şok şok şok trabzon spor eski oyuncusu şota ile 2 yıllık anlaşma imzaladı nuri albayrak çok gizli yürüttüğü bu anlaşmada şotanın işini bir kaç saat önce bitirdi şota trabzon da tekrar oynamakdan çok mutluyum dedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu yazdıklarına sadece eyvallah diyebilirm ......ve elbetteki imzamı atarım ...lakin düzelmenin tabandan mı tavandanmı başlayabileceği konusnda zannediyorum hemfikir değiliz ...İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Olayın bu tarafına çok fazlaca takılmak istemiyorum Hamsi, benim zoruma giden bizlerin yani taraftarların yaptığı şeyin pek hatta hiç etik olmadığı ve yapılan her işi eleştiri için bir bahane ( sebep demiyorum bak) olarak kullanması.
Hatırlar mısın geçen seneki transfer sezonunda Marchelinho'nun adı bu forumda geçtiği zaman kıyamet kopmuştu ( en azından büyük çoğunluk arasında) daha sonra H.Berlin'in fiyat kırmadığı falan filan dedikodularından sonra bu forumda ( doğal olarak, çünkü beklenti yüksekti) yönetime söylenmedik laf kalmadı. Yani 3'ün 5'in hesabını yapıyorsunuz böyle bir yıldızda bu kadar pazarlık olur mu mealinden terbiye sınırlarını zorlayan eleştiriler geldi neyse sonra bu transfer gerçekleştirildi bu seferde " bu sayılmaz bu 10 milyonluk yıldız değil" ya da benzeri şeyler söylendi ama yine de yıldız olarak kabul edildi. Adam geldiğinde antrenmansız ve hazırlıksızdı ve Allah var o kadar kaprisli ve şımarık olarak lanse edilen MArchelinho " gık" demeden Ziya D.'nin onu hapsettiği bölgede oynamaya gayret etti ama taraftarın nalına da mıhına da vurma işi sona ermedi " bu mu yıldız dedğiniz, siz ancak bunu alabilrsiniz" vs tarzı ifadeler gırla gitti. Olmadı alınan fiyattan daha fazlasına satıldı bu sefer " nasıl satarsınız" teraneleri aldı yürüdü.
Yani demem o ki biz çok mu tutarlıyız da karşınızdakilerden tutarlılık bekliyoruz?? neydi kural " layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz"
Biz de aynaya bakacağız ya da birbirimize ayna olacağız başka şansımız yok. Herkesi memnun etmek mümkün değil işte bu yüzden hepimizin birden empati yapma zorunluluğu var. Biz o konumda olsaydık, bu kadar farklı sesli bir koroya maestro olmak zorunda kalsaydık neler yapabilirdik ve nasıl hissederdik. Yapılan her işe ama her işe bir kulp takarsanız felaket derecede çalışmak isteyen insanların bile şevkini kırarsınız kaldı ki sayın yönetim kurulumuzun bu kadar çok çalışma isteklisi olduklarını tahmin etmiyorum. Bari var olan şevklerini kırmayalım.
Unutmayalım ki TRABZONSPOR'dan başka Trabzonspor Y O K !!
Vesselam.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
arkadas duygularimizla oynama..kaynak nedirİlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşok şok şok trabzon spor eski oyuncusu şota ile 2 yıllık anlaşma imzaladı nuri albayrak çok gizli yürüttüğü bu anlaşmada şotanın işini bir kaç saat önce bitirdi şota trabzon da tekrar oynamakdan çok mutluyum dediTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Kaynak yok sallama haber bence.İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşok şok şok trabzon spor eski oyuncusu şota ile 2 yıllık anlaşma imzaladı nuri albayrak çok gizli yürüttüğü bu anlaşmada şotanın işini bir kaç saat önce bitirdi şota trabzon da tekrar oynamakdan çok mutluyum dediİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
Neden 3 önlibero?Neden 4 e çıkıyor?Şu anda bir tane olduğunu kabul ediyorum ben, 3 tane olduğunu kabul edersek Serkan transferi anlamsızlaşıyor zaten
1 önliberomuz var ve yanına hücuma bağlantıyı sağlayacak Scholes gibi oyuncu gerek Şayet önliberonun 3 olduğunu kabul edersek alınacak on numaranın da anlamı kalmıyor on numaraya pası kim verecek?On numara pası kime verecek ?Şu şartlarda bağlantı oldukça sağlıksız yürümez bu iş!
