi devretmek zorunda bırakıldı.
merak ettigim birsey var...devre arasinda martinezi az daha aliyorduk...bazi arkadaslarimiz jefferson , martinezden daha iyi ne gerek var diyorlardi...acaba sende mi bunu diyenlerdendin? kusura bakma ama tolga martinezin eldiveni olamaz...tamam trabzonlu ve trabzonsporlu olabilir ama gercekleri görmek lazim..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Hayrola ne oldu biz mi suclu olduk! !Adamlar trabzona rum diyecek bizde EYVALLAH abi ne derseniz haklisiniz diyecegiz oyle miİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi samsuna samsunluya ayıp ettiniz bazı kişiler tabi biz birlikte olduğumuz sürece güçlü kalırız bunu aklınıza yazın bence ben bir trabzonspor taraftarı olarak bütün samsunlulardan özür diliyorum
Yorum
-
Ben "Tolga, Jeff'den de Martinez'den de iyidir!" diyenlerdenim.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettigim birsey var...devre arasinda martinezi az daha aliyorduk...bazi arkadaslarimiz jefferson , martinezden daha iyi ne gerek var diyorlardi...acaba sende mi bunu diyenlerdendin? kusura bakma ama tolga martinezin eldiveni olamaz...tamam trabzonlu ve trabzonsporlu olabilir ama gercekleri görmek lazim...
Bakın biz oyuncularımızın değerini hep kayettiğimizizde anlıyoruz.
Bunu yapmamamız lazım.
Fatih gitmeden önce en çok eleştirilen adam idi.
Şimdi kral oldu.
Hüseyin hala üzerine en çok yürünen kişi.
Gmkdeniz -ki bu yıl takımı sırtlayan iki isimden biri idi (diğeri Hüseyin)- gitsin diyenler var.
"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür." demiş ya atalarımız.
martinez de o hikaye.
Abartılacak bir kaleci değil.
En azından Tolga ile kıyaslandığında.
Yorum
-
Önlibero sayısının fazla olması oraya transferin ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez Bunu daha öncede söylemiştik bir başka kulübün transferiyle çıkmadı bu ortaya Gattuso değil ama bi Scholes'a ihtiyacımız var hala
Bunun dışında sol kanat malumunuz Ne Gökdeniz ne de Ceyhunla sol çalışmaz İlk olarak yabancı düşünülmeli tabi Nene,Riera,gibi olmazsa ki olmayacak gibi görünüyor Erhanın sol ayaklı olduğunu düşünürsek hiç değilse şans verilebilir önce alınmalı tabi!
Bu 2 mevkiyi hallettikmi büyük oranda rahatlarız Kaleciyi bitmiş sayıyorum
Umuta alternatif olarak Tevfik ve İlhandan birinide aldık mı transferi hayırlısıyla kapatırız
Yorum
-
Ben Olayın bu tarafına çok fazlaca takılmak istemiyorum Hamsi, benim zoruma giden bizlerin yani taraftarların yaptığı şeyin pek hatta hiç etik olmadığı ve yapılan her işi eleştiri için bir bahane ( sebep demiyorum bak) olarak kullanması.
Hatırlar mısın geçen seneki transfer sezonunda Marchelinho'nun adı bu forumda geçtiği zaman kıyamet kopmuştu ( en azından büyük çoğunluk arasında) daha sonra H.Berlin'in fiyat kırmadığı falan filan dedikodularından sonra bu forumda ( doğal olarak, çünkü beklenti yüksekti) yönetime söylenmedik laf kalmadı. Yani 3'ün 5'in hesabını yapıyorsunuz böyle bir yıldızda bu kadar pazarlık olur mu mealinden terbiye sınırlarını zorlayan eleştiriler geldi neyse sonra bu transfer gerçekleştirildi bu seferde " bu sayılmaz bu 10 milyonluk yıldız değil" ya da benzeri şeyler söylendi ama yine de yıldız olarak kabul edildi. Adam geldiğinde antrenmansız ve hazırlıksızdı ve Allah var o kadar kaprisli ve şımarık olarak lanse edilen MArchelinho " gık" demeden Ziya D.'nin onu hapsettiği bölgede oynamaya gayret etti ama taraftarın nalına da mıhına da vurma işi sona ermedi " bu mu yıldız dedğiniz, siz ancak bunu alabilrsiniz" vs tarzı ifadeler gırla gitti. Olmadı alınan fiyattan daha fazlasına satıldı bu sefer " nasıl satarsınız" teraneleri aldı yürüdü.
Yani demem o ki biz çok mu tutarlıyız da karşınızdakilerden tutarlılık bekliyoruz?? neydi kural " layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz"
Biz de aynaya bakacağız ya da birbirimize ayna olacağız başka şansımız yok. Herkesi memnun etmek mümkün değil işte bu yüzden hepimizin birden empati yapma zorunluluğu var. Biz o konumda olsaydık, bu kadar farklı sesli bir koroya maestro olmak zorunda kalsaydık neler yapabilirdik ve nasıl hissederdik. Yapılan her işe ama her işe bir kulp takarsanız felaket derecede çalışmak isteyen insanların bile şevkini kırarsınız kaldı ki sayın yönetim kurulumuzun bu kadar çok çalışma isteklisi olduklarını tahmin etmiyorum. Bari var olan şevklerini kırmayalım.
Unutmayalım ki TRABZONSPOR'dan başka Trabzonspor Y O K !!
Vesselam.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Ön liberoların yeterli olduğunu kimse söyleyemez zaten. Bu takıma bir Pirlo lazım. Ama şu anda bana bir transfer hakkı verirseniz bununla 3 önliberoyu dörde çıkartmak yerine bir 10 numara almayı tercih ederim. Çünkü böyle bir adamımız hiç yok..İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnlibero sayısının fazla olması oraya transferin ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez Bunu daha öncede söylemiştik bir başka kulübün transferiyle çıkmadı bu ortaya Gattuso değil ama bi Scholes'a ihtiyacımız var hala
Bunun dışında sol kanat malumunuz Ne Gökdeniz ne de Ceyhunla sol çalışmaz İlk olarak yabancı düşünülmeli tabi Nene,Riera,gibi olmazsa ki olmayacak gibi görünüyor Erhanın sol ayaklı olduğunu düşünürsek hiç değilse şans verilebilir önce alınmalı tabi!
Bu 2 mevkiyi hallettikmi büyük oranda rahatlarız Kaleciyi bitmiş sayıyorum
Umuta alternatif olarak Tevfik ve İlhandan birinide aldık mı transferi hayırlısıyla kapatırız
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
geçen yıl ricardinho için de ne hikmetse 10 milyon denmişti .....zannediyorum bjk 1.7 ye aldı ..... bilmem derdimi anlatabiliyormuyum ..yoksa ben yabancı oyuncuları pekde tanımam ....ama gerçekten etik olmayan bişi aryıorsan inan bana bütün olan bitene rağmen taraftardan etik davrananı yok derim ....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum