Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....valla bize şu dortmund a gide petric gibi bi adam lazım.....

...hadi sol bekten geçtik ama bi 10 numara ve bir forvet mutlaka alınmalı.........sol açıga gerekirse gökdeniz çekilir...yabancı kontenjanı kalkarsa musampa da kalbilir....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Albayrak gelirken 2 tane 10 milyon dolarlik yildiz ve stad sozu vermisti simdi marcelinhoyu aldik diye diyo Fatihi satsam bende alirdim.Gs bile adam aldi biz bir Martinezi alamadik parali baskanmis

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...avusturalyanın newcasle takımın da .....
        evet bende sonradan buldun onu renktas videolarinada baktim iyi bi topcuya benziyor ama bizimkiler onuda alamazzzzzzzzzzzzz

Yorum

• bu mu?
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet bu olmasi gerek iyi bi oyuncuya benziyor ama ilgileniyormuyuz ondan orasi mechul cünkü kaynak yok.

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...evet üstad bu adam ...10 numara giyiyor....iş bilen bi adama benziyo ...gerçi birazda ceyhuna benziyor ama ceyhunun iyi pas veren cinsi...
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• sanki bilmiyosunuz bu oyuncuların alınamayacağını ziya polonya dışından oyuncu almaz
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ....valla bize şu dortmund a gide petric gibi bi adam lazım.....

...hadi sol bekten geçtik ama bi 10 numara ve bir forvet mutlaka alınmalı.........sol açıga gerekirse gökdeniz çekilir...yabancı kontenjanı kalkarsa musampa da kalbilir....

sana katılıyoru petric harbiden adamın hsını kaçırdı bizim uyanıklar yada şu iranlı varya ali karimi oda olur fena topçu değil ama onu almakda bizim yönetimin işi değil
                  Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• 10. Nick Carle

Nick Carle is a left-footed player in central midfield. A very gifted player technically, Nick likes to take players on in the last third of the pitch. He is a crowd favourite who can make the most experienced defenders look foolish. Nick creates opportunities for team mates and can take them himself. A game breaking talent! Above all, he is a dedicated player with a high work rate. Useless Information: Team Larrikin and practical joker.

Date of birth:
                    Nov 23, 1981
                    Place of birth:
                    Sydney

Nationality:
                    Australian

Weight:
                    77 kg

Height:
                    172 cm

Position:
                    Attacking Midfielder

Arkadaşlar stichus buradayken biraz bilgi verelim bu sene 23 mac oynamış 4 gol atmış 8 gol pası vermiş gecen yıl 3 gol atmış 6 gol pası vermiş teknik bir futbolcu Milli formayıda giymiş ama cok degil 3 kez A Milli olmuş

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• nerden giridm foruma bugün ne güzel kaç gündür girmiyordum canım sıkılmıyor sinirim bozulmuyordu zatena rtık spor habeerlerinide izlemiyorum

canım sıkılıtyor sinirim bozuluyor bu beceriksiz yalancıları gördükçe okudukça yapmadıkalrıını yapamadıkalrını verdikleri demeçleri yaptıkları saçma sapan işleri gördükçe sinirleniyorum

nerde verilen sözlerrr aloooooooo
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• bende dahil olmak üzere biz taraftarada yazıklar olsun
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nerden giridm foruma bugün ne güzel kaç gündür girmiyordum canım sıkılmıyor sinirim bozulmuyordu zatena rtık spor habeerlerinide izlemiyorum

canım sıkılıtyor sinirim bozuluyor bu beceriksiz yalancıları gördükçe okudukça yapmadıkalrıını yapamadıkalrını verdikleri demeçleri yaptıkları saçma sapan işleri gördükçe sinirleniyorum

bosver abi bomba transfer adnani aldik ya bugun imza atacakmis kesin sampiyonuz

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nerden giridm foruma bugün ne güzel kaç gündür girmiyordum canım sıkılmıyor sinirim bozulmuyordu zatena rtık spor habeerlerinide izlemiyorum

böyle kendinizi harap edersiniz.sakin olmak gerek.transfer sezonu yeni başladı bekleyip görmeliyiz.gazeteler sayfalarını doldurmak için binbir türlü yalan uydurur.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bomba patlıyor.. adnan geliyor
                              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir on numara alınacak, travel tarzı koşan top yapan ortasahada sürekli topuk pasıyla akın yönünü değiştiren akıllı uslu genç bir arkadaş alınacak.. travel bizzat ilgileniyor..
                                şehir efsanesi robinhomu olcak ))) Leminin Santoslarda izlemiş beğenmiş )))Robinho dimi )))
                                Stichus
                                bizde r.carlos gibi posteri asıpta alcağımız oyuncu alcakmıyız))))
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 14:03.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X