Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam kendi bile inanamıyor.biz nasıl inanalım.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 9 numara yakismaz adnana, yazik oldu o numaraya ... Olmaz boyle sey! Yoksa ruyami??!!!
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• bizimkiler daha iki üc senelik formayla imza attiriyor...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizimkiler daha iki üc senelik formayla imza attiriyor...
          Zama Zam herseye zam Formaya da zam
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Trabzonspor'da ilk imza Adnan'dan...

Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
            Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman ve Muzafer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde, Adnan kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
            Adnan imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birine geldiğini belirterek, ''Çok mutlu ve heyecanlıyım. Türkiye'de devamlı şampiyonluğa oynayan, devamlı üst sıraları zorlayan, devamlı hedefe koşan bir camiaya geldim. Rahmetli amcam ve babamın vasiyeti olan bordo-mavili formayı giyeceğim için çok onurlu ve gururluyum'' dedi.
            Trabzonspor'da elinden geleni yapacağını ifade eden Adnan, ''Sayın hocama ve yönetime teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bana ve Trabzonspor'a transferim hayırlı olsun. Trabzonspor'da hedefim şampiyonluk yaşamaktır. Bu doğrultuda elimden gelen katkıyı sağlayacağıma inanıyorum'' diye konuştu.
            Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise Adnan gibi oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Kendisinden çok şey bekliyoruz. Az önce bahsettiği vasiyet olayı duygulandırıcıydı. Adnan'ın bu vasiyeti yerine getirip başarılı olacağını düşünüyorum. Ondan çok şey bekliyorum'' diye konuştu.
            İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde 9 numaralı formayı giyecek. Samsunspor'da 13 numarayı giyen oyuncu, bordo-mavili takımda Ufukhan'ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9 numarayı giyeceği öğrenildi.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Rüştüye yeşil ışık

Bordo-Mavili Yönetim kaleci konusunda ince eleyip sık dokurken, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Rüştü Reçber yine ön plana çıktı. Martinez’in çok pahalı olması, Hasagiç’in zaman zaman sorumluluktan kaçtığı bilgisine ulaşılması, Cordoba’nın hem sakatlığının bulunduğunun öğrenilmesi, hem de Beşiktaş’ta yaşadığı olaylar nedeniyle kamuoyu tarafından soğuk karşılanması, Dudek’in ise fazla ücret talep etmesi gözleri yeniden Rüştü’ye çevirdi. Kulüp başkanı Nuri Albayrak ile birlikte Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da Rüştü transferini çok istedikleri ortaya çıktı. Rüştü ismi şu anda ‘bir numara’ olarak gösteriliyor.

Pazarlıklar Titizlikle Sürüyor

Tecrübeli kaleciyle pazarlıklar yürütülürken, bugün yarın bir sonuç alınabileceği bildirildi. Öte yandan Rüştü’nün menajeriyle dün de gizli bir görüşme yapıldığı kaydedildi. Pazarlığın bir iki gün içinde noktalanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rüştü de, Fenerbahçe’de kalmadıktan sonra Trabzonspor’a sıcak baktığı ve 2 sezon oynayıp, futbolu bırakmayı planladığı da belirtildi. Pazarlıkların ise futbolcunun 1 milyon 400 bin avro istemesi nedeniyle uzadığı ifade edildi. Trabzonspor ise işi 1 milyon 100 bin avro’ya bitirmeye çalıştığı dile getirildi. Rüştü’de sorun çıkması halinde ise yeniden yoğunluğun diğer kalecilere verileceği bildirildi.

Yorum

• şu rüştü haberindeki ilk paragraftan anladığım şu ,masabaşı haberi.yalaaan.

Yorum

• Doğandan iddialı sözler

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gelecek sezon ile ilgili umutlu mesajlar verdi. Doğan, geçen sezonun ikinci yarısını lider olarak kapattıklarını ancak ilk yarıdaki kötü sonuçların faturasını ödediklerini belirtirken, “Şu bir gerçek ki, geçtiğimiz sezon üzerimizde yer alan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda bu takımlara göre daha üstün futbol ortaya koyduk. Hem de daha fazla pozisyon bulduk. Demek ki onca eksiği rağmen rakiplerimizden aşağıda kalır yanımız yok. Ben inanıyorum ki Trabzonsporlular bir bütün oluşturursa, takıma sahip çıkarsa bugünkü yapıyla bile yine zirvenin en güçlü adayı oluruz. Bundan hiç kuşku duymuyorum. Yeter ki bir sezon boyunca bu takımın yanında yer alalım” ifadelerini kullandı.