İyi geceler..
Yorum
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen "Tolga, Jeff'den de Martinez'den de iyidir!" diyenlerdenim.
Bakın biz oyuncularımızın değerini hep kayettiğimizizde anlıyoruz.
Bunu yapmamamız lazım.
Fatih gitmeden önce en çok eleştirilen adam idi.
Şimdi kral oldu.
Hüseyin hala üzerine en çok yürünen kişi.
Gmkdeniz -ki bu yıl takımı sırtlayan iki isimden biri idi (diğeri Hüseyin)- gitsin diyenler var.
"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür." demiş ya atalarımız.
martinez de o hikaye.
Abartılacak bir kaleci değil.
En azından Tolga ile kıyaslandığında.
ufuk bayraktar,ali güzeldal gibi trabzonlu genc ve yetenekli oyuncularda ben isik görüyorum ve takima monte edilmesini istiyorum mümkün oldugu kadar kendi alt yapimizdan cikan genclerle oynamamiz gerek düsüncesindeyim...ama ben tolgada bizim kaleciligimizi yapacak ne yetenek görebiliyorum nede isik..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
evet bencede daha büyük bir külübe gitseydi daha iyi olurdu, Tuncayi sevmem ama futbolcu olarak cok iyiİlk olarak Levent Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohh beeaaa basbelamıs gitti en sonundaa
Her zaman bize gol atıoduu Ama her nekadar bize gol atmıs olsada büyük bir kulübe gitmesini isterdim Nede olsa türkiyeyi temsil edecekTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi samsuna samsunluya ayıp ettiniz bazı kişiler tabi biz birlikte olduğumuz sürece güçlü kalırız bunu aklınıza yazın bence ben bir trabzonspor taraftarı olarak bütün samsunlulardan özür diliyorum
Nereye özür dilion yaa.. Her deplasmanda bize ana avrat küfreden samsunsporlular değilmiydi?? Bırak bu birlik mesajlarını yaa.. Birlikte olunmaz onlardan..En son zahido tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 00:22."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
önemli olan oynadığı klübün büyüklüğü değil gittiği ligin büyüklüğü. çok iyi bir takıma gidip yedek kalacağına ingilterenin orta sıra takımına gidip kendini göstermek istemesi çok mantıklı. Tuncay zannettiğimden daha akıllı çıktı.İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bencede daha büyük bir külübe gitseydi daha iyi olurdu, Tuncayi sevmem ama futbolcu olarak cok iyi
Yorum
-
@Hamsi
İlla ki TABAN,
Yani biz
Yani halk
Yani tepemizdekilerin de arasından çıktığı ana KAYNAK.
Biz tutarlı, akıllı, cevval ve samimi olursak bizim aramızdan ancak bunalr çıkar ve birbirimizin samimiyetinden de zerre kadar şüphemiz olmaz.
Ne demişti Hz. Ömer hilfetinin başlangıç hutbesinde :
Ey cemaat bende bir yamukluk ( doğru ve adil olmayan her türlü uygulama) görürseniz onu nasıl düzeltirsiniz?"
Cemaatten birisi ayağa kalkar ve kılıcını Ömer 'e(R.A) uzatarak :" seni bununla düzeltirim" cevabını verir.
İşte tabanın böyle olunca liderin de Ömer gibi olur
Allah'a emanet olun
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum