Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sol beke gogua
    usta senin sevilla getiriyor isi
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      usta senin sevilla getiriyor isi
      Ah bide şampiyon olabilseydi..... 2 sene üst üste avrupa kupası, süper birşey bu :meşale1::tsmeşale::meşale2:
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ahada atti espanyol...penaltilara gidecek mac galiba...baya heyecanli oluyor...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• inaaaaaaaaaannnnmıyorummm
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

inaaaaaaaaaannnnmıyorummm

abi kizacaksin ama sevindim buna daha heyecanli olur

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi kizacaksin ama sevindim buna daha heyecanli olur
              heyecanlı olsun bizim olsun o zaman
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• evet sevilla ikinci kez üst üste aldi uefayi helal olsun

Yorum

• 3 kupada sevillanın bu sene inşallah
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yaw adam gibi forvet istiyoruz. gitmiş sinan kaloğlu falan diyolar. adam zamanında bjk da oynayamamış. şimdi bursada az çok oynuyo. ne işimiz var sinan kaloğlu yala. yabancı iyi bir forvet alsak çok süper olur umutun yanında.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaw adam gibi forvet istiyoruz. gitmiş sinan kaloğlu falan diyolar. adam zamanında bjk da oynayamamış. şimdi bursada az çok oynuyo. ne işimiz var sinan kaloğlu yala. yabancı iyi bir forvet alsak çok süper olur umutun yanında.
                      Herzaman yabanci yabanci, yabanci ala ala bi hal olduk ben Sinani cok begeniyorum yani bursaya geldikten sonra mükemmelin üstünde bir performans gösteriyor bjk döneminde belki okadar iyi degildi ama simdi baya kendini gelistirmis bence onu transfer etmemiz sakincali olmaz.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

3 kupada sevillanın bu sene inşallah
                        Super Kupayida alirlarsa 4 olur insallah. Valla internetten izliyodum mac penaltilara gidince cok kizdim ama Palop yine dunyanin en iyi kalecilerinden biri oldugunu ispatladi.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herzaman yabanci yabanci, yabanci ala ala bi hal olduk ben Sinani cok begeniyorum yani bursaya geldikten sonra mükemmelin üstünde bir performans gösteriyor bjk döneminde belki okadar iyi degildi ama simdi baya kendini gelistirmis bence onu transfer etmemiz sakincali olmaz.
                          türkiyede zaten sayılı forvet var dogru düzgün. ümit karan, gökhan ünal. başka sayamıyorum dogru düzgün. bu dediğim adamları da almamız çok zor olduguna göre yabancı olmasını bu yüzden istedim.sinan kalogluna gelince orda demek istediğim büyük takımı kaldıramıyo. nasıl mustafa keçeli denizlisporda güzel oynuyodu. şimdi nasıl oynuyo? sinan kaloğlu da öle bjk da oynayamadı bursada oynar anca.

Yorum

• Sinan Kal(as)oğlu.Mehmet Yılmazdan ne farkı varki.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Ümit Karan G.Saray'dan kopuyor mu
                              17 Mayıs 2007 08:30

Bu sezon Galatasaray’ın en golcü futbolcusu konumunda bulunan ve gol krallığında Alex’in peşinde zirve takibini sürdüren Ümit Karan’dan bir ayrılık sinyali daha...

Menacerine haber gönderen Ümit Karan'ın, 'Bana kulüp bul' diye talimat verdiği öğrenildi.

Bir süre önce sezon sonunda Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılabileceği yönünde ifadeler kullanan tecrübeli oyuncunun bu kez menacerine haber gönderdiği belirtildi.

Karan’ın, “Sezon sonunda başka bir takımda oynamak istiyorum. Bana kulüp bul. Avrupa’da oynayabilirim” dediği ileri sürüldü. Karan daha önce de Anfield Road’da oynanan Liverpool maçının ardından İngilizler’in transfer listesine girmiş, kısa süre sonra kulübüyle 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Fanatik

bence alabiliyosak ümit karanı hemen alalım.

Yorum

• Trabzonspor'dan Wederson atağı

Transfer harekâtına hazırlanan bordo-mavililer, Marsilya'nın Kamerunlu futbolcusu Olembe ile ilgilenirken, başkent ekibinde Türk statüsünde forma giyen Gökçek Wederson'u da bitirmeye çalışıyor

Rota Wederson

Transfer harekâtına hazırlanan bordo-mavililer, Marsilya'nın Kamerunlu futbolcusu Olembe ile ilgilenirken, başkent ekibinde Türk statüsünde forma giyen Gökçek Wederson'u da bitirmeye çalışıyor.

Yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak bir takım oluşturmak isteyen Trabzonspor yönetimi transfere hız verdi. Bordo-mavililerin, Marsilyalı sol kanat oyuncusu Kamerunlu Olembe ile görüşmeleri sürdürürken, Ankarasporlu Wederson'un transferinde büyük yol aldığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin, Türk olan Brezilyalı futbolcu ile görüştüğü ve "Kulübümle anlaşırsanız gelirim" cevabını aldığı öğrenildi.

Pazarlık başlıyor
                                Prensipte Gökçek Vederson ile el sıkıştığı belirtilen Trabzonspor, Ankaraspor yönetimi ile temasa geçmeye hazırlanıyor. Gökçek adını alan Wederson için 2.5 milyon dolar bonservis isteyen başkent ekibi ile sıkı pazarlık yapılacak. Trabzonspor'un bonservis fiyatının indirilmesi karşılığında Ankaraspor'a para artı takas önerebileceği de gelen haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X