İstediğim 3 Oyuncu Alındı
                  Bordo-Mavili kulübün Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Şu ana kadar 3 transfer gerçekleştirdik. Bunlar benim talebimdi. Jabi çok işimize yarayacak. Serkan Balcı’da bu takımın yapısına çok uygun bir oyuncu… Adnan tamamlayıcı oyuncu görevini üstlenecek bir yapıda… Bu transferlerden memnunum. Bu takıma şimdi bir oyun kurucu, bir golcü, bir de stoper almak istiyoruz. Bunun için de çalışmaları yoğun bir şekilde yürütüyoruz. İnanın şu ana kadar tatil yapmadım. Transferler bitse de bir an önce tatil yapsam ve gelecek sezona çok daha iyi bir giriş yapabilsek diye düşünüyorum. Stoper arayışımızın sebebi Risp’in sakatlığının uzayacak olması ve Milan Stepanov’un da durumunun netlik kazanmamasıdır” şeklinde konuştu.

Bonservisi Elinde Olacak
                  Doğan, “Üç sezon önce ekonomik sorun vardı ve ben de 4 milyon dolarlık bir bütçe istemiştim. Yine de zorlanmıştık. Ben gittikten sonra para vardı. Şimdi de ekonomik anlamda oyuncuları ucuza mal etmek istiyoruz. Bu nedenle de özellikle bonservisi elinde 3 ismi aldık. Bundan sonra da araştırdığımız oyuncular daha çok bonservisi elinde olacak. Avrupa’da orta saha için iyi bir oyuncu bulmuştum ama bonservisi 5 milyon dolar olunca vazgeçmek zorunda kaldık. Yine arayışlarımız sürüyor. Eğer istediğimiz şekilde ekonomisi uygun, kaliteli oyuncu bulursak alacağız. Bunun da mümkün olduğunu düşünüyorum. İyi bir forvet ve oyun kurucumuz olduğunda sorun kalmaz. Stoper ve sol kanat olursa da mükemmel olur” diye düşünüyorum” dedi.

Necati Gündemimizde Yok
                  Ziya Doğan, “Necati için bir ara ‘Onu serbest bırakacaklar. Bonservisi olmayacak’ dendi. Bundan dolayı bir ara kendisiyle ilgilendik ama sonra bonservis bedeli olacağını öğrenince bu işten vazgeçtik. Artık gündemimizde yok” ifadelerini kullandı. Doğan, genç oyunculardan da çok umutlu olduğunu belirtirken, “İnter Toto Kupası maçları bizim için önemli… Bu maçlarda özellikle genç oyuncuları bir kez daha gözleyeceğim. Çok kaliteli gençler var. 3-4 tanesinden çok umutluyum ve onları mutlaka kazanmak durumundayız. Onlar da istediğimi verirlerse, bu takımın sürekli oyuncuları olurlar” şeklinde konuştu. Ziya Doğan son olarak da, gelecek sezon tüm kesimlere kucak açacaklarını ve takıma sahip çıkılması yönünde çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.
                  En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 15:16.

Yorum

• Rustu Go Home!
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Trabzonspor fenerden yüz bulamayanlara teselli kapısı mı?ziyan doğanın fotoğrafı da ne öyle ya avatar mı yapsam.
                      En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 15:17.

Yorum

• BAKKAL İMZALIYOR, HASAGIÇ YOLCU!
                        Gaziantepspor ile anlaşan teknik direktör Mesut Bakkal, yarın yeni kulübüyle mukavele imzalayacak.
                        Kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile görüşen ve her konuda anlaşmaya varan Mesut Bakkal ve yardımcıları, yarın 11.30`da Celal Doğan Tesisleri`nde 2 yıllık sözleşme imzalayarak yeni sezonda Gaziantepspor`un başarısı için ter dökecek.

Kızıl`ın transfer için Mesut Bakkal`a tam yetki verdiği kaydedildi.

Bu arada, kırmızı-siyahlıların gözden çıkardığı kaleci Kenan Hasagiç`in yerine Fransa`nın 2. lig takımlarından Bastia takımının kalecisi 23 yaşındaki Austin Ejide`yi transfer etmek istediği, bu futbolcu ve kulübüyle görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Bu arada, Turkcell Süper Lig`in tamamlanmasının ardından borçlar ve yeniden yapılanma konusunda bazı yönetim kurulu üyeleriyle ters düşen ve olağanüstü kongreye gitmeyeceğini açıklayan kulüp başkanı İbrahim Kızıl, ``Bir sorun varsa biz içimizde bunu hallederiz`` dedi.

Gaziantepspor`un yeni teknik direktörünün Mesut Bakkal olduğunu vurgulayan Kızıl, Bakkal ile yarın sözleşme imzalayacaklarını, hedeflerinin yeni sezon için iyi bir takım oluşturmak olduğunu bildirdi.

-----------
                        Sanırım bu durumda Hasagiç bize geliyor.
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Antepin istemedigi hasagici neyapalim????? Altay da oynamayan alpi neden alalim
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bu yönetimin ne yapıp ne edip adam gibi işe yarar transferler yapıp bu sezon ligde ağırlığı olan bir takım oluşturmaları gerekli..

Yorum

• başka takımlarda oynayamayan tüm futbolcuları topluyoruz ama hadi hayırlısı ...

Yorum

• yukarıda adnanın 9 numara giyeceğini okudum biri bana bunun saka olduğunu söylesin !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